Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

GOL ATTIRMAK DAHA GÜZEL
Alt 15.05.2008, 13:05   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart GOL ATTIRMAK DAHA GÜZEL

Gol atmakttan çok gol attırmayı sevdiğini söyleyen Mehmet Yıldız, 2Benim için her zaman önemli olan tek şey takımımın başarısı2dedi.

Süper Lig'de bu sezon oynadığı futbol ile beğeni toplayan Sivasspor'un başarılı kaptanı Mehmet Yıldız lige verilen arayı Sivas'ta ailesi ile geçiriyor.

Parlak bir sezon geçiren ve 13 gol 14 asist ile ligi tamamlayan ancak, buna karşın Milli Takım kadrosuna çağırılmayan Mehmet Yıldız, "Fatih hocanın kararına saygı duyuyorum. Demekki hocamızın bir bildiği var" dedi.

2007-2008 futbol sezonunda gösterdiği mücadele ile otoritelerinin beğenisini toplayan Sivasspor'un başarılı kaptanı Mehmet Yıldız lige verilen arayı Sivas'ta ailesi ile geçiriyor. Milli takım aday kadrosuna çağırılmayan ve bunun üzüntüsünü yaşayan Yıldız tatilinin bir bölümünü geçirmek için geldiği Sivas'ta DHA'ya konuştu.

Sivasspor için bu sezonun çok parlak geçtiğini söyleyen Yıldız, "Ligin 34 haftasında inanılmaz bir performans göstererek ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirdik. Yarıştığımız takımlar kaliteli takımlar. Evet sezon sonuna kadar şampiyonluğu kovaladık. Ama yarıştığımız takımlar maddi anlamda taraftar ve basın anlamında daha güçlü takımlardı. Aslında bizim hedefimiz UEFA Kupası'na gitmekti. Gerçi şu an daha tescil edilmiş bir şey yok ama sonuçta İntertoto'ya gideceğiz gibi gözüküyor. Ne olursa olsun biz bu grafiğimizi devam ettirmek istiyoruz. Önümüzdeki sezon daha iyi bir takım olarak bu başarımızı tekrarlamak istiyoruz" dedi.

Sezon başlarken böyle bir başarıyı bekleyip beklemedikleri sorusunu da cevaplandıran Mehmet Yıldız, "Sezon başlarken bazı kesimler bu takım küme düşer diyorlardı. Ama biz takım arkadaşlarımızla yaptığımız antrenmanlarla Bülent hocamızın bize uyguladığı değişik metodlarla ligi iyi bir yerde bitireceğimizi biliyorduk. Bu başarı takım içindeki arkadaşlarımızın kendine olan inancından geldi. Biz bu halde iken bize inanmayan insanlar vardı. Biz elimizden gelen mücadelenin en iyisini gösterip bu ligi iyi bir yerde bitirdik. Bize güvenen insanların güvenini boşa çıkarmadık" ifadesini kullandı.

Gol atmakttan çok gol attırmayı sevdiğini söyleyen Mehmet Yıldız, "Benim için her zaman önemli olan tek şey takımımın başarısı. Benim takıma bir katkım oluyorsa ne mutlu bana. Gol atmaktan çok gol attırmak beni daha mutlu ediyor. Bir santrfor olarak asist krallığında zirvede olmam beni çok mutlu etti" dedi.

BÜLENT HOCA AĞABEYİMİZ

Bülent Uygun'u sadece teknik direktör olarak görmediklerini ifade eden Yıldız, " İçimizden biri olduğu için onu sürekli her derdimizle ilgilenen bir ağabey olarak görüyoruz. Tabi gerektiği yerde otoritesine koyuyor ve hocalığını yapıyor. Ama bize her zaman bir ağabey gibi yaklaşıyor. Uyguladığı antrenman metoduyla bizi maçlara daha iyi hazırlıyor. Maç günleri canı isteyen oynar canı isteyen oynamaz, antrenmanda da canı istemeyen idman yapmaz diyor. Deplasmanlara gitiğimizde bizleri serbest bırakıyor. Yani bizim başarımızdaki en büyük pay Bülent ağabeyin bize verdiği özgüven ve rahatlıktır. Ama biz takım olarak bu rahatlığı hiç bir zaman suistimal etmedik. Bunu en iyi şekilde değerlendirip başarılı olduk. Bülent ağabey aramızda futbol oynayıp hoca olmuş birisi. İnşallah daha iyi yerlere gelir. Çünkü böyle hocalara Türk futbolunun ihtiyacı var. Herşeyin iki saat antrenman olmadığını düşünen bir hocamız var. Biz başarıyı bu sayede yakaladık diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Sivasspor'un artık Süper Lig'de kendini kanıtladığını belirten Mehmet Yıldız, "Sivasspor artık ligde kalıcı olmuştur. Bu saatten sonra ligi her zaman iyi yerde bitirecektir. Çünkü taraftarıyla, tesisleriyle ve şehir ile bir bütünleşme oldu. Artık Sivasspor kendini bu lige kabul ettirdi. Bundan sonrada orda kalıcı olacaktır. Önümüzdeki yılda ligi en iyi yerde bitirmek için tekrar mücadele edecektir. Sonuçta her sene yeni bir yıl yeni bir şans demek. Bakarsınız önümüzdeki sezon ligi daha iyi bir yerde bitiririz. İnsanların sürekli bize şans vermediği bir ortamda biz bunu başarıyorsak, Sivaslılar takımlarına sahip çıktıklarında Sivasspor çok daha iyi olacaktır" diye konuştu.

Sivasspor'da mutlu olduğunu vurgulayan Mehmet Yıldız şöyle devam etti:

"Benim en büyük idealim A Milli takımdı. Ama demekki bazı eksikliklerim var ki gidemedim. Bu beni yıldırmaz. Daha çok çalışıp milli takımda oynamak istiyorum. Benim en büyük idealim bu. Transfere gelincede şuan için bana gelen resmi bir teklif yok. Ama daha transfer dönemi yeni başlayacak. Zaman neyi gösterir bilmiyorum. Ama ben her zaman şunu söyledim. Ben Sivasspor'da mutluyum. Sivasspor'un ve benim menfatlerim doğrultusunda bir transfer gerçekleşmesi gerekiyorsa bu transfer gerçekleşir. Benim illa gidecem diye bir kaygım yok. Kulübün ve benim menfaatlerim doğrultusunda olması gerekenler olur."

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 7 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
-->: GOL ATTIRMAK DAHA GÜZEL
Alt 15.05.2008, 13:17   #2
zaralı19
Usta Yiğido

zaralı19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

441 Mesajına 853 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 zaralı19 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: GOL ATTIRMAK DAHA GÜZEL

Sen Anadolunun Bir tanesisin MEHMET ABİ sivassporu anadolunun kralı kaptınız şimdi sıra uefada başarı göstereceksiniz ve o 4 büyük sananlar kendilerin görecekler
zaralı19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: GOL ATTIRMAK DAHA GÜZEL
Alt 15.05.2008, 13:17   #3
antitoksidan
Yiğido

antitoksidan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 64 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 antitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOKantitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOKantitoksidan FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: GOL ATTIRMAK DAHA GÜZEL

Helal sana Mehmet Yıldız herkesi asistte solladı 13 asist yaptı ve 14 tane de gol attı ne diyim başka
Alt 15.05.2008, 13:19   #4
idhem
YASAKLI ÜYE

86 Mesajına 135 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 idhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOKidhem FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ve bu adam milli takım kadrosunda değil.Pes diyorum
idhem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 13:20   #5
sivasın1uşağıbg
Acemi Yiğido

sivasın1uşağıbg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 sivasın1uşağıbg COK SEVILEN BIR KISIsivasın1uşağıbg COK SEVILEN BIR KISIsivasın1uşağıbg COK SEVILEN BIR KISI

bu adam bir harika yav ne diyim keske milli takımada cagrılsaydı ama neyse
sivasın1uşağıbg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 13:20   #6
zeki58
Yeni Yiğido

zeki58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 zeki58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

mutlu olmaktan çok başkalarını mutlu etmek istiyor kaptan, helal sanada bu yakişir
zeki58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 13:43   #7
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1173 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

2006/2007
10 Gol:Mehmet Yıldız

2007/2008
14 Gol:Mehmet Yıldız

TOPLAM
24 Golü var Sivasspor da Mehmet Yıldız'ın...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 14:05   #8
bozkurt187
Tecrübeli Yiğido

bozkurt187 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

88 Mesajına 122 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 bozkurt187 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben mehmet yildiza katilmiyorum bence gol atmak daha güzel
bozkurt187 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.05.2008, 14:29   #9
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Attığı Kadar Attırmak Her BabaYiğidin Harcı Değil,

Hele Bir Anadolu Takımında Olursan Hiç Kolay Değil.

Mehmet Yıldız'ın Bu Büyük Payını Kutluyorum..

Başarılarının Devamını Dilerim..
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: GOL ATTIRMAK DAHA GÜZEL
Alt 15.05.2008, 14:33   #10
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: GOL ATTIRMAK DAHA GÜZEL

Alıntı:
yigidomustafa58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2006/2007
10 Gol:Mehmet Yıldız

2007/2008
14 Gol:Mehmet Yıldız

TOPLAM
24 Golü var Sivasspor da Mehmet Yıldız'ın...
süper ligde bu tabiki 2. ligde yaptıklarınıda unutmamak lazım