Taraftarlara Diploma Verilsin
Saygi deger Sivasli hemserilerim. Pazar günleri spor programlarinda en cok konusu gecen sivasspor taraftari. Artik neredeyse alay konusu oluyoruz. Herkesin ortak düsüncesi seyirci gelmesine karsin rakip takima tek baski yapamayan ve en rahat deplasman olarak biz secildik. Takimimizin artik profesyonel taraftar bulmasi gerekiyor. Yani basliktada belirttigim gibi dersini iyi yapana diploma verilsin ve sinifi gecemeyenler okula (stada) alinmasin. Sakin bu kadarda olur demeyin. Cünkü Sivassporumuz sampiyonluga giderken taraftarlarimizin bir koro olusturamamasi bizleri derinden üzüyor. Artik birlik olup büyük taraftar gruplari kurmaliyiz. Ben gurbette olmasan canimi disime takar, takim sampionluga giderken bizde taraftar sampiyonu olmak icin calisirdim. Lütfen diyorum Sivasta oturan hemsehrilerimize; bu firsat bizlere herzaman gelmez, Sampiyon Anadolu'dan cikmaz demeyin....
En azindan Sivasimiza özel birsey kesfedebiliriz. Eger bu konuda farkli düsünceleri olanlar varsa bir konu acalim ve fikirlerimizi paylasalim.
Benim birkac tane fikrim var yeterki destek görelim.
|