"Derbi maçların favorisi olmaz. Birçok derbi maç oynamış eski bir futbolcu olarak taşıdığınız düşüncenin çoğu kez tersinin gerçekleştiğini iyi bilirim. Stratejik olarak iyi hazırlanan takım galibiyete yakındır. Son zamanların en zor derbisi oynanacak. Herkesin, özellikle taraftarların sağduyulu olması gereken bir maç. Sahadan galip ayrılan şampiyonluğun en büyük favorisi olur. Çok zor bir maç olacak. Gönlümden geçen Fenerbahçe’nin kazanması. Ben Fenerbahçe forması giydim, orada futbol oynadım. Gönlümden tabii ki Fenerbahçe geçiyor. Fenerbahçe daha iyi bir kadroya sahip. Dolayısıyla ağırlık Fenerbahçe’den yana ama neticede bir derbi maç ve ihmale gelmez. Takım halinde mücadele etmek ve stresinizi yenmek zorundasınız. Biz Sivasspor olarak herkesten taktir gören bir takımız. Kendi takımı şampiyon olamıyorsa bizim şampiyon olmamızı isteyen bir kitleye sahibiz artık. Denizlispor, Galatasaray ve Gençlerbirliği maçlarından toplam 9 puan alarak şampiyon olan veya Şampiyonlar Ligi'ne katılan bir takım olmayı hedefliyoruz."
www.ligtv.com.tr
hocam şampiyonluğa oynayan bir takımın teknik direktörü olarak bu sözler size hiç yakışmadı sizin bu tutumunuz sivassporu gönülden destekleyenlerin arasını açacak sözler. sivasspora hizmetlerinizden dolayı tebrik ve teşekkür ederiz. ama artık feneri unutsanız. futbol camiasında bizi şaibe altına sokacak söZler bunlar. üstelik o maçın sonucunun beraberlik olması bize en çok yarayan sonuç ne demek gönlüm fenerden yana. siz fenerin mi sivassporumuzun mu şampiyon olmasını istiyorsunuz?. o zaman önceden galatasarayı tutanlarda gönlüm gs den yana der bjk lılarda bjk dan yana der hatta sivaslı kartallar diye forma giyip maçada gelir... kimsede bişey diyemez çok kızmıştım o arkadaşlara ama şimdi hak vermek durumunda kaldım. çok talihsiz çok üzücü açıklamalar bunlar. bu açıklama bizim şampiyonluğa oynamadığımız anlamına geliyor. ve fenerle oynadığımız maçlarada şaibe düşürüyor. sivası gönülden seven bir çok gs li ve beşiktaşlı arkadaşım bu açıklamadan sonra nefret duymaya başladı. lütfen daha dikkatli olalım. sivasspor hiç bir takımın uşağı değildir.
haberin linki
http://77.79.75.3/Default.aspx?r=1&hid=37478