Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Soran çok Alan Yok
Alt 23.08.2005, 22:25   #1
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Soran çok Alan Yok

SivassporYönetim tarafından her sezon öncesi satışa sunulan kombinebiletleri şimdiye kadar beklenen ilgiyi görmedi

Geçtiğimiz haftalarda satışasunulan kombine biletleri, ilk iki gün büyük ilgi görürken bu iki gün içerisinde200 adet satılmıştı.

İlk iki gün gösterilenbu ilgi biletlerin satışı sunulmasının üzerinden ikihafta geçmesine rağmen durakladı. Satılan kombine biletlerin sayısıhala 200’ün üzerine çıkmadı.

Bu durum başta Sivasspor YönetimKurulunu büyük bir üzüntüye boğarken, taraftarların kombinebiletlerine ilgisiz kalmalarının nedenini anlayamadıklarınıbelirterek kombinelere taraftarlarının ilgi göstermelerini istediler.

Hakikat
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.08.2005, 22:48   #2
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

benim için hiç de süpriz değil atarlar tutarlar ama hiç bir icraatları olmaz bana desenizki sen aldınmı yok hayır ben o parayı tıko çıkartıp peşin veremem taksitle olursa bak o zaman olurrrrr
Alt 23.08.2005, 22:52   #3
sVs
Tecrübeli Yiğido

sVs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 68 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sVs ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

artı yönetime bir şey daha burda gırtlak patlattık gurbetçilerimiz geliyo bi mağaza açın orjinal ürünleri alsınlar diye ama yok kulübede forma satılırmı? alanların çoğuda tezgahlardan almışlar bu kadar apara güme gitti anlıyacağınızz soğuk sular hazır mı?
Alt 24.08.2005, 14:08   #4
mustafatekin
Yeni Yiğido

mustafatekin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mustafatekin ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Kombine Bilet

ben sahsen uzuldum cunku sıvaslılar olarak kulubmuzun bırıncı superlıgte kalıcı olabılmesı ııcn bu tur gırısımlerımızın daha fazla olması gerekır ama bızler bırazcık duyarsızız bu konularda ama sudabır gercekkı takımımızın alacagı basarılar taraftarlarımızı dahada atesleyecektır.ve trubunlerı devamlı dolacaktır buna emınım.ama basarısızlıkta kımse olmayacaktır.
mustafatekin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2005, 14:25   #5
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
mustafatekin Nickli Üyeden Alıntı
ben sahsen uzuldum cunku sıvaslılar olarak kulubmuzun bırıncı superlıgte kalıcı olabılmesı ııcn bu tur gırısımlerımızın daha fazla olması gerekır ama bızler bırazcık duyarsızız bu konularda ama sudabır gercekkı takımımızın alacagı basarılar taraftarlarımızı dahada atesleyecektır.ve trubunlerı devamlı dolacaktır buna emınım.ama basarısızlıkta kımse olmayacaktır.
TARİHİNİN EN İYİ SEZONUNDA BİLE BÖYLEYSE KÖTÜGÜNDE NE STAD DOLAR NE BİŞEY SATILIR
Alt 24.08.2005, 14:53   #6
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Herzaman büyük kulüp olmaktan bahsederiz...Nerede büyüklüğümüz...Bir Bursaspor taraftarı kadar olamadık...Bursaspor 2 ligde olmasına rağmen toplam 16 bin kombine sattılar...Helal olsun Bursa taraftarına...Ama biz Süper Ligdeyiz en kral zamanlarımızı yaşıyoruz..Satılan kombine 200 ...Çok yazık ve ayıp...

DEĞERLİ YİĞİDOLAR KOMBİNE BİLETLERE İLGİ GÖSTERELİM...

MAÇLARA GELEMEYECEK OLAN YİĞİDOLARDA BİZİM DERNEK OLARAK DÜZENLEMİŞ OLDUĞUMUZ KOMBİNE BİLET KAMPANYASINA İLGİ GÖSTERSİNLER..
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2005, 14:56   #7
kangalli_irfan_almanya
Acemi Yiğido

kangalli_irfan_almanya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kangalli_irfan_almanya ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

katiliyorum rüsüt abi sana stata yakin olan abiler ve ablalar lütfen yardimci olalim sivassporumuza o bizim takimimiz kimsenin degil biz sahip cikmazsak kimler cikar ......cevap kimse

gurbetten saygi ve selamlarla .......
kangalli_irfan_almanya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2005, 16:06   #8
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Arkadaşlar kombine biletlerinin satılamama nedeni Sivassporumuzun Sivasta daha hiç maç yapmamasıdır. 4 eylül stadında bir iki maç yapılmasın inanıyorum ki 3 katı artacaktır satışlar...
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2005, 20:29   #9
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Bugün yönetim kurulu üyelerimizden sayın Faruk TAŞSETEN ile yaptığım görüşmemde kombine biletlere hiç talep olmadığını söyledi ve Sivassporlu taraftarların biraz daha duyarlı olmalarını istedi..

Sivasspor yönetim kurulunun yaptırmış olduğu 20000(yirmi bin) şampiyonluk haritasının 15000(onbeşbin) in ellerinde kaldığını ve kulübün zarar ettiğini söyledi..Yiğidoların bu haritaları alması gerektiğini söyledi...Eğerki bu haritaların satılmaması durumda bu haritaların yakılacağını ve bu sebebten kulubün maddi olarak büyük bir şekilde zarara uğrayacağını söyledi...

Bizde bu gelişmeler üzerine kulübümüze gönüllü olarak Olimpiyat stadında harita satışı yapacağız...Yiğidoların bu satışa ilgi göstermesini bekliyoruz...

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği...

HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.08.2005, 20:32   #10
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Bugün yönetim kurulu üyelerimizden sayın Faruk TAŞSETEN ile yaptığım görüşmemde kombine biletlere hiç talep olmadığını söyledi ve Sivassporlu taraftarların biraz daha duyarlı olmalarını istedi..

Sivasspor yönetim kurulunun yaptırmış olduğu 20000(yirmi bin) şampiyonluk haritasının 15000(onbeşbin) in ellerinde kaldığını ve kulübün zarar ettiğini söyledi..Yiğidoların bu haritaları alması gerektiğini söyledi...Eğerki bu haritaların satılmaması durumda bu haritaların yakılacağını ve bu sebebten kulubün maddi olarak büyük bir şekilde zarara uğrayacağını söyledi...

Bizde bu gelişmeler üzerine kulübümüze gönüllü olarak Olimpiyat stadında harita satışı yapacağız...Yiğidoların bu satışa ilgi göstermesini bekliyoruz...

1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği...

HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI..
Arkadaşlar eğer Sivaslıysak Sivassporluysak Kulubümüzü zarara uğratmayalım olimpiyatın oradan arkadaşlarımızdan haritaları alalım Kombine biletlere Rağbet gösterelim bu 4 eylülde maç oynanmadan olmayacak gibi ama biz yinede söyleyelim
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla