Michael Petkovic :Her nekadar kalede Akının olmasını istesemde bu sene güzel bir performans sergiliyor ve kaleyi tecrübesiyle hak ediyor.
Akin Vardar :oynadığı taktirde milli takıma kadar yükselebilecek bir kaleci olduğuna inanıyorum ama şansızlığı önünde formu iyi olan bir petkoviç var.
Mamadou Diallo :Sedatın sakatlığı düzelene kadar güzel idare etti defansı ama son zamanlarda Sedatın gelmesiyle forma bulamıyor.
Hayrettin Yerlikaya :Hayrettinin defansif yönü biraz daha kuvvetli olsa hiçbir takım sağ kanatdan saldıramaz ama malesef zayıf olduğu için çoğunlukla sol taraftan geliyor tehlikeler.
Sedat Bayrak :Sakatlığı atlattı hemen hiçbirşey olmamış gibi cuk oturdu takıma.Bilica ile birlikte güzel kanka oldular
Murat Sözgelmez :Stoper bolluğundan fazla forma bulamıyo ama oynadığı zamanda güven veren birisi.soyadını değiştirmek lazım sıragelmez diye
Fábio Bilica :Fazla söze gerek yok 10 point
Abdurrahman Dereli :tam istediğim tipte bir sağ bek oyuncusu.hem defansif yönü kuvvetli hem hücum yönü.ama geçen seneki attığı gollerini özletti.
İbrahim Dağaşan : 16 maçta oynamasına rağmen fazla süre oyunda kalan bi oyuncu değil.
Musa Aydın :10 numarayı hak eden bir oyuncu.attığı gollerle asistleriyle takımımızın vazgeçilmezi.
Muhammet Ali Kurtuluş :Emektar kaptanımız nezaman oynasa ya frikikten ya uzaktan gollerini atıyo bizi coşturuyo.89 da oyuna al 90 da golünü atsın
Konfory Sylla :takımda belkide oyununu beyenmediğim tek oyuncu sylla.syllanın yerine daha sağlam bir oyuncu alınabilir mesela (appiah)
Sezer Badur :kritik maçların gol kilidi.biraz daha fazla forma şansı bulsa daha büyük işlerin altına imza atabilecek bir oyuncu.Maldini'nin babası olur kendisi
Onur Tuncer :oyunu hakkında fazla bilgimiz olamadı.
Sergio Oliviera :Bülen hoca geldiğinde Alex tipinde bir oyuncu demişti ama fazla göremedik alexliğini.belliki uyum sağlıyamadı.boşuna yabancı kontenjanını doldurmaması lazım gönderilmesi hem takım için hem kendisi için iyi olur.
Faruk Bayar :ben faruğun tam nerde oynadığını bilmiyorum sol bekmi sol açıkmı orta sahamı?
Pini Felix Balili :tek rakibi thy
bunu diyorum başka bişey demiyorum.
Herve Tum :bursaspordayken kaçırdığı golleri görüyodum bu adamı futbolcu yapanın diyodum.ama bülent hocamızın sayesinde kendisini toparladı.her maçta forma şansı bulması kendine güvenini getirdi.kritik hacettepe maçındada attığı gollerle aldırdığı 3 puan gerçekten çok önemliydi.
Mehmet Yıldız :Biz M.Yıldızı M.Yıldızda bizi seviyor.bunu her konuşmasından anlıyabilirsiniz.takımımızı şampiyonluk yarışında bırakmıyacaktır.