Sivasspor'un milli futbolcusu Mehmet Yıldız, transferi konusunda çıkan iddialarla ilgili olarak hiçbir şekilde böyle bir teklif yok dedi...
Sivasspor'un milli futbolcusu Mehmet Yıldız, transferi konusunda çıkan iddialarla ilgili olarak, ''Hiçbir şekilde böyle bir teklif yok. Zaten şu an Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum'' dedi.
Mehmet Yıldız, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda katıldığı bir programın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, önlerinde çok zorlu bir İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı olduğunu söyledi.
Bu maçın hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Yıldız, ''Orada seyircimizi stadyuma bekliyoruz. Onlarla birlikte maçı kazanmak istiyoruz. Devam eden çıkışımızı sürdürmek için kazanmamız gerekiyor. Arkadaşlar da bunun bilincinde'' diye konuştu.
Başlarında çok iyi bir başkan ve teknik direktörleri olduğunu anlatan Mehmet Yıldız, ''Onların sayesinde bu takımda çok da iyi bir arkadaşlık var. Böyle olunca başarı geliyor. Çünkü inanılmaz derecede iyi bir arkadaşlığımız var. Böyle devam ederse geçen seneki başarıyı yakalayacağımızı düşünüyorum'' dedi.
Mehmet Yıldız, son günlerde 3 büyük takıma transfer olacağı yönünde çıkan iddialarla ilgili soru üzerine şöyle konuştu:
''Herkes aynı şeyi soruyor ama tekrar söylüyorum. Hiçbir zaman böyle resmi bir teklif gelmedi. Zaten şu an Sivasspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Böyle devam ederse Sivasspor'da mutluyum. Sonuçta transfer dönemi başladığında zaman neyi gösterir bilmiyorum.''
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ile transferi hakkında görüşme yapıldığı yönünde iddiaların olduğunun belirtilmesi üzerine Mehmet Yıldız, böyle bir görüşmenin olmadığını söyledi.