Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

RÖVANŞ TRT 1 DE
Alt 09.07.2008, 09:28   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart RÖVANŞ TRT 1 DE

Sivasspor’un Pazar günü 4 Eylül Stadyumu’nda oynayacağı İntertoto İkinci Tur, ikinci maçı, TRT 1 tarafından naklen yayınlanacak.

Sivasspor’un Grbalj ile Sivas’ta oynayacağı rövanş maçı TRT 1 tarafından naklen yayınlanacak.
Türkiye’yi İntertoto Kupası’nda temsil eden Sivasspor, bu hafta sonunda 4 Eylül Stadyumu’nda Grbalj’ı konuk edecek.
UEFA Kupası’na katılmayı hedefleyen ve rakibi karşısına mutlak galibiyetle çıkacak olan Sivasspor’un bu ciddi sınavı TRT 1 tarafından da naklen yayınlanacak.
Pazar günü saat 19.00’da oynanacak olan Sivasspor-Grbalj İntertoto Kupası ikinci tur rövanş maçının naklen yayınlanacak olması Sivasspor camiasını mutlu etti.

Sivas'ın Sesi Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
--->: RÖVANŞ TRT 1 DE
Alt 09.07.2008, 09:43   #2
cilgin1966
Acemi Yiğido

cilgin1966 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cilgin1966 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: RÖVANŞ TRT 1 DE

iyi olmuş trt nin yayınladığına en azından kaliteli yayın yapan kanal kanal 1 gibi kopya çekmezler televizyodan izleyip

maç anlattılar sağolasın TRT ve personeli biz stadda olacaız zaten şehir dışındakiler kaliteli maç izlerler
cilgin1966 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2008, 10:17   #3
bayram
Yiğido

bayram - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 bayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
cilgin1966 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi olmuş trt nin yayınladığına en azından kaliteli yayın yapan kanal kanal 1 gibi kopya çekmezler televizyodan izleyip

maç anlattılar sağolasın TRT ve personeli biz stadda olacaız zaten şehir dışındakiler kaliteli maç izlerler
Kanal1!i buradan kötülemek bence yanlış gidip neden sivasımızın kendi kanalı olan TV58 Kanal1 in yaptığını yapamadı peki en azından uydu üzerinden seyrederdik,bence kanal1 diğer kanalların yapamadığını yaptı hiç yoktan golleri görebildik o kanalda yayınlanmamış olsaydı görebilecekmiydik sizce işte insan evladı meyvasını yiyeceği zaman mutlu olur meyvasını yediğinde beğenmediği zamanda böyle taşlar bence teşekkür etmemiz gerekli kanal1 e kimsenin yapamadığını yaptı teşekkürler kanal1 yöneticeleri
Alt 09.07.2008, 10:22   #4
BirSubat2oo7
Yiğido

BirSubat2oo7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 BirSubat2oo7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

15 gün öncede başka bir üye TRT maçı verecek diye üyelere duyurmuştu.TRT güzel işler başarıyor ülke maçlarında ve Sivassporun katıldığı kupa maçlarında.KANAL 58 televizyonuna duyrulur.
BirSubat2oo7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2008, 10:33   #5
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

elin kanal 1 i bizim 3 tv nin yapmadıgını yaptı,tebrik etmek lazım.bizim özellikle tv 58 sahibinin reklamını yapmak için kurulmuş bi tv işi gücü reklam ,nesine maç yayını yapmak nerde bi işyeri orayı nasıl kapatırız nasıl sattırırız onun hesabı peşinde dikimevi noldu sayın osman yıldırım arsasını alsana konut yaparsın,gücün yetiyorsa.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2008, 10:36   #6
mehmetcik58
Yiğido

mehmetcik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmetcik58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Öncelikle herkese slmlar. Trt1'in maçın vermesine çok sevindim. Ayrıca ben bu maçı Tv'de değil stadyumda izleyecem. Lütfen Sivas'ta oturan yiğidolara sesleniyorum imkanınız varsa bu maçı Tv'de değil Stadyumda seyretsinler en azından koltuklar boş kalmasın. Stadyuma gelemiyenler ise Tv'de seyretsinler. Bari bu maçta full dolduralım. Daha önce yayınlanan Kanal 1 Tv'nunada teşekkürlerimi sunuyorum. En azından maçı vermeleri bize yeterliydi ha uydudan kopya almış ha kötü görüntü vermış umrumuzda değil. Hemde grbaj takımı çok küçük bi şehir ve uzak olduğu için Kanal 1 ekibinin kameraları oraya gidecek değilya. Üstelik Grbaj takımını eminimki Herkes ilk defa duymuştur. Bu yüzden önemli bir takım olmadığı düşünülerek ekipler uydu aracılığıyla yayınlamıştır. Yinde teşekkür ediyoruz. Ne olursa olsun Saygımızı ve sevgimizi ileterek Kanallara moral vermemiz lazım. Moral verdikçe veya reyting rekoru kırdıkça bizim maçlarımızı hep yayınlarlar. Saygılarımla
ÇıLgIn YiĞiDoLaR
Alt 09.07.2008, 10:52   #7
emremoni
Yiğido

emremoni - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

103 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 635 emremoni FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bayram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kanal1!i buradan kötülemek bence yanlış gidip neden sivasımızın kendi kanalı olan TV58 Kanal1 in yaptığını yapamadı peki en azından uydu üzerinden seyrederdik,bence kanal1 diğer kanalların yapamadığını yaptı hiç yoktan golleri görebildik o kanalda yayınlanmamış olsaydı görebilecekmiydik sizce işte insan evladı meyvasını yiyeceği zaman mutlu olur meyvasını yediğinde beğenmediği zamanda böyle taşlar bence teşekkür etmemiz gerekli kanal1 e kimsenin yapamadığını yaptı teşekkürler kanal1 yöneticeleri
kardeş maçı tv 58 verse biz nasıl izleyecegiz.ben sivasta deilim onun için maçı izleyemiyecektim.iyiki tv58vermiyor
emremoni isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2008, 10:54   #8
BirSubat2oo7
Yiğido

BirSubat2oo7 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 BirSubat2oo7 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
emremoni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş maçı tv 58 verse biz nasıl izleyecegiz.ben sivasta deilim onun için maçı izleyemiyecektim.iyiki tv58vermiyor

Teknoloji ilerledi kardeşim
Bende Sivas'ta değilim ama izleye biliyorum.
BirSubat2oo7 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.07.2008, 10:59   #9
mehmetcik58
Yiğido

mehmetcik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

60 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mehmetcik58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Evet emremoni arkadaş doğru söylüyor. Kanal 58 maçı verseydi şehir dışındakiler izleyemzdi. Ama uydudan izlerler diyorsan ya uydusu olmayanlar ne yapacak. Onlarında izleme hakları yokmu. Onun için kanal 58 yayınlamasın. Yayınlayacaksa en kötü ihtimalle hazırlık maçını yayınlasın. Yoksa yayınlamasın. Ama sivasta oturuyorsan maçı Stadyumda izleyin derim hazır balilide iyileşmişken bu kadro eski haline dönmüşken yine heyecan bastırıyor. Haydi yiğidolar 4 eylül stadına gelin. Ayrıca stada gelenler stadyumu görünce biraz şaşıracaklar çünkü bazı değişiklikler yapıldı. Mesela stadyumun yerini bulmak kolaylaştı stadın arkasına büyük kırmızı harfelerle yazılar yazılmış. Vip trübini arka bölümündeki girişler genişletildi ve neredeyse bitme aşamasında...Haydi sivaslılar haydi yiğidolar maça.....
Alt 09.07.2008, 11:01   #10
bayram
Yiğido

bayram - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 750 bayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
emremoni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende sivasta değilim uydu üzerinden seyrediyorum tv58 i yani benim kıyaslamam sivasın kanalı dururken gitti kanal1 aldı maçı helal olsun kanal1 e ve bazı arkadaşlar beğenmemişler görütüntüleri futbol anlatımını vs... bende beğenmedim ama yinede kimsenin yapamadığını yaptı kanal1 tekrar teşekkürler