Sivasspor'un Kocaelispor'u 2-0 yendiği maçın ardından Musa, Faruk ve Balili karşılaşma hakkındaki görüşlerini dile getirdi..
Musa yaptığı açıklamada:
"Şans bana güldü bugün. Gribal enfeksiyon nedeniyle antrenmana katılamadım. Maç içinde hastalığımı pek hissetmedim ama maçın sonlarında etkisini gösterdi. Ligde ve kupada fire vermeden devam etmek istiyoruz. Bizim için alttaki veya üstteki takımlar farketmiyor. Sahaya çıkıp her takımı yenmek istiyoruz"
Faruk yaptığı açıklamada:
"Gerçekten böyle maçlar zor oluyor. Kocaelispor konum olarak iyi yerde değildi. Ama biz de hem kupada hem de ligde yola devam etmeye mecburduk. Bugün de böyle oldu. 2-0’la geçtik ama 4-5 de net pozisyonumuz da vardı. Ben Kocaelisporlu arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. İnşallah bu kötü günleri atlatırlar. Hocamız Bülent Uygun için de bu maç önemliydi.. Kendisinin orada 8 senesi geçti. Bu galibiyeti aynı zamanda O'na hediye ediyoruz.."
Balili yaptığı açıklamada:
"Kocaelispor maçı çok zor maçtı. 2 haftada oynadığımız beşinci maç oldu. İyi bir taktik uyguladık ve kazandık. Yine lideriz, mutluyuz"