Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Hayran Kaldım
Alt 21.10.2008, 09:16   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Hayran Kaldım

Nail SERTAKAN / Sivaspostası

Hayran Kaldım

Müthiş sıcak ve güzel bir hava. Süper bir zemin, seyirci tribünleri tamamen doldurur diye bekledik ama yine klasik bir seyirci. Bu sefer kimsenin maça gelmemesi için üreteceği hiç bir bahane yok. Demek ki kapasitemiz bu. Olsun gelenlerin canı sağolsun. Gelenlerin tamamı maç önü, maç içi Terim'i istifaya davet etti. Seyirciden bahsetmişken Ankaragücü taraftarlarını kutluyorum. Hem taraftarlarımızı uyutmadılar, hem de futbolcularımızı ayakta alkışladıkları için. Bizlerde taraftar nasıl olur dersi verdiler. hele maç sonu bizizm yapamadığımızı yaptılar, Sivassporlu futbolcuarı soyunma odasından çağırarak ayakta alkışladılar demekki daha çok öğreneceğimiz şeyler var. Hayran kalmadım desem yalan olur.

Bülent hoca maçı mutlaka alıp üst sıralarda kalmanın yine ligi sonuna kadar kovalamanın hesabını yaptı ki maça üç forvetle başladı.
Abdurrahmanın cezasının bitmesi ile birlikta sağ kanada yine hareket getirmesi maçın hemen başında Abduruhman'n uzun tacında arkaya aşırılan topta günün yıldızı Balili kafa ile ilk golünü attı. İlk yarı bitimibe kadar musa'nın asaistlerinde Mehmet Yıldız ve Tum'un, hatta kendisinin kaçırdığı inanılmaz gol pozisyonları ile geçti.

İkinci yarı yine sahada oynayan Sivasspor, ne yaptığını bilmeyen Ankaragücü takımı vardı. Ben hiç bir zaman böyle bir Ankaragücü görmedim toparlanmazlarsa başkent ekibini çok zor günler bekliyor. Araya atılan topta Balili hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü attı 10 dakika sonra Mehmet Yıldız skoru 3-0 yapınca sanki maç bitti. futbolcularımız belkide meslektaşlarının durumundan da etkilenecek olmalarından ki skoru fazla açmadılar.

Her şeye rağmen moralsiz Mehmet Yıldız'ı destekleyen taraftarları kutluyorum. Tabii kolay değil. Haklı olarak milli maçta oynatılmamış, bu da kendisinde büyük bir hayal kırıklığı ve üzüntü yaratmıştı. Helal olsun hoca be sana, yine futbolcularına sahip çıktın. Her şeye rağmen taraftarlarına alkışlattırdın. Her geçen gün seni daha ileri götürüyor. Sen her zaman ikinci adam değil birici adam olmaya layıksın.

Oyun belki önemli ama, bence bu maçı kazanmak bizim için çok daha önemliydi. Çünki üst sıralarda olmamız açısından alınacak 3 puana ihtiyacımız vardı. Bunu da gerçekleştirdik. Daha bitmedi hazırolun Muhammet Ali ve Sedat geliyor. Her maç en az on pozizyon üreten Sivasspor bundan böyle daha çok farklı maçlar alacağını unutmayın. Bu takımı izlemeye herkes devam etsin.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
-->: Hayran Kaldım
Alt 21.10.2008, 09:22   #2
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1514 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: Hayran Kaldım

SEDAT VE MUHAMMED TAKIMA ÇOK ŞEY KATACAK.......................

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Hayran Kaldım
Alt 21.10.2008, 09:27   #3
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1256 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: Hayran Kaldım

Tarafatara bir nebze olsun canlilik getirmesi bakimindan Ankaragucu taraftarlarindan amigolarini transfer etsek nasil olur...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2008, 09:50   #4
SivasLady
Gast

nail bey maci güzel özetlemis
evet ankaragücü taraftarini kutlarim
insallah bir gün bizimde böyle taraftarlarimiz olur
ilk seneler gol pozisyonlari bulamazken
bu sezon cok pozisyona giriyoruz ama degerlendiremiyoruz
insallah sakatlarin düzelmesiyle her hafta güzel skorlar elde ederiz
herkes bu takimi izlemeye devam etsin daha nice ilkler görecekler
Alt 21.10.2008, 14:08   #5
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1146 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

bizi tebrik ediyor bizde sizi tebrik ederiz...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2008, 14:33   #6
muttalip58
Acemi Yiğido

muttalip58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 133 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 muttalip58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaşlar ben maça gittim kimse yok
Alt 21.10.2008, 14:37   #7
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1288 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

Böylesi hoş bir yazıyı çok keyifle okumak bana çok iyi geldi.Sivas ve Sivasspor'u çok kısa anlatmış.

Taraftarlarımızın hakkında gerçek olanı söylemiş.Aslında çok iyi taraftarlarımız bulunmakta ama az sayıda.Parası olmayıpta maça bilet parası bulmak için onca fedakarlık yapan taraftarlarımız gibi.

Çekirdekçi başları yüzünden bağıran,takımını destekliyen,hiç bir zaman susmayan taraftar kitlesinin adı kirleniyor.

En yakın zamanda çözülür diye düşünüyorum.
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.10.2008, 14:41   #8
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

KIRMIZI ,BEYAZ ŞAMPİYONN SİVASS
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla