Bülent Uygun, idman sahası bile bulunmayan Sivasspor'u 40 milyon euroluk bir kulüp haline getirdiklerini söyledi.
Sivasspor'u dev yaptık
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, gerçekleşmesini istediği hayalleri bulunduğunu belirterek, “Mesela UEFA şampiyonu olmak, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olmak, Milli Takımla Avrupa Şampiyonluğu ve Dünya Şampiyonluğu. Bunları başarmak istiyorum” dedi. Uygun, Sivasspor'da göreve başladığında, tesislerinin ve idman sahalarının olmadığını, maddi anlamda da sorunları bulunduğunu anlatarak, şöyle devam etti: “Ama bugün Türkiye'nin en iyi tesislerine sahibiz. Bununla birlikte değeri 40 milyon euroyu bulan, kasasında trilyonlarca parası olan ve iki sezon üst üste lider olmuş bir Sivasspor var. İşte biz bunu başardık.” Transferleri özenle yaptıklarını anlatan genç teknik adam, “Bir sistem kurduk, plan yaptık ve projelerimizi hayata geçirdik. İzleme komitesini kurduktan sonra dünyanın her yerine futbolcu izlemesi için yolladım. Ondan sonra ben kendim gidip beğenilen futbolcuların maçlarını izliyorum. Bilica ve Kamanan'ın transferleri de böyle gerçekleşti” diye konuştu.