Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

KAZ'IN AYAĞI...KARGA'NIN GAGASI...
Alt 14.09.2005, 09:29   #1
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein
Standart KAZ'IN AYAĞI...KARGA'NIN GAGASI...

ARKADAŞLAR;

BENİM KANAATİME GÖRE SİVASSPOR'UMUZUN
İSTANBUL'DAKİ MAÇLARINA RAĞBETİN DÜŞMESİ
BİRKAÇ ETKENE BAĞLI. BUNLARDAN BİRİNCİSİ VE
BANA GÖRE EN ÖNCELİKLİSİ İST.DAKİ SİVASLILAR
BIKTIRILDI. 2. LİGDEKİ MAÇLAR, CUMHURİYET KUPASI,
BEŞİKTAŞ İLE A.SAMİ YEN'DEKİ MAÇ, OLİMPİYATTAKİ
MAÇLAR...VS. YANİ BİR ANLAMDA SİVASLILARA GINAA
GELDİ.

AYRICA, ULAŞIM VE ZAMAN PROBLEMİNİN HAD SAFHAYA
ÇIKTIĞI OLİMPİYAT STADINDA NEDEN ISRAR EDİLDİĞİNİ
HALA ÇÖZEBİLMİŞ DEĞİLİM. (İLLAKİ MANTIKLI BİR
GEREKÇESİ VE AÇIKLAMASI VARDIR AMA BİZ BİLEMİYORUZ)

DAHA MERKEZİ YERLERDEKİ A.SAMİ YEN, İNÖNÜ, SARAÇOĞLU
STADLARI DURURKEN NEDEN OLİMPİYAT STADI....???...!!!
MESELA BU HAFTA A.SAMİ YEN VE KADIKÖY MÜSAİT.....

BİLET FİYATLARINA GELİNCE:
FORUMLARDA BAZI ARKADAŞLAR, BİLET FİYATLARIYLA İLGİLİ OLARAK
KAZ GİBİ YOLUNUYORUZ İBARESİNİ KULLANMIŞLAR.
SİVASLILAR OLARAK KAZ GİBİ YOLUNMAK İSTENMEMİZ DOĞRU.
ANCAK; MANİSA MAÇINDAKİ 20 YTL FİYATTA BAŞKAN VEYA
YÖNETİMİN SUÇLANMASI DOĞRU DEĞİL... ÇÜNKÜ BEN BİZZAT
ORADAYDIM VE ''10 YTL'LİK BİLETLER KALMADI, 20'LİKLER VAR''
DİYEREK BİZLERİ YOLMAYA ÇALIŞAN STADDAKİ GİŞE GÖREVLİLERİNİN
BU UYANIKLIĞINA YÖNETİM İZİN VERMEMİŞTİR...!!!

YÖNTİMDEN, DEĞERLİ DOSTUM, MURAT ŞAHİN'E DURUMU TELEFON
İLE BİLDİRDİM VE DERHAL GİŞELERE GELEREK BU OYUNU DURDURMUŞTUR.
VE YOK OLAN 10 YTL'LİK BİLETLER NASIL OLDUYSA BİRDEN VAR OLDULAR...

BÜTÜN BUNLARA RAĞMEN, YİNE DE STADLARDA KÜÇÜMSENMEYECEK RAKAMLARA ULAŞTIĞIMIZI SÖYLEYEBİLİRİM...

FAKAT OLİMPİYAT ÇOK BÜYÜK OLDUĞUNDAN KALABALIKLARI YUTUYOR.

GS MAÇINDAKİ DİRENÇLİ PERFORMANSIMIZ DA OTORİTELERCE KABUL
EDİLİYOR. TECRÜBESİZLİK VE BİR ANLIK DİKKATSİZLİK SONUCU YENİLDİK.

TRABZON MAÇINDA KAZIN AYAĞININ ÖYLE OLMADIĞINI HERKES GÖRECEK.

KARGALAR DA ÇENELERİNİ (GAGALARINI) KAPATACAKLAR...
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
buda bence
Alt 14.09.2005, 10:25   #2
34-murat-58
Acemi Yiğido

34-murat-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 723 34-murat-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart buda bence

ben taraftarın bıktırıldıgına ınanmıyorum.
sıvaslı hemserılerımız futbola daha yenı alıstıklarını dusunuyorum...
ben maclara gıttıgımde turubundekı seyırcılerın hayatında ılk defa bır stadta mac seyrettıgını bızzat kulaklarımla duydum..
bence durum budur..
Alt 14.09.2005, 10:38   #3
kursad58
Yiğido

kursad58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kursad58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İSTANBULDA SADECE KGK VE İST. BELEDİYE MAÇLARINI GÖRDÜM DOLU STADA OYNADIĞIMIZ GERİSİ HİKAYE İSTANBULDAKİ SİVASLILAR GERÇEKTEN DUYARSIZ BEN BUNA İNANIYORUM
kursad58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2005, 11:12   #4
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ben taraftarımızın bıktırıldığı yönündeki yoruma katılmıyorum. Biz taraftar kitlemizi henüz yeni yeni oluşturmaya başladık. Son iki yıldır İstanbul'da oynadığımız maçlarda 15 bin ve 40 bin arasında değişen rakamlarda taraftar topladık ve oynanan yedi-sekiz maçla birlikte daha yeni taraftar kitlesi yerleşmeye başladı. Daha önce arkadaşında söylediği gibi maça gelenlerinde bir çoğu hayatlarında ilk defa stadyuma gelen kişiler. Bunlar ilk etapta nasıl taraftarlık yapılacağını bilemeyebilirler. Ama rakip takımların taraftarlarını izleyerek, kendi gözleriyle bizzat görerek nasıl taraftar olmaları gerektiğini kendi kendilerine anlayacaklardır.

Bence yapılması gereken Sivasspor sevgisinin 7-8 milyonluk tabana yayılmasıdır. Buradada görev yönetime ve takıma düşmektedir. Alınan sportif başarılar ve takımın isminden daha fazla basında ve diğer medyada bahsedilmesi geniş Sivaslı kitlesinin takımlarına olan ilgiyi artıracaktır. Mesela ben burada sizlere bir örnek vereyim. Eğer bu site bundan 5-6 yıl önce yani takım 3. ligde iken kurulmuş olsaydı 10.000 kişilik bir üyeyi buraya toplayabilir miydi?

Söylemek istediğim şu ki sportif başarıların artarak sürmesi ve takımın başarısı dünyanın dört bir tarafındaki Sivaslıların takımlarına olan ilgisini artıracaktır ve ateşli taraftar kitlesi olşturmak ise zaman alacaktır.

Şunu hiçbir zaman için unutmayalım ki geniş taraftar kitleleri stadyumları takımlarının sportif başarılarının arttığı oranda dolduracaktır. Bunu kendi ligimize ve dünyanın bir çok liglerine bakarak anlayabiliriz. Mesela dört büyüklerden birisi o sene lige ve şampiyonluğa havlu atmışsa yani iddiasını kaybetmişse taraftar takıma ilgi göstermiyor ve stadlar boş kalıyor.

Neyse uzun lafın kısası ben zamanla ve takımın ismini daha çok duyurduğu oranla ve yönetimin organizasyon kabiliyeti daha da arttıkça taraftarımızın büyüklüğünü göstereceğine ve büyük olduğunun farkın varacağına inanıyorum.

Hepinize selamlar...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2005, 12:09   #5
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 970 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Gardaşlar forumlarda bazı arkadaşlar Sivası Trabzonla mukayese ediyor ve geçen yılki Trabzon-İstanbul maçına 40.000 kişi geldiğinden bahsediyor ve İstanbuldaki Sivaslılara laf vuruyor. Unutmayalım ki Trabzonun 7 şampiyonluğu var ve uzun yıllardır oluşturmuş olduğu birikimi var. Maalesef bazı arkadaşlar bilgisayar başından ve oturdukları yerden İstanbul'u ve İstanbul'un şartlarını çok da iyi bilmeden sallıyorlar. Yattıkları yerden kesin hükümler veriyorlar. Trabzon 7 defa şampiyon olmuş defalarca Avrupa kupalarında oynamış ve bir çok zafer elde etmiş ve geçen yıl Olimpiyat'a 40-50 bin kişi toplamış çok mu? Sivasımız bırakın 7 defa şampiyon olmayı; bir defa adamakıllı şampiyonluğa oynasın Olimpiyatın hertürlü olumsuz şartlarına rağmen 80.000 kişiyide toplar. Buna emin olun.

Ayrıca bazı arkadaşlarımız aşırı takım sevgisini ve realiteleri birbirine karıştırıp saçma sapan -afedersiniz ama- dangalakça yorumlar yapıyor. Sivasımızın son 4 yıldır istanbulda oynadığı maçlara bakın. Geçen yılki şampiyonluk dışında hiçbir ciddi başarısı olmayan takımın 15-40 bin arasında değişen taraftar desteği var. Sevgili yiğidolar ben de fanatik Sivassporluyum ama birazda olaylara realist yaklaşmak lazım. Son Galatasaray maçında memlekette tatildeydim onun haricinde İstanbuldaki bütün maçlara gittim. Bu sözleri sadece bilgisayar başında oturup yazmıyorum. Lütfen mantığınızla hareket ediniz...

Biz istiyoruz ki daha şunun şurasında ulusal medyada adından iki-üç yıldır söz ettirebilen bir takım her maça 50.000 kişiyle çıksın. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Bu takım teknik heyetiyle yönetimiyle adamakıllı şampiyonluğa oynayacak ondan sonra 80 bin 90 binleri görecek. Buna emin olun. Biraz mantıklı olalım. Bursaspor ve Trabzon hariç hangi Anadolu takımı bırakın deplasmanı kendi evinde dahi 15-20 bin seyirciyi toparlayabilmiş. Bu kadar kısa bir geçmiş ve çok az miktardaki başarı kariyeriyle bu takıma 15-40 bin arasında destek varsa bu sadece ve sadece bizim ne kadar büyük olduğumuzu gösterir.

Hepinize selamlar....
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2005, 16:56   #6
BROTHERS58
Tecrübeli Yiğido

BROTHERS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BROTHERS58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ABİ YANLIS ANLAMADA SİVASTAKİLER YILLARDIR ORADA ONLAR NİYE BIKMIYOR.İNSAN SEVDİĞİNDEN BIKARSA ONU BİLMEM.HA SEVGİ TAM DEGİLSE SAMAN ALEVİ GİBİYSE PARLAR GECER O ZAMAN.VAKİT OLMAYA BİLİR NAKİT OLMAYA BİLİR ANLARIM AMA SEVGİ BİTMEZ VE SEVGİLİDEN BIKILMAZ.

SİVASSPORUM BENİM
BİRİCİK SEVGİLİM
SÖYLE SENDEN BASKA NEYİMİZ VAR BİZİM!!
Alt 14.09.2005, 19:32   #7
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1297 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Valla ben bıkma kelimesini kabul etmiyorum...İnsan sevdiğinden bıkmaz...Ama maddi sebebler olabilir...Ama yinede GÜLÜ SEVEN DİKENİNEDE KATLANIR...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.09.2005, 20:23   #8
GeCeVeMaVi58pRf
Usta Yiğido

GeCeVeMaVi58pRf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben istanbuldakı sivaslılar için yolun onemlı oldugunu sanmıyorum çünkü biz ta sivastan kalkıp gelıyoruz yaklsık 2200 km yol alıyoruz ama onlar 30 km yol gelmıyorlar bence bır duyasızlık soz konusu....
GeCeVeMaVi58pRf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla