Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

SiVaSSPoRLuLuK Bu Mu?
Alt 01.03.2009, 11:12   #1
hursit0658
Yiğido

44 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 hursit0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart SiVaSSPoRLuLuK Bu Mu?

HAYIRDIR ARKADAŞLAR Bİ MAÇLA BÜTÜN UMUTLAR YALAN OLDU.HERŞEY YALAN DENİLİYOR.BİRİLERİ SİVASSPORUN YENİLMEYEÇEĞİNİ Bİ YERDEN Mİ ? DUYDU.YOKSA SÖZ MÜ ALDI?
HERKES YENİLE BİLİR.ÇÜNKÜ FUTBOLUN KURALLARINDAN BİRİ YENİLMEK.HANGİ TAKIM HİÇ YENİLMEDEN ŞAMPİYON OLMUŞ.BUYURUN BAKIN YILDIZLAR TOPLULUĞU DEDİĞİMİZ TAKIMLARA ONLAR BİLE YENİLİYORLAR.SİVASSPOR'UN ÖZELLİĞİ NE NEDEN GS MAÇLARINDA YÜCELTTİĞİMİZ TAKIMIMIZI YERLERE ATIYORUZ?YOKSA TAKIMIMIZI LİDER OLD İÇİN Mİ SEVİYORZ?
HERKES HATA YAPAR.HATASIZ KUL OLMAZ.ÇIKAR BÜLENT HOCADA YANLIŞ YAPAR MEHMET YILDIZ PENALTI KAÇIRIR BUNLAR FUTBOLUN İÇİNDE VAR?BENCE BU TİP YAZILAR BU TİP YORUMLAR YANLIŞ BU TAKIM 2.LİĞDEYDİ VE ŞİMDİ SÜPER LİĞDE ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR HERŞEYİYLE SİVASSPORU SEVELİM...KAZANDIĞI MAÇ İÇİN DEĞİL TUR ATLADIĞI TÜRKİYE KUPASI İÇİN DEĞİL MEMLEKETİMİZİN TAKIMI OLDU İÇİN SİVASSPORUMUZ OLDUĞU İÇİN SEVELİM DESTEKLEYELİMM SADECE GOL ATINCA SESİMİZ YÜKSELMESİN YENİLİNCEDE SESİMİZ YÜKSELSİN
slm ve saygılarımla
not=fbyi hayatta sevmem
hursit0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: SiVaSSPoRLuLuK Bu Mu?
Alt 01.03.2009, 11:21   #2
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 839 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: SiVaSSPoRLuLuK Bu Mu?

Bu takım bizimse eleştirmekten de geri kalmayacağız.Tabi dozunu kaçırmadan.Desteğimiz sonsuz.Kimse bu takımın bu sene yine şampiyonluğa oynayacağına inanmıyordu.Rıdvan Dilmen Bey,Sivas bu sene 50 puan toplayamaz diyordu.Herkesin lafını ağzına tıkadık.Biz bu takımı her halükarda seviyoruz.Sadece şuna dikkat çekmek istiyoruz. Takım son zamanlarda tehlike sinyalleri veriyor.Acil önlem alınması lazım.Ayrıca Bülent Hocanın Fb maçındaki tepkisizliğine kızıyoruz.Yoksa kendisi her zaman bizim baş tacımızdır.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı KIZILCAN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.03.2009, 11:26   #3
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Hurşit gardaş.. Ben kendi adıma konuşayım Sivasın yenilmesi puan kaybetmesi beni üzmedi, öfkelendirmedi. Beni öfkelendiren Sivasspor ruhdan eser yoktu.. Allah aşkına ikinci yarıyı izlediniz. Bu futbol Sivasspora ve Bülent Hocaya yakıştı mı ? Ben şimdiye kadar bu kadar aciz oynayan Sivasspor görmedim. Koşar mücadele eder kaybeder buna bişey diyemeyiz, ama dünkü oyunla oynayacaksa bunu sorgulamak taraftarında hakkı. Nasıl GS kocaelinden 5 tane yiyip herkes isyan ediyorsa bizim de birşeyleri sorgulamak en doğal hakkımız diye düşünüyorum..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Agcalli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 01.03.2009, 11:29   #4
hursit0658
Yiğido

Alıntı:
KIZILCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu takım bizimse eleştirmekten de geri kalmayacağız.Tabi dozunu kaçırmadan.Desteğimiz sonsuz.Kimse bu takımın bu sene yine şampiyonluğa oynayacağına inanmıyordu.Rıdvan Dilmen Bey,Sivas bu sene 50 puan toplayamaz diyordu.Herkesin lafını ağzına tıkadık.Biz bu takımı her halükarda seviyoruz.Sadece şuna dikkat çekmek istiyoruz. Takım son zamanlarda tehlike sinyalleri veriyor.Acil önlem alınması lazım.Ayrıca Bülent Hocanın Fb maçındaki tepkisizliğine kızıyoruz.Yoksa kendisi her zaman bizim baş tacımızdır.
tabi eleştirmemiz lazım ben sadece çoğu kişi dozunu kaçırmış o yüzden yoksaa biz eleştirmezsek biz yanlışları dile getirmezsek düşmanlar işe başlar o zmn...
Alt 01.03.2009, 11:29   #5
mehmetyildiz58
Tecrübeli Yiğido

mehmetyildiz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 219 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 mehmetyildiz58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Doğru sölüyorsun her takım yenilebilir.....Fakat biz şampiyonluğa oynuyoruz deplasmanda 3 attığımız gençlerbirliği.... fb deplasmanına gidiyor ve 1-0 yeniyor...adaletmi bu çok ama çok önemli bir maçtı kader macıydı bence fakat önümüzde 12 hafta var çok iyi değerlendirirsek şampiyon olabilirz...ve inş olacağız...
Alt 01.03.2009, 11:32   #6
hursit0658
Yiğido

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hurşit gardaş.. Ben kendi adıma konuşayım Sivasın yenilmesi puan kaybetmesi beni üzmedi, öfkelendirmedi. Beni öfkelendiren Sivasspor ruhdan eser yoktu.. Allah aşkına ikinci yarıyı izlediniz. Bu futbol Sivasspora ve Bülent Hocaya yakıştı mı ? Ben şimdiye kadar bu kadar aciz oynayan Sivasspor görmedim. Koşar mücadele eder kaybeder buna bişey diyemeyiz, ama dünkü oyunla oynayacaksa bunu sorgulamak taraftarında hakkı. Nasıl GS kocaelinden 5 tane yiyip herkes isyan ediyorsa bizim de birşeyleri sorgulamak en doğal hakkımız diye düşünüyorum..
haklısın eleştirmek lazım dost eleştirmeli yoksa düşmana kalırsa kötü.ama bazıları dozunu kaşırmış onun için dedim. tabi eleştirmek lazım yanlışları konuşmak lazım
Alt 01.03.2009, 11:33   #7
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1090 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dostum sen bişileri sorgulamıyorsun direk maçı sattı dedin yönetim. Fenerli oldukları için yönetimi ve teknik heyeti istifaya çagırdın. Futbolculara laf söledin. Biz bu noktalara bu yönetim,teknik heyet ve futbolcularla geldik.

Yenilebiliriz ama böle terbeyisizlikler yapılmasın. Ben sana sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum ama kalbini kırmak istemiyorum. Eminim sende bunları sinirden düşünmeden sölemişindir kendine gel derim
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 11:36   #8
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 737 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dostum sen bişileri sorgulamıyorsun direk maçı sattı dedin yönetim. Fenerli oldukları için yönetimi ve teknik heyeti istifaya çagırdın. Futbolculara laf söledin. Biz bu noktalara bu yönetim,teknik heyet ve futbolcularla geldik.

Yenilebiliriz ama böle terbeyisizlikler yapılmasın. Ben sana sinirden ne diyeceğimi bilmiyorum ama kalbini kırmak istemiyorum. Eminim sende bunları sinirden düşünmeden sölemişindir kendine gel derim
Evet sinirden dedim, dozunu kaçırmış olabilirim haklısın ama bunu birtek ben demedim.. Bugün git sivasa herkes bunu konuşuyor bunu söylüyordur bundan eminim. Neyse ben daha fazla yorum yapmıyacam çünkü satıcı adamın tekiyim.. Meydan gerçek taraftarlara kalsın..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 11:44   #9
sandal5877
Yiğido

sandal5877 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 102 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 sandal5877 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

canımız sagolsun yenildikte ne oldu lidr biziz ya bir düşünün
ALLAH göstermesin şuan kaceli oftaşın yerinde olsaydık arkadaşlar
lütfen emege saygı futbolcular etkilenmesin diye hoca çıkıp suçu üzerine alıyor
şuçlu kimse deyil, sadece fb bizden iyi oynadı tekrar söylüyorum bu takıma güvenelim destekleyelim sonuna kadar.
sandal5877 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.03.2009, 12:05   #10
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Yenilsen de onurunla oynayacak kolunu bacağını kafanı kıracak öyle yenileceksin.Sen fb ye yalakalık yapmayacaksın.Bülent hoca sana burdan söylüyorum sen bu maçta yattın.Sen klübede duramayan adam dün takımlarını giymiş ütüsü bozulmasın diye kıpırdamadın.Sen olanı biteni izledin.Sen fb maçında yoktun.

Biz bu takımı yendiği için değil renkleri için sevdik,ama fb ye olan yumuşak yanın bizi öldürüyor hocam.bizi kahrediyor içimizi parçalıyor.Sen nasıl dersin ki biz kaybetsekde bir şey olmaz.Blmiyormusun hocam alsan bu maçı şampiyonsun.Ben bu sivassporu istemiyorum.Ruhsuz takım istemiyorum...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
sivassporluluk