Sivasspor Teknik patronu Bülent Uygun, İntertoto Kupası maçlarında gençlerle boy göstereceklerini söyledi.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, İntertoto Kupası maçlarında gençlere fırsat vereceği açıklamasını yineledi.
Sezonun tamamlanmasının ardından basın mensuplarıyla bir araya gelerek geçtiğimiz sezon ve yeni sezon değerlendirmelerinde bulunan Sivasspor Teknik direktörü Bülent Uygun, yaptığı açıklamada İntertoto Kupası maçlarında genç futbolculara fırsat vereceğini söylemişti.
Başarılı Teknik adamın bu açıklamasına karşılık olarak spor kamuoyundan ve taraftarlarından ‘As kadroyla çıkılsın!’ önerisi gelmişti.
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, bu açıklamaların doğru olduğunu Sivasspor’dan beklentilerin büyük olduğunu belirtirken, “Ancak benim genç kadrom son derece zengin. Ve ben genç futbolcularıma güveniyorum. İlk maçımız deplasmanda olacak. Bu maçta ta gençlerimiz oynayacak. İlk maçın durumuna göre ikinci maçta kadro değişikliği yapacağım. İlk maçımızda gençlerimiz başarılı olursa ikinci maçta ve diğer maçta da onlara şans vereceğim. Ancak görüntü farklı olursa as kadromuza yer vereceğiz. Ama ben UEFA yolunda gençlerimizle başarıyı yakalacağımıza inanıyorum” dedi.
Sivas'ın Sesi Gazetesi