Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 26.12.2008, 18:25   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Yiğidolar ''4 Büyükler'' dışında üst üste 2 sezon ilk yarıyı lider tamamlayan tek Anadolu takımı olarak Türk futbol tarihine geçti. Peki bu tarihe gecen yiğidolarımızın size göre performansları nasıldı ?

Geçen sezon ligi 79 puanlı şampiyon Galatasaray'ın 6 puan gerisinde, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile birlikte 73 puan toplayarak averajla dördüncü sırada tamamlayan Sivassporumuz, bu sezona da iyi bir başlangıç yaptı.
Geçen sezon elde ettiği 23 galibiyetle, ''4 Büyükler'' olarak bilinen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan sonra bir sezonda en fazla galibiyet elde eden 5. takım olarak Türk futbol tarihine geçen ve şampiyonluğu kıl payı kaçıran Sivassporumuz, bu sezon da ortaya koyduğu performansla Trabzonspor, Ankaraspor ve diğer başarılı takımlar gibi Anadolu'nun şampiyonluk umudu oldu.

YİĞİDOLAR TARİHE GEÇTİ

Geçen sezonun ilk yarısını da 37 puanla, aynı puana sahip Fenerbahçe'nin önünde lider olarak tamamlayan Sivasspor, bu sezon da aynı başarıyı tekrarladı.

Yiğidolar, bu başarısıyla ''4 Büyükler'' dışında üst üste 2 sezon ilk yarıyı lider tamamlayan tek Anadolu takımı olarak Türk futbol tarihine geçti. Peki bu tarihe gecen yiğidolarımızın size göre performansları nasıldı ?

Oyuncularımızı Değerlendiriniz ;

Michael Petkovic :

Akin Vardar :

Mamadou Diallo :

Hayrettin Yerlikaya :

Sedat Bayrak :

Murat Sözgelmez :

Fábio Bilica :

Abdurrahman Dereli :

İbrahim Dağaşan :

Musa Aydın :

Muhammet Ali Kurtuluş :

Konfory Sylla :

Sezer Badur :

Onur Tuncer :

Sergio Oliviera :

Faruk Bayar :

Pini Felix Balili :

Herve Tum :

Mehmet Yıldız :

SivasSpor.Com Özel Haberi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim
Alt 26.12.2008, 18:39   #2
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1271 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Yiğidolarımızı Değerlendirelim

Michael Petkovic : Her gecen sezon performansınn üstüne koyuyor ilk yarı cok güzel performans gösterdi...

Akin Vardar : En büyük şansızlıgı önunde petkoviç gibi cok iyi bir oyununun olması ama her an formayı alırsa kımse şaşırmasın...

Mamadou Diallo : Şansız oyunculardan birisi blica ve Sedat cok iyi ikili oldular ama bu ikiliyi cok zorluycagı kesın.

Hayrettin Yerlikaya : Çok eleştiri alsada benım cok begendıgım oyuncu 58'in en cok yakıştıgı futbolcu. Önunde oynayacak cok iyi sol kanat oyuncusu olsa cok daha iyi performans gösterceğine emınım...

Sedat Bayrak : Uzun sakatlıktan sonra cok iyi girş yaptı cok begendıgım bir oyuncu

Murat Sözgelmez :Gecen sezon cok begendıgım bir oyuncu Murat , Sedat ile Bilicayı zorlayacak her an forma alabilecek öenmli genç bir isim...

Fábio Bilica : Yorum yapmaya bile gerek yok avrupanın sayılı defans oyuncularından ve bence Türkiyenın en iyi yabancı defans oyuncusu

Abdurrahman Dereli : Sağ kanatta cok iyi işler yapıyor devamlı ileri cıkışları rakıbin dengesini bozuyor defansın olmazsa olmazlarından ve sağ kanatta alternatifsız tek oyuncumuz

İbrahim Dağaşan : Gecen sezon sadece 3 maç oynamasına rağmen Bülento hoca sayesinde kendsini cok geliştirdi zamanla cok cok iyi bir oyuncu olacagına inanıyorum...

Musa Aydın : Bu sezon performansı ile tavan yaptı 2.yarıdakı en büyük kozumuz olacak

Muhammet Ali Kurtuluş : Sedat gibi cok uzun sakatlıktan cıktı yenı yenı form tutuyor gençler macında attıgı golle eskı gunlerınden bieşy kaybetmediği ortada...

Konfory Sylla : Tam kara boğa cok başarılı yanına cok iyi ön libero alabılırsak verimi kat ve kat aracaktır

Sezer Badur : Son haftalarda biraz form düşüklüğü yaşasada kalitesi üst seviyede...

Onur Tuncer : Sakatlıklar yüzünden pek forma şansı bulamasada cok iyi oyuncu zamanla cok daha iyi olacaktır...

Sergio Oliviera : Sivassporda oynacayak oyuncu değil fizik sorunu üst seviyede

Faruk Bayar : Neden oynamadıgını daha doğrusu oynatılmadıgını merak ettiğim oyuncu.

Pini Felix Balili : Takımın vazgeçilmesi trubunlerın sevgilisi 2. yarı baliliden cok şey beklıyorum

Herve Tum : Made in bülent UYGUN

Mehmet Yıldız : Kaptan için tek bişey söyleyeceğim Ne olur Gitme Sivasspor için değil kendini bitirmemen için gitme...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2008, 18:53   #3
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Michael Petkovic : Cok iyi performans gösterdi.

Akin Vardar : Petkoviç ile tatlı rekabet içinde her an gecebilir

Mamadou Diallo : Benım cok begendiğim uzun boylu ve cabuk oyuncu az şans alıyor sedattan bence daha iyi

Hayrettin Yerlikaya : Zaman zaman cok hata yapmasına karşın yürekten oynuyor

Sedat Bayrak : Sakatlıgın etkılerı hala gorulmekte

Murat Sözgelmez : BEnim favorim Blica ile 2 sinin oynaması lazım

Fábio Bilica : Müthiş bir oyuncu sivas a gelen en iyi yabancı ve Türkiyenın de en iyisi

Abdurrahman Dereli : Zaman zman beklenen performansı göstermesede cokiyi oyuncu
İbrahim Dağaşan : Cok iyi yedek

Musa Aydın : Giderek kendısını geliştiren mithiş yetenek

Muhammet Ali Kurtuluş : Büyük kaptan 2. yarı çoşacak

Konfory Sylla : Ön liberonun yalnız ve başarılı savaşcısı

Sezer Badur : fenere attıgı gol hala aklımda cok iyi oyuncu

Onur Tuncer : Zamanla cok daha iyi olackatır daha cok şans vermemız lazım

Sergio Oliviera : Bülent Hocanın cok az şans veriği süper teknıkte oyuncu

Faruk Bayar : Takımda şans verilmesı gereken bence en önemli oyuncu

Pini Felix Balili : Nerde gecen senekı balili :(

Herve Tum : Son vuruşlarını düzelte bilse cok daha faydalı olacaktır

Mehmet Yıldız : Takımın herşeyi
Alt 26.12.2008, 19:12   #4
GuNaY
Gast

Michael Petkovic :
Tecrübesi ve kalitesi ile ligdeki en değerli kalecilerin başında geliyor.

Akin Vardar :
Petkovic'le aynı kalitede olmasına rağmen tecrübe eksikliği kendisini kulübede tutuyor.

Mamadou Diallo :
Geçen sezon defansın sigortası idi. Defans hattımızın güçlü olması kendisinin ilk onbirde yer bulmasını engelliyor.

Hayrettin Yerlikaya :
Maçlara daha iyi konstrasyonla çıkarsa sol kanadı geçilmez kılacaktır.

Sedat Bayrak :
Sanki aylarca futbol oynamayan başkasıymış gibi sahalara döndüğünde bıraktığı yerden devam ediyor.

Murat Sözgelmez :
Diallo için söylediklerim kendisi içinde geçerli. Oyuna sonradan girsede takım ve taraftara her zaman güven veriyor.

Fábio Bilica :
İyiki varsın... Seneye takımda tutmakta zorlanacağız.

Abdurrahman Dereli :
Sağ kanadın lokomotifi. Bindirmeleri ile rakiplerin korkulu rüyası. Saha kendisine dar geliyor.

İbrahim Dağaşan :
Takım oynumuzun değişmez taşlarından. Orta alanda gösterişsiz futbolu ile beğeni topluyor.

Musa Aydın :
Nerde ne yapacağı belli olmuyor. Topun arkasında hayalet gibi bitiyor. Gol vuruşlarında biraz daha başarılı olduğunda krallığa aday.

Muhammet Ali Kurtuluş :
Sahada olması bile takıma güven veriyor. Maç boyunca birkaç pasla maçı bitiriyor. Az ama öz oynuyor.

Konfory Sylla :
Defans ve orta alanın irtibatını sağlayan, hem hücuma hemde savunmaya en büyük destekçi.

Sezer Badur :
Sezon başındaki harika oyunu transfer dedikoduları ile bir anda duruverdi. Aklındaki soru işaretlerini bir anca atması ve kendini şampiyonluğa vermesi gerekiyor.

Onur Tuncer :
Kaliteli olmasına rağmen fazla dakika alamıyor. Takımımız için geleceğin vazgeçilmezlerinden.

Sergio Oliviera :
Bu takımda biraz zor oynar gibi.

Faruk Bayar :
Sol kanatta Hayrettinin yetersiz kaldığı maçlarda yada haftalarda kesinlikle oynamalı.

Pini Felix Balili :
Tribünlerin yıldızı... Rüzgarın oğlu

Herve Tum :
Sezon başında ahlar vahlar etmiştim. Ancak Hocamızın bildiği vardır dedik. Nitekimde öyle oldu. Mehmet'ten sonra en iyi top tutan oyuncumuz.

Mehmet Yıldız :
Kral... Ait olduğu yerde kalsın tüm dünya kendisini tanıyacak.
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2008, 20:29   #5
TRAPER
Yiğido

TRAPER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 TRAPER Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Michael Petkovic :Şüphesiz ligimizin en iyi kalecilerinden.

Akin Vardar :Petkoviç in yoklugunda kral.

Mamadou Diallo :Bilica yerini aldı ama bilica veya sedatın yoklugunde defansımızın bel kemiği.

Hayrettin Yerlikaya :Sol kanatın sahibi ama son zmanlarda yetersiz kalıyo.

Sedat Bayrak :Tam bir görev adamı defans ondan sorulur.

Murat Sözgelmez :Son zamanlarda sürekli yedek çok kaliteli bir defans.

Fábio Bilica :Fazla söze gerek yok o bir Fabio Bilica.

Abdurrahman Dereli :Çok ucuza aldık takımıza faydası anlatılacak gibi degil takımımızda satılmaması gereken bir oyuncu.

İbrahim Dağaşan : İlk geldi zamanki ibrahim degil.

Musa Aydın :Orta sahanın efendisi.

Muhammet Ali Kurtuluş :Serbest atış ustasıydı artık öyle degil

Konfory Sylla :Sylla ne iyi ne kötü.

Sezer Badur :Sezer yaşı genç olmasına rağmen çok iyi.

Onur Tuncer :Ben şahsen onuru hiç beyenmiyorum takımımızın değişmez futbolcusu

Sergio Oliviera :Sergio aslında çok kaliteli topçu ama sivasda olmaz.

Faruk Bayar :En az hayrettin kadar etkili.

Pini Felix Balili :Nerde eski balili.

Herve Tum :Karaboğa hiç birşeye yaramaz.

Mehmet Yıldız :Herkesin büyüttüğü kadar yok gerçekden mehmet.
Alt 26.12.2008, 21:03   #6
tanju_58
Usta Yiğido

tanju_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

297 Mesajına 667 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 881 tanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKtanju_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Michael Petkovic :Her nekadar kalede Akının olmasını istesemde bu sene güzel bir performans sergiliyor ve kaleyi tecrübesiyle hak ediyor.

Akin Vardar :oynadığı taktirde milli takıma kadar yükselebilecek bir kaleci olduğuna inanıyorum ama şansızlığı önünde formu iyi olan bir petkoviç var.

Mamadou Diallo :Sedatın sakatlığı düzelene kadar güzel idare etti defansı ama son zamanlarda Sedatın gelmesiyle forma bulamıyor.

Hayrettin Yerlikaya :Hayrettinin defansif yönü biraz daha kuvvetli olsa hiçbir takım sağ kanatdan saldıramaz ama malesef zayıf olduğu için çoğunlukla sol taraftan geliyor tehlikeler.

Sedat Bayrak :Sakatlığı atlattı hemen hiçbirşey olmamış gibi cuk oturdu takıma.Bilica ile birlikte güzel kanka oldular

Murat Sözgelmez :Stoper bolluğundan fazla forma bulamıyo ama oynadığı zamanda güven veren birisi.soyadını değiştirmek lazım sıragelmez diye

Fábio Bilica :Fazla söze gerek yok 10 point

Abdurrahman Dereli :tam istediğim tipte bir sağ bek oyuncusu.hem defansif yönü kuvvetli hem hücum yönü.ama geçen seneki attığı gollerini özletti.

İbrahim Dağaşan : 16 maçta oynamasına rağmen fazla süre oyunda kalan bi oyuncu değil.

Musa Aydın :10 numarayı hak eden bir oyuncu.attığı gollerle asistleriyle takımımızın vazgeçilmezi.

Muhammet Ali Kurtuluş :Emektar kaptanımız nezaman oynasa ya frikikten ya uzaktan gollerini atıyo bizi coşturuyo.89 da oyuna al 90 da golünü atsın

Konfory Sylla :takımda belkide oyununu beyenmediğim tek oyuncu sylla.syllanın yerine daha sağlam bir oyuncu alınabilir mesela (appiah)

Sezer Badur :kritik maçların gol kilidi.biraz daha fazla forma şansı bulsa daha büyük işlerin altına imza atabilecek bir oyuncu.Maldini'nin babası olur kendisi

Onur Tuncer :oyunu hakkında fazla bilgimiz olamadı.

Sergio Oliviera :Bülen hoca geldiğinde Alex tipinde bir oyuncu demişti ama fazla göremedik alexliğini.belliki uyum sağlıyamadı.boşuna yabancı kontenjanını doldurmaması lazım gönderilmesi hem takım için hem kendisi için iyi olur.

Faruk Bayar :ben faruğun tam nerde oynadığını bilmiyorum sol bekmi sol açıkmı orta sahamı?

Pini Felix Balili :tek rakibi thy bunu diyorum başka bişey demiyorum.

Herve Tum :bursaspordayken kaçırdığı golleri görüyodum bu adamı futbolcu yapanın diyodum.ama bülent hocamızın sayesinde kendisini toparladı.her maçta forma şansı bulması kendine güvenini getirdi.kritik hacettepe maçındada attığı gollerle aldırdığı 3 puan gerçekten çok önemliydi.

Mehmet Yıldız :Biz M.Yıldızı M.Yıldızda bizi seviyor.bunu her konuşmasından anlıyabilirsiniz.takımımızı şampiyonluk yarışında bırakmıyacaktır.
Alt 26.12.2008, 22:04   #7
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1249 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

Michael Petkovic :Tecrübesi ile bu sezon
geçen sezona göre daha iyi oynuyor bazen kendine fazla güveninden hata yapıyor çok önemli bir oyuncumuz...

Akin Vardar :Petkoviç'in olmadığı zamanlarda kalemizde çok iyi işler yaptı çok iyi bir kaleci ilk on bir oynaması için ya Petkoviç satılacak ya da Petkoviç sakatlanacak.....

Mamadou Diallo :
Mükemmel işleyen defansımızın önemli görev adamlarından bir tanesi ilerki yıllarda ondan para kazanacağımıza inanıyorum...

Hayrettin Yerlikaya :Aslında çok iyi bir defans oyuncusu tek dezavanatajı bana göre top tekniği yok ama kademeye girmesini mükemmel buluyorum...

Sedat Bayrak :Uzun bir sakatlık döneminin ardından kendini yeni yeni buldu geçen sezon tam milli takıma seçileceği zaman sakatlandı ama böyle giderse yeniden seçileceğine inanıyorum. Yalnız Gençlerbirliği maçında eski çevikliğini kaybetmiş gördüm....

Murat Sözgelmez :İyi bir yedek oyuncusu ilk onbirde de oynayabilir fakat önünde çok önemli defans oyuncuları var....

Fábio Bilica :Türkiye'nin en iyi defans oyuncusu ben bunun kadar sağlam defans görmedim kontratı bir yıllık kontratını yenilememiz gerekiyor...

Abdurrahman Dereli :Defans hattımızın sağ beki dinamosu Fatih hocanın bu adamı ne zaman göreceğini çok merak ediyorum....

İbrahim Dağaşan :
Mohammed Ali'nin dönmesi ile yedeğe çekildi oynadığı maçlarda çok iyi işler yaptı arada bir oyundan düşüyor performansını 90 dakikaya yayması gerekiyor....

Musa Aydın :
Sivasspor'da adeta yeniden doğdu güzel bir performans sergiliyor nazar değmez ama biraz fizik gücünü geliştirmesi gerekir....

Muhammet Ali Kurtuluş :Son maçlara damgasını vurmayı başardı kendiside biliyor neler yapabileceğini yeter ki gününde olsun....

Konfory Sylla :Çok hırçın çok kart görüyor ve de çok çabuk faul yapıyor ama orta sahamızı ayakta tutmayı başarıyor biraz pas yüzdesini geliştirmesi gerekir....

Sezer Badur :
Devre arasında gitmesini bekliyordum açıkcası takımda beğenmediğim tek futbolcu benim....

Onur Tuncer :
Çok iyi bir yedek Bülent hocamızın güvendiği bir isim....

Sergio Oliviera :Çok şey beklediğim fakat beni hayal kırıklığına uğrattı gitmesinden yanayım....

Faruk Bayar :Kaliteli bir sol ayak Hayrettin'den daha iyi işler yapabileceğine inandığım bir isim....

Pini Felix Balili :
Tam bir kontratak futbolcusu ama çok çabuk sakatlanmaya başladı son zamanlarda evlilik yaramadı galiba....

Herve Tum :
Sezon başında bir çok kimse tarafından istenmiyordu fakat gerek orta sahada gerek forvet hattında çok önemli işlere imza attı.

Mehmet Yıldız :Bülent Uygun'un en güveniği futbolcu ve son zamanlarda RTürk futbolunun yetiştirdiği en önemli golcü ama son zamanlarda aklı çok karıştı ligin son iki maçında varlığı yokluğu belli değildi....

Bülent Uygun:
Türk antrenörlerin son zamanlarda yetiştirdiği en önemli teknik adam hedefleri doğrultusunda ilerliyor ileride çok büyük görevler üstlenecek....

Mecnun Otyakmaz:Büyük başkan bizim impratorumuz Sivas'ın buraya gelmesinde en büyük emeği olan insan işini çok iyi yapıyor tam bir Sivasspor aşığı....
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...
Alt 26.12.2008, 23:07   #8
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Michael Petkovic :İsmi,futbolculara güven veriyor,kaleye çoğu zaman formasını koysa bir kaç kurtarış yapar.

Akin Vardar :Kale arkamız emin ellerde,hiç farketmez,yedekde soyunduğunda bile Terim'in milli takımında banko oynayacak kapasitesi var.

Mamadou Diallo :İyi bir yedek olur,oynadığı zaman defans bloğunda olması gereken takım oyununa adepte oluyor.

Hayrettin Yerlikaya eli çocuk,ah birde kafasını topa verse,işte o zaman dadından yenmez ama varsın olsun o bizim öz çocuğumuz.

Sedat Bayrak efans bloğumuzun sağlam halkası,top geçer ama rakip geçmez.

Murat Sözgelmez :

Fábio Bilica :Gizli kahraman,koşarken rakibinin ayağındaki topa çalım atan,rakibi türübünlerde topu ararken bilica gole gidecek aisist niteliğinde bir pas bile çıkarmış.

Abdurrahman Dereli :Kanatlarımızın vazgeçilmezi,olmazsa olmaz musa ile beraber,maç içinde bülent hoca bir sağa bir sola verdiğinde bile her iki kulvarıda metro gibi kullanıyor.

İbrahim Dağaşan :
Musa Aydın
:Benim yıldızım,uçarak havada gol atan ender futbolculardan türkiye liğinin,birde sağır ve kör olanlar görse bu çocuğu(Milli takımda oynaması gerek)

Muhammet Ali Kurtuluş :Ah muhammet,şu oyunu birazda inatçılığından ve hırsından arınmış oynasan,on numaranın kralı olacaksın.

Konfory Sylla emir perde gibi dirençli konfory,takım oyunu içinde,zinciri oluşturan diğer bir halkamız.

Sezer Badur :Önemli maçlarda güzel performans gösterdi,allah bağışlasın bi çocuğu oldu,doğumdan sonra anlamsız bir form düşüklüğüne girdi.İnşallah eski günlerine döner.

Onur Tuncer :Genç yeteneğimiz tecrübe kazanma aşamasında.

Sergio Oliviera :Tutukluğunu üstünden atıp,bu uyum içinde kendini göstermesini bekliyoruz.

Faruk Bayar :Umarım,antremanlar başta olmak üzere şans bulduğu dakikaları değerlendirebilir.

Pini Felix Balili :O bir yıldız,kaçırdığı pozisyondada,attığı goldede,savunma yapışındada,atağa kalkdığındada.

Herve Tum : İnşallah performansını önce doksan dakikalara sonrada tüm sezona yayabilir.

Mehmet Yıldız :Mehmet'i değerlendirmeye gerek yok,onu bir dünya biliyor.
Alt 27.12.2008, 00:12   #9
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

Michael Petkovic :Onun kalede olması tribünlerde bana dahada bir güven veriyor,4 yıldır belli bir standartın altına hiç düşmedi.

Akin Vardar :Tam bir professiyonel,ne zaman kaleye geçtiyse görevini mükemmel yerine getirdi,tek şanssızlığı önünde petkoviç gibi bir kaleci olması.

Mamadou Diallo :Bilicanın gelişiyle pabucu biraz dama atılır gibi oldu,fakat inanıyorumki forma şansı bulursa bir daha çıkarmaz o formayı.

Hayrettin Yerlikaya :Hayrettin yıllardır professiyonel futbol oynuyor,ama tek hamleli futbolcu,topu iyi kullanamıyor,bu yönlerini geliştirebilseydi şimdi onu avpuda izliyor olurduk.

Sedat Bayrak :Ağır bir sakatlık yaşadı ve uzunca bir süre futboldan uzak kaldı,ikinci yarı daha iyi bir sedat bekliyorum ben.

Murat Sözgelmez :Bülent hocanın prenslerindendi,mevkiinde çok kaliteli isimler olunca fazla forma şansı bulamadı.

Fábio Bilica :Anlatılmaz yaşanır.

Abdurrahman Dereli :Birinci sınıf bir futbolcu,mevkiinde türkiyenin bir numarası bana göre.

İbrahim Dağaşan akika aldığı zamanlarda hep olumlu işler yaptı.

Musa Aydın :Takımın cesur yüreği.

Muhammet Ali Kurtuluş :Zaman m.ali için en iyi ilaç.

Konfory Sylla :Benim için takımdaki gizli kahraman,tam bir savaşçı.

Sezer Badur :sezonun ilk dönemindeki futbolunu son zamanlarda göremez olduk.

Onur Tuncer :?????????????????????

Sergio Oliviera :En büyük hayal kırıklığı.

Faruk Bayar :Hayretinin yokluğundaki liğin ilk haftalarında çok parlak bir grafik çizdi,ondan sonra ortalıkta fazla göremedik.

Pini Felix Balili :4 eylül tribünlerinin sevgilisi.

Herve Tum :Hiçte alışık olmadığı bir bölgede oynadı,ve görevini eksiksiz yerine getirdi.

Mehmet Yıldız :Onu anlatmaya kelimeler yetmez.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı muhsin koçak'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.12.2008, 00:52   #10
cem
Tecrübeli Yiğido

cem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 780 cem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Michael Petkovic :eger braga macında kalede olsaydı.. uefaya kalırdık diye düşünüyorum..

Akin Vardar :iyi kaleci.. petkoviç cezalı veye sakat oldugunda yoklugunu aratmıyor..

Mamadou Diallo :tam bir savunma adamı..

Hayrettin Yerlikaya :son maçlarda form grafiginde yükselme var.. gidişatı çok güzel..

Sedat Bayrak :top geçer adam geçmez...

Murat Sözgelmez :tam bir görev adamı.. kusursuz.. ayrıca topalara çok sert vuruyor..

Fábio Bilica :anlatacak kelime bulamıyorum.. yok böyle bi defans oyuncusu...

Abdurrahman Dereli :hızlı tren gibi.. sağ kanattan bindirmeleri süper.. hem defansta hem ofansta çok başarılı...

İbrahim Dağaşan : yeteri kadar forma sansı bulamadı ancak oynadıgı maçlarda bence başarılıydı..

Musa Aydın :beşiktaş maçında yaptıgı asistle klasını konusturdu.. genclere attgı gol.. söyleyecek fazla bişey yok...

Muhammet Ali Kurtuluş :imparator...süper lige çıkmamızda çok büyük katkıları oldu.. frikik ustası..

Konfory Sylla :arı gibi her topa koşuyor.. biraz fazla hırslı çok fazla kart görüyor..

Sezer Badur :fenerbahceye attıgı gol unutulmaz...

Onur Tuncer :fazla izleme sansımız olmadı ancak oynadıgı maclarda başarılıydı...

Sergio Oliviera :nerde oldugunu bılen var mı? en son ankaraspor macında sahadaydı sanırım...

Faruk Bayar :soldan kesmeleri müthiş...

Pini Felix Balili :rüzgarın oglu.. var mı durduracak defans var mı tutuacak oyuncu...

Herve Tum :sson haftalarda takıma katkısı süper.. yawas yawas sivasa alısıyor...

Mehmet Yıldız : fazla söze gerek yok.. adı üstünde yıldız.. büyük kaptan...
cem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı cem'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
değerlendirelim, değerlendirme, performans, sivasspor, yiğido, yiğidolarımızı, yorum