Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

UYGUN'UNU ARIYORUZ
Alt 12.06.2008, 21:47   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart UYGUN'UNU ARIYORUZ

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, transfer konusunda seçici davrandıklarını belirterek, "Futbolcuların maliyetleri yüksek olduğu için en uygununu bulmaya çalışıyoruz. Yeni oyuncular Intertoto maçlarına yetişebilir" dedi.
Yeni sezonu Intertoto Kupası maçları ile açacak olan Sivasspor, hazırlıklarına yedek ağırlıklı bir kadro ile devam ediyor.

Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da, 23 Haziran'a kadar izin verilmesine rağmen kaptan Mehmet Yıldız ve Hayrettin'in de kendi istekleri ile çalışmalara katılması moral kaynağı oldu. Buradaki çalışmalarda, genç oyuncular ile altyapıdan gelen ve denenmek üzere alınan oyuncuların da gözden geçirilerek bir karar verileceğini belirten teknik direktör Bülent Uygun, takımda kalması düşünülen oyuncuların 23 Haziran'da İzmit'te yapılacak kampa dahil edileceklerini söyledi. Genç oyunculara büyük önem verdiklerini belirten teknik direktör Uygun, bu nedenle yerli transferleri yaparken daha çok genç oyuncuları almaya çalıştıklarını vurguladı. Uygun, Sivas'taki ön hazırlık çalışmalarının şu anda iyi gittiğini ve çalışmaya katılan oyuncuların uyumu ve hırsından da memnunluk duyduğunu dile getirdi.

Transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Uygun, yabancı transferi ile ilgili arayışların sürdüğünü belirterek, "Bizim istediğimiz oyuncular var ama maliteyleri çok yüksek olduğu için alamıyoruz. Biz istenen her rakamı rahatlıkla verebilecek yapıda bir kulüp olmadığımız için seçici davranmaya ve yapımıza en uygununu bulmaya gayret gösteriyoruz. Önümüzde oynayacağımız İntertoto kupası maçı var. İlk maçta oradan en azından bir beraberlik ile döndüğümüz takdirde bir sonrdaki tura geçeceğimizi düşünüyorum. Yeni transferlerimizi de bu maçlar öncesinde takıma katmaya gayret göstereceğiz" dedi.

Sivasspor'da sakatlıkları geçen ve sezonla birlikte takıma katılan oyunculardan Sedat ve Yasir, bugünkü çalışmada düz koşu yaptı. Sakatlığı yeni geçen Sedat'ın ancak 1.5 ay sonra hazır hale gelebileceği belirtildi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: UYGUN'UNU ARIYORUZ
Alt 12.06.2008, 22:07   #2
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1248 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: UYGUN'UNU ARIYORUZ

Geçen gün okuduğum bir haberde Kayseri şeker fabrikası Kayserispora 500.000 ytl bağışladı ve adamlar gittiler dahada önce anlaştıkları İngiltereden futbolcu tranfer ettiler...

Bide bize bakalım yapmadığımız kampanya kalmamasına rağmen özeelikle işa adamlarımız ellerini ceblerine atmıyorlar... doğal olarakda istediğimiz yabancı transferleri yapamıyoruz.. Oliviera alındığında ben şaşırmıştım nasıl bir milyon euro verebildik diye....

Türkiye'dewki başarıya aç futbolcuları bulmak Bülent hocanın işi bu senede genç yetenekli oyuncular göreceğiz...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.06.2008, 22:07   #3
muratkanik
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 625 muratkanik FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maliyeti yüksek parası çok uygun tranfermi olurmuş geçen yıldan galibiyet başı paralar devlet 4milyon yardım etmiş sivastaki maçlarımızda stat 20 bin den aşagı oynamadı nasıl uygun transfer bakıyorsunuz sizden çok transfer beklemiyoruz takıma liderlik yapacak tek bir yıldız yeter o yıldızda elimizde buldozer mehmet yıldız mehmeti satıpta transfer apılacaksa en iyi sezonumuzu 2007.2008 sezonu olarak tarihimize yazalım
muratkanik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı muratkanik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 12.06.2008, 22:48   #4
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1138 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

Sedat'ı 1,5 ay daha göremiyeceğiz yeşil sahalarda...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2008, 22:51   #5
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
muratkanik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
maliyeti yüksek parası çok uygun tranfermi olurmuş geçen yıldan galibiyet başı paralar devlet 4milyon yardım etmiş sivastaki maçlarımızda stat 20 bin den aşagı oynamadı nasıl uygun transfer bakıyorsunuz sizden çok transfer beklemiyoruz takıma liderlik yapacak tek bir yıldız yeter o yıldızda elimizde buldozer mehmet yıldız mehmeti satıpta transfer apılacaksa en iyi sezonumuzu 2007.2008 sezonu olarak tarihimize yazalım
kardeş nerde maçlar 20 binin altına düşmedi. stadın kapasitesi zaten 12 bin. yani bu kadar da anlamsız ve çelişkili yorum yapılmaz. burda hocayı eleştireceğinize destek olun.
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2008, 22:58   #6
M2LORD
Yeni Yiğido

M2LORD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 M2LORD FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ewt şu gurbanovun transferi iyi oldu. sivasspor adına
M2LORD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2008, 23:46   #7
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1248 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Ya Gurbonov geçen sene tranfer edidi ben stadın kapasitesi 15.000 diye biliyorum bak dostum cmde şuan stadın kapasitesi 25.000 belki oradan aklında kaldı....

Biraz gündemde kalarak yorum yazsak mantıklı olmaz mı....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.06.2008, 23:49   #8
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 835 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

alah yardımcımız olurda güzel güzel futbolcular alırız da herkes bizi gorurur bolece
Alt 13.06.2008, 01:47   #9
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bulent hoca isini bilir,ben guveniyorum. Bu zamana kadar sivasspor icin en guzelini yapti.Icim rahat yonetim ve Hocamiz yine harikalar yaratacaktir.Cunku arkamizda ne bir sirket ne bir sponsor var tek sermayemiz sivasspor sevgisidir.
Alt 13.06.2008, 01:54   #10
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 935 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: UYGUN'UNU ARIYORUZ

Bülent Hocamiza güvenim sonzus, eminim herkes öyle düsünüyordur. Onun gibi Teknik Direktörünü insallah kaybetmeyiz ve Türkiye takiminda görürüz insallah.
Paylasim icin sagol.
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla