Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Mehmet'i Avrupa'ya Almak İsterim
Alt 25.09.2008, 16:34   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Mehmet'i Avrupa'ya Almak İsterim

Ünlü Menejer Bayram Tutumlu, "Sivassporlu Mehmet Yıldız'ı beğeniyorum. O'nu Avrupa'ya almak isterim çok kaliteli bir oyuncu" dedi.

Bir radyo progmanı katılan Bayram Tutumlu bazı açıklamalarda bulundu ; Menajerlerin öncelikle işlerine saygılı olmalarını isteyen Bayram Tutumlu, “Eğer bir oyuncunun savunmasını da yapacaklarsa bence onu %99 değil % 100 savunsunlar. Kulüp başkanları gibi savunsunlar. Oyuncu gittikten sonra iş başlar çünkü oyuncuyu rahat ettirirseniz o oyuncunun performansı artar. Mesela Atletico Madrid’e Fiorentina’dan Çek oyuncu Ujfaluji’yi getirdik. Şu anda ona imparator diyorlar. Çünkü kafası rahat. Oyuncuların transferden sonrası dönemi önemli’’ dedi.

Türkiye’deki menajerlerin ağabeyi olduğunu vurgulayan Tutumlu, ‘’Ben onların başarılı olmalarını istiyorum. Benim egolarım yok. Beni aşacak adamı tebrik ederim. Türkiye’deki sistem feodal. Ağabey kardeş ilişkisi var yani. Başkan benden bir şey istedi yapmam lazım. Böyle düşünmemek lazım. Başkan kulübü savunur sen adamını savunacaksın. Yoksa başarılı olamazsın’’ dedi.

MEHMET'İ AVRUPA'YA ALMAK İSTERİM

Türkiye’de kötü anılar yaşadığını ifade eden Tutumlu, “Türkiye’de bana çok yalan söylediler. Çok aldatıldım. Ben orada çok vakit yitirdim. Ama Türkiye’yi seviyorum yakınlarım orada yaşıyor. Türk futbolcusunu da severim ama beyin yapıları değişmeli.

Şu anda Sivassporlu Mehmet Yıldız’ı beğeniyorum. Onu Avrupa’ya almak isterim çok kaliteli bir oyuncu. Takım da buluruz ona sorun olmaz. Ama koşullar çok önemli. Tabii sayın başkan ile de konuşmamız lazım. Mehmet’in oyun yapısını beğenirim. Savunmalara sorun yaratan bir oyuncu. Ama diyorum ya şartların oluşması lazım. Ben sadece fikrimi söylüyorum. Sanıyorum Fatih Terim de yakında Milli Takım’da ondan yararlanacaktır’’ diye konuştu.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...