Ligin bitmesinin ardından ulusal basın Mehmet Yıldız’ı yine transferin bir numaralısı yaptı.
Dün ve önceki gün bir çok ulusal gazetede ve haber sitelerinde, Sivasspor’lu Mehmet Yıldız’ın, Galatsaray Başkanı Adnan Polat’la görüştüğü ve transferinin büyük ölçüde bittiği yazıldı.
Geçtiğimiz sezonun devre arasındada benzer haberlere konu olan Sivasspor’un başarılı futbolcusu Mehmet Yıldız, bu tür haberleri okumadığını ve başkalarından duyduğunu belirterek, “Ben önümüzdeki sezondada Sivasspor’un resmi sözleşmeli futbolcusuyum. Dolayısıyla kulübümün izini olmadan bir yere gitmem ve bir yerle görüşmem mümkün değil. Basında belirtildiği gibi, ne bir kulüp başkanıyla, ne de kulüp yetkilisiyle görüşmem oldu. Geçtiğimiz sezon başında ve sezon ortasındada benzer haberler sıkca yazıldı, söylendi. Çok net olarak söylüyorum ben ne bir kulüp başkanıyla, ne de bir yetkiliyle görüştüm. Bu tür haberleri kim çıkarıyor bende çok merak ediyorum” dedi.
Ankara’da olan ve yarın Sivas’a dönecek olan yıldız futbolcu, Sivasspor’da çok mutlu olduğunu ve başka bir kulübe gitmek istemediğini de sözlerine ekledi.
Hürdoğan
__________________ SPOR SEVGİ BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR