Öncelikle Sivasspor Fenerbahçe Maçı Istanbula Gıden Yiğido Gençlere Teşekkür Ediyorum Mesut Reıs 3 Puanla Dönmek İyi olurdu Ama Allah yardımcınız olsun Gelmesekte Kalbımız Senınleydı LigTv Bir Kez Sivas Seyircisini Göstermedı Ama Oda Olucaktır..Biz fB-Sivasspor maçı ıcın toplandıq Maç ızledık.. Gururluyuz Sıvassporluyuz Onurluyuz Biz sivassporluyuz...
Antı Istanbul
İŞTE O GORUNTULER...
Sen yenıl canın sağolsun yiğidom.Feneri Yenmedik Ama Hayat Bizim onların DeğiLL
Keşke galıbıyetten sonrakı goruntulerı gorurdunuz..Olmadı ıns olur oda
Yenseydik iyi olacakatı ama napalım..kısmet..Pontus rum sporun yenilmesini beklicez artık..bu arada bi kaç kelime mehmet ve petkovice söyleyeceklerm var.Sevgili Mehmet;Transfer haberleri seni yıpratmış.. ikinci yarı basladı baslayalı müthiş bir performans düşüklüğü..Titre ve kendine dön!. Sevgili Petkoviç;Bugun gelen topları içeri almak yerine biraz kurtarsaydın daha mutlu bi gece geçirecektim..biraz uçup,atlasaydın incilerinmi dökülürdü!!
inşallah Sivaslı olup da Fb yi destekleyen yoktur o koltuklarda.malum bilinçsiz adam çok memlekette.sizler gibi biz de desteğimizi gönülden destekledik ama olmadı.
inşallah Sivaslı olup da Fb yi destekleyen yoktur o koltuklarda.malum bilinçsiz adam çok memlekette.sizler gibi biz de desteğimizi gönülden destekledik ama olmadı.
Yoktur Utanır Adam Onun Icın O Kadar Fener Laf Soledıq Yok Yok..:!
İNAN KARDEŞİM SİVASLI OLUPTA FENERİ DESTEKLEYEN VAR BENDE ONA DELİ OLUYORUM YA