Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

GERÇEK KONU
Alt 06.05.2008, 22:47   #1
S.KUTLU
Acemi Yiğido

10 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 S.KUTLU Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart GERÇEK KONU

14 HAZİRAN 2008 TARİHİNDE TESİSLERDE OLUNACAK DİYE BİR KONU AÇILMIŞTIR.EVET O KONU DOĞRUDUR.ANCAK YORUM YAPANLARDAN VE BİZDEN GÖRÜNENLERDEN BAZILARI SAHTEKAR KİŞİLERDİR.

SİVASSPOR KULÜBÜNE HAİNLİK YAPMAYACAĞIMIZA ANAMIZ BABAMIZ VE KUR'AN ÜZERİNE SÖZ VERİYOR YEMİN EDİYORUZ.14 HAZİRAN 2008 TARİHİNDE SİVASSPOR KULÜBÜNÜN TESİSLERİNDE OLACAĞIZ VE BİR ALLAHIN KULU BUNU ENGELLEYEMEYECEK.TESİSLERDEKİ BU TOPLANTIMIZI BURADAN DUYURACAĞIZ.AYRICA ŞAHİTLERİMİZDE DAVET EDECEĞİMİZ GRUP LİDERLERİ VEYA GRUP ADINA KATILACAK OLAN KİŞİLER OLACAKTIR.BU GRUPLAR TAHMİN EDİLDİĞİ GİBİ ÇILGINLAR,MERKEZ TAYFA VE YİĞİDO GENÇLİK OLACAK İNŞALLAH.

TEK HEDEF O GÜN EŞİTLİĞİ SAĞLAYARAK TEK GRUP VAR,ODA YİĞİDOLAR GRUBUDUR DENİLMESİNİ SAĞLAMAKTIR.KULÜBÜMÜZE İKRAMIMIZI SUNACAĞIZ.SUNARKENDE GÜZEL BİR TRİBÜN İSTEYECEĞİZ VE BU TEK GRUPLU ORTAMA DESTEK ÇIKMASINI BEKLEYECEĞİZ.İLK GÖRÜŞMELER OLUMLU GEÇTİĞİNDEN İKİNCİ GÖRÜŞMEMİZ EŞİTLİK İÇİNDE OLAN GRUPLARIMIZLA GÜÇLÜ DURUŞ ÇERÇEVESİ İÇİNDE DAHA OLUMLU GEÇECEKTİR.YİĞİDOLAR ADI ALTINDA YENİ SEZONDA TEK TRİBÜNDE 50 KİŞİLER DEĞİL 1000 LER OLACAK İNŞALLAH.BU İŞ SİVASTAN ELEŞTİRİLECEĞİNE O GÜN BEKLENSİN O GÜN GELDİĞİNDE GELSİN BİZLE YAŞASIN BAZI MUTLULUKLARI GARDAŞLARIMIZ.

TEKRAR HATIRLATIYORUZ.YİĞİDOLAR ŞUAN KULÜBÜMÜZÜN LAKABI DEĞİLDİR.14 HAZİRANDA TESLİM EDİLECEKTİR KULÜBÜMÜZE.MARKA BAŞVURULU BİR FİRMA SINIFI ARASINDADIR.SPOR FAALİYETLERİ İÇİNDE GEÇERLİDİR.O YÜZDEN DENİLEN TARİHTE YA TEK GRUBA DESTEK VERECEKLER YADA GÜLE GÜLE.BİLDİĞİMİZ YOLDA OLACAĞIZ.BU BİR TEHDİT DEĞİLDİR.SİVASSPOR SEVGİSİNİN ÖNE ÇIKAN BİR PARÇASIDIR.YİĞİDOLAR MARKA SAHİBİNİN YALAN HABERLERLE DUYURULDUĞU KONULARA VE YAZILARA LÜTFEN İNANMAYIN.SİTEYE GİRMEYECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI EN SON.İNANMAYIN SAHTEKAR İNSANLARA.

MARKA SAHİBİNİN aşağıda bana maille gönderdiği yazısı olacaktır.
ekleyeceğim ve konu netleşecektir.silinmesin ve eleştirilmesin.eleştiri bu saatten sonra istemiyoruz.destek istiyoruz.
S.KUTLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: GERÇEK KONU
Alt 06.05.2008, 22:56   #2
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

307 Mesajına 439 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 781 titizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GERÇEK KONU

neden kardeş bir takımın birkaç taraftar grubunun olması daha iyi değilmi?
maçlarda daha renkli görüntüler ortaya çıkmazmı

----------
titizyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06.05.2008, 23:34   #3
S.KUTLU
Acemi Yiğido

İSMİM ZİKREDİLİNCE BAZI İNSANLARIN İÇİNDEN SÖVDÜĞÜNÜ BİLİYORUM.İNSANLAR HATASINI ANLAR VE ÖZÜR DİLER.BAZI KONULARDA HATALIYDIM VE ÖZÜR DİLİYORUM.BİR YAZI YAYINLAYALIM DEMİŞSİN SEVGİLİ SERKAN GARDAŞIM.DEDİKLERİMİ VE DİYECEKLERİMİ YAYINLA.KENDİMİ ARTIK ÇOK GELİŞMİŞ GÖRÜYORUM.BİZE İNANAN BAZI İNSANLARLA YAŞADIĞIMIZ BU DÜNYADA ALDIĞIM DERSLERLE İNSANLARIN KARŞISINA NASIL ÇIKACAĞIMI BİLİR VE TAHMİN EDER HALE GELDİM.YAPILAN ÇALIŞMALARDADA ÖN PLANA KENDİMİ ATACAĞIMI BİLİYORUM.ÇÜNKÜ BU SAATTEN SONRA KÜÇÜK OYNAMAK İSTEMİYORUM.

BİR ARAŞTIRMA YAPTIM 2007 YILINDA.BİR ŞEYİ TESCİL ETTİRME ÇOK ÖNEMLİDİR GÖRÜŞÜNDE OLDUM KENDİMCE SONRA.SONRA AKLIMA SİVAS VE SİVASSPOR GELDİ.ARAŞTIRDIM BEN SİVASSPORA NASIL HİZMET YAPABİLİRİM DİYE DÜŞÜNDÜM.ÖYLE BİRŞEY YAPMALIYIM Kİ SEVENLER VE SEVMEYENLER BANA DUA ETMELİ DEDİM.AKLIMA SİVASSPORUN LAKABI GELDİ.TARATTIRDIM VE İSİM TESCİLLENMEMİŞTİ.BOŞ BİR İSİMSE NEDEN SİVASSPORUN LAKABI Kİ DEDİM KENDİ KENDİME.KULÜP NİYE BU İSMİ SERBEST BIRAKMIŞ DİYE SÖYLENMEYE DEVAM EDİYORDUM.SONRA BU İSME NE KADAR ÖDENECEKSE VE NASIL SAHİP OLUNACAKSA ARAŞTIRDIM VE SONUCU TATLIYA BAĞLADIM.EVET ARTIK İSİM BENİMDİ.İLK SÖZÜM PİŞMAN DEĞİLİM OLDU.SİVASSPORA HAYIRLI OLSUN DEDİM ÇEVREMDEKİLERE.BUNU SENDE BİLİYORSUN SERKAN GARDAŞIM.HATIRLARSIN HAFIZANI ZORLARSAN.NEYSE BEN KONUYA DÖNEYİM.NASIL BİR ÇALIŞMA YAPARIM DİYE DÜŞÜNÜRKEN BİR BAŞKA KULÜP BİNASINDA SİVASSPORLU DEĞERLİ BİR YÖNETİCİ İLE BULUŞMAK İÇİN RANDEVU ALDIM.DURUMU ANLATTIM VE SUSTUM.BANA NASIL BİR ÇALIŞMA YAPARSAN YAP DEDİ.KONUYU BİR ANDA DEĞİŞTİRİYOR ANLAYACAĞIN GİBİ SERKAN GARDAŞIM.DEVAM ETTİ SONRA.YAPILACAK HER ÇALIŞMANIZI DESTEKLİYORUM DEDİ.BENDE TEKRAR UĞRAYACAĞIMI SÖYLEDİM VE AYRILIRKEN BÜYÜK TARFATAR OLUŞUMU HAYIRLI OLSUN DEDİM.KULÜPTE İSTEDİĞİNİ ALACAK DEDİM VE EKLEDİM.BİZ HAİN İNSAN DEĞİLİZ.YİĞİDOLAR İSMİNİ HERKEZİN KULLANABİLECEĞİ BİR DURUMA GETİRECEĞİZ DEDİM VE AYRILDIM.ŞİMDİ 14 HAZİRANDA TESİSLERDEYİZ.DURUM BELİRTİLMİŞ.ANLATTIĞIN KADARI İLE BUNU HİSSEDE BİLİYORUM.ZAMANIM OLMADIĞI İÇİN BAKAMIYACAĞIM.HEMEN ÇIKACAĞIM GARDAŞIM.AYRICA BULUNDUĞUM IP ADRESİ SANIRIM BANLI.O YÜZDENDE UYARI ÇIKIYOR.BAKAMIYORUM.UYARI GELİYOR EKRANIMA ZATEN.BEN SANA İNANIYORUM.TEK GÜVENDİĞİM İNSAN SENSİN.SEN SAĞLAM ÇIKTIN.SENİ DİLEMEDİĞİM İÇİN İSE PİŞMANIM.ALT GRUPLAR BİZİ SAKATA GETİRDİ.BULUŞMAYA DAVET EDİLECEKLERİ KENDİM ARAYACAĞIM.BU BENİM İÇİN BİR MUTLULUK OLACAK OLUMLU CEVAP ALIRSAM.
HAYIRLI SABAHLAR SERKAN GARDAŞIM...mermerbey...

arkadaşlar yazıdaki bazı kelimeleri silmek zorunda kaldım.ayrıca yazıyı el yazım ile yazarak aktardım size.büyük harf olmasını istedim.bana gönderilen yazıyı sağlıklı bir şekilde sundum sizlere.isteyen istediğini desin.ama eleştiri istemiyoruz bu alanda.destek verenleri görmek istiyoruz.eleştirinizi lütfen denilenler olmassa yapınız.iyi akşamlar.hatta yerden yere vurunuz.
Alt 06.05.2008, 23:36   #4
S.KUTLU
Acemi Yiğido

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

----------
arkadaşım renk gelmedi bu zamana kadar.sayılar az gruplarımızda.destek vermiyorlarki çekirdekciler.herkezin birleşin diye haykırdığını diğer konuları araştırırsan görürsün.ancak gruplarımızın verdiği hizmet ise inkar edilemez.yine güzel bir proje ile desteklerine devam edecekler inş.

hayırlı akşamlar ben çıkıyorum gece yarısı olmuş.
Alt 07.05.2008, 00:11   #5
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
titizyiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

----------
valla abi iyi demişsinde gruplar 15-20 kişiden olunca nasıl renkli şeyler ortaya çıkacak???arkadaşlarını toplayan grup kurmuş bu zamana kadar.birleşilirse daha çok ses çıkar stadda...
Alt 07.05.2008, 00:24   #6
yigido24
Yiğido

yigido24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 yigido24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bu iş tam bir yılan hikayesi olmuş.Mermer kaç isimle giriyor buraya ya.Sanki başka başka kişiler gibi gösteriyor kendini,fakat hepsi bir kişinin bence oda Mermerin.Nasıl bu kadar sabırlı oluyorsunuz anlamadım.Adamın ardniyeti belli değilmi halen?
yigido24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigido24'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.05.2008, 00:30   #7
nL58
Yiğido

nL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 nL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
tanju_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla abi iyi demişsinde gruplar 15-20 kişiden olunca nasıl renkli şeyler ortaya çıkacak???arkadaşlarını toplayan grup kurmuş bu zamana kadar.birleşilirse daha çok ses çıkar stadda...
dogru demis tanju_58 herkes kafasina gore gurup kuruyor.halbuki 1 grup olsa buyuk herkes ona katilmakta kendini mecburi hissedecektir.
nL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nL58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.05.2008, 00:43   #8
S.KUTLU
Acemi Yiğido

Alıntı:
yigido24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu iş tam bir yılan hikayesi olmuş.Mermer kaç isimle giriyor buraya ya.Sanki başka başka kişiler gibi gösteriyor kendini,fakat hepsi bir kişinin bence oda Mermerin.Nasıl bu kadar sabırlı oluyorsunuz anlamadım.Adamın ardniyeti belli değilmi halen?
yarın işim var.çıkış yapacaktım ama vaz geçtim.ben kendimi tanıtayım.ben serkan adım.bu oluşumun prçalanmaya giden alt grubunda yer aldım.2 maç yaşadım bu arkadaşlarımla.hatırlayanlar bilir.fb maçında 35 ayrı insan o muydu.gs maçında az sayı ile gidilsede 20 farklı ve bir arada duran kişide mi oydu.dedimya hatırlayanlar bilir.gayette heyecanlı ve unutulmaz anlar yaşandı.ben destekliyorum ve gerekirse işe gitmem yarın aydınlatırım.o kişiler evet bizden ama bizde özemiyoruz.aslında o konulara girmemek gerekiyor.insanlar konuşa konuşa anlaşırlar kendilerini gösterirler.belirtilen günde bu durum ortaya çıkacaktır.bence artık sağlıklı düşünelim.anlatılan püf noktaların gerçek olduğunu kimse inkar edemez.ister ankaraya git istersen interneten tara kardeşim alatılanlar fıs bir haber değildir.bazı şeyleri yaşayarak olgunlaştığını belirtmiş.hatasını nlayan bir insan özür diliyorsa o benim en büyük dostumdur.bu enim görüşüm.bunu neye dayanarak dedi bilmiyorum.ben çözemedim.ama sen biliyorsun sanırım ve birşeyler anlatmaya çalışıorsun.belki bende biliyorumdur.yaklaşımını beyendim söyle konuşalım.bu sıralar hayırlı bir işe imza atılacak.ister olan olur ister olmayan olmaz.birzalttan lalım.sağduyulu olalım diyorum.saygılar sunuyorum sana.her insanın içinde bir delilik vardır.onunkide gelmiş ve geçmiştir.yeni sayfasını hep beraber beklemekte yarar var.bu hayata yeni bir sayfa açıyor ve başka kişileride düşünüyor.destekliyrum destelenmeli.
Alt 07.05.2008, 00:45   #9
S.KUTLU
Acemi Yiğido

Alıntı:
nL58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dogru demis tanju_58 herkes kafasina gore gurup kuruyor.halbuki 1 grup olsa buyuk herkes ona katilmakta kendini mecburi hissedecektir.
işte beklenen ve istenilen bu.böyle güzel yorumları görmek istediğimizi belirtmiştik.allah razı olsun.ütfendikkat edelim arkadaşlar.konu temize çekilip sunuldu.emeğe saygı.
Alt 07.05.2008, 13:56   #10
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Akıncılar Haber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 664 Akıncılar Haber isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Marmara 58 olursa ben lokal açılışına gelmem Çalışmalarımızın ayrı yapılacağı kararlaştırılmıştı Bu konuyu ise desteklemekten başka bir düşüncemiz yok Sivastaki yiğidolar oluşumuna bağlı alt grup olacaksa istanbulda biz adayız Bir dernek bir grup var Marmara araya girdi 2007 yılında 5 maç ile çalışmalar durduruldu 2008 malum bir maça gidilmedi

Tesislerdeki çalışmayı yukarda dediğim gibi destekliyorum Ve eşitlik altında tek gruba dönüleceğini tahmin ediyorum Bekleyip görelim sonra konuşalım derim Yorumlara lütfen dikkat edilsin Yemişim kişisel meseleleri Varsa sorunu olan gitsin bir yerde buluşsun gebertsin kendilerini Hizmet büyük hizmettir Karıştırmayın başka şeyleri Allaha emanet olun diyorrum esenkalın
Akıncılar Haber isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla