Yiğidolar´ın başarılı stoperi Bilica, “Bir çok kulüpte oynadım, ama bu kadar zeki bir teknik direktör ve böylesine mükemmel bir takım görmedim” dedi.
‘Sivasspor şampiyon olacak’
Sivasspor'un sezon başında Romanya’nın Cluj takımından transfer ettiği Da Silva Bilica, oynadığı futbol ile kısa sürede herkesi kendine hayran bıraktı... Teknik direktör Bülent Uygun’un vazgeçilmez ismi haline gelen başarılı savunmacı, oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Brezilyalı yıldız, “4 yıl İtalya’da forma giydim. Geçen sezon Romanya’da yılın stoperi seçildim. Şimdiki hedefim, Türkiye’de büyük başarılara imza atmak. Süper Lig’de sezonu mutlu sonla bitirip, şampiyon olacağız” ifadesini kullandı.
Türkcell süper liginde seyirci baskısı olmayan stadların başında 4 eylül stadı geliyormuş. Lider bir takımın taraftarı olarak kabul etmiyorum. 10. sıralardaki takımların trübünleri full ve ateşli olurken bizim stadın boş ve sessiz olması zoruma gidiyor arkadaşlar. Eskişehir maçında stada gelelim. Gelmeyenleri ikna edelim. Tarftar gruplarını birleştirelim. Artk şampiyon olacağız arkaşlar unutmayalım. Takımda gerşey yolunda tek eksiğimiz taraftar ve tezahürat.
Önce inanmak lazım Sivassporda senesini bile dulduryan bir yabancı futbolcu şampiyon olacağız diyorsa bizim yerli futbolcularımız daha çok inanmalıdır inanmak başarının yarısıdır bu sezon Sivassporumuz Şampiyon olacaktır