Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Ruhsatsızdı Diye Tekmeledim!
Alt 25.03.2009, 10:12   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Ruhsatsızdı Diye Tekmeledim!

Sakatlığı nedeni ile ameliyat olan Uygun, ceza aldığı ‘kulübe tekmeleme’ hareketi için ilginç bir ifade kullandı. Uygun “Seçimden önde ruhsatsız yerlere yıkım kararı vardı bende tekmeledim” dedi.

Ameliyathaneye giderken Uygun, sakatlığının Ankaraspor maçında yedek kulübesini tekmelerken olup olmadığı yolundaki soruya, devre arasında Antalya'da yapılan kampta top oynarken sakatlandığını söyleyerek yanıt verdi.

"FUTBOLCULUK DÖNEMİMDE YAŞAMADIĞIM SAKATLIĞI HOCALIK DÖNEMİNDE TATTIM"

Teknik Direktör Bülent Uygun, "Futbolculuk dönemimde yaşamadığım sakatlığı hocalık döneminde tattım. Futbol oynarken bazı hareketleri beynim yapmak istiyor ama vücudumuz hazır olmadığından dolayı, yaptığım ters hareket nedeniyle sol dizimde yırtılma oluşmuş. Ağrı veriyordu. Hazır milli maç arası olunca, futbolculara da üç gün izin verince İzmir'e gelip doktorum Bülent Zeren'e kendimi teslim ederek, ameliyat olmak istedim. İki gün hastanede yatacağım. Sonra İzmir'de bir üniversite de panel var. Ona katılacağım. Ardından, Antalya'ya takımın başına giderek kamp çalışmalarına katılacağım" dedi.

"SEÇİMDEN ÖNCE RUHSATSIZ YERLERE YIKIM KARARI ÇIKTIĞI İÇİN ÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNDUM"

Ankaraspor maçında yedek kulübesini tekmelediği olayı da esprili bir şekilde yorumlayan Uygun, "O kulübe belediyeden ruhsatsızdı. Seçimden önce ruhsatsız yerlere yıkım kararı çıktığı için öyle bir girişimde bulundum. Bazen bu tür şeyler olabiliyor. Üzüntülüyüm. Olmaması gerekirdi. İnsan yapılan haksızlıklara tepki verebiliyor. Hiçbir şekilde ne rakibe küfür ettim, ne de taraftarlara vurdum. Sadece kendi yedek kulübemdeki cama tekme attım. Hakeme de küfür etmedim. Ama buna rağmen dört maç ceza aldım. Bu cezayı bana verenleri tebrik ediyorum. Onların yaptıkları ceza ve indirimlerde gerekli konuşmaları yapmaya devam edeceğim" dedi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Ruhsatsızdı Diye Tekmeledim!
Alt 25.03.2009, 10:45   #2
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1067 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Ruhsatsızdı Diye Tekmeledim!

İnş bi panelde İzmirli yYğidolar olarak biz düzenleyeceğiz..
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2009, 11:15   #3
ZALIM_58
Yiğido

ZALIM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 ZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORZALIM_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

ATIK CEZADA İNDİRİM OLMAZ 2 GİTTİ 2 KALDI BÜLENT HOCA SENDE HATANI ANLADIN BİR DAHA OLMAZ HERALDE
ZALIM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2009, 12:09   #4
konartr58
Tecrübeli Yiğido

229 Mesajına 362 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 konartr58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

panelleri boşverin.toplantıları bırakın.takıma baksın.az kaldı sabır
konartr58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2009, 12:44   #5
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

O! günki yapmış olduğunuz hareketler ne anlam ifade edrese etsin. Sizle gurur duydum bir taraftar olarak.
Bu kadar haksızlığın altında doğru tepki verememeniz birey açısından normal hocam.''Evet siz bir ekipsiniz S.spor olarak.
Ama hepimizin kimliği açısından Keşke yapmasaydım ve yada keşke yapsaydım diyerek feda ettiğimiz o kadar çok şey vardırki.
'Hocam sizde böyle devreler yaşamanız normal kim ne derse desin bizler taraftar olarak sizin yanınızdayız.

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.03.2009, 13:43   #6
vedat58
Yiğido

vedat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vedat58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

hocam gec kalinmis bir konusma, cezayi almadan önce yapsaydin cezayi iki maca indirebilirlerdi ,napalim salik olsun , hatasiz kul olmaz , hatanla seviyoruz seniii
vedat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda vedat58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.03.2009, 15:47   #7
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 828 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI

"SEÇİMDEN ÖNCE RUHSATSIZ YERLERE YIKIM KARARI ÇIKTIĞI İÇİN ÖYLE BİR GİRİŞİMDE BULUNDUM"

Ankaraspor maçında yedek kulübesini tekmelediği olayı da esprili bir şekilde yorumlayan Uygun, "O kulübe belediyeden ruhsatsızdı. Seçimden önce ruhsatsız yerlere yıkım kararı çıktığı için öyle bir girişimde bulundum. Bazen bu tür şeyler olabiliyor. Üzüntülüyüm. Olmaması gerekirdi. İnsan yapılan haksızlıklara tepki verebiliyor. Hiçbir şekilde ne rakibe küfür ettim, ne de taraftarlara vurdum. Sadece kendi yedek kulübemdeki cama tekme attım. Hakeme de küfür etmedim. Ama buna rağmen dört maç ceza aldım. Bu cezayı bana verenleri tebrik ediyorum. Onların yaptıkları ceza ve indirimlerde gerekli konuşmaları yapmaya devam edeceğim" dedi.[/QUOTE]

Türkiyede İstanbul takımlarına uygulanan çifte standartı en iyi bilen kişinin sen olması gerektiği kanaatindeyim.Eminim bu cezayı İstanbul takımlarından birinin hocası almış olsa idi ya tahkimden geri döner ya da 1 maça indirilirdi.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.03.2009, 20:51   #8
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1448 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft

Hocam cezanız bir maç daha uzayacak demedi demeyin. Sebebi ise Yılmaz Vural örneğinde olduğu gibi hak mahrumiyeti cezasında oyuncuların tribüne gelerek sizinle direk temasa geçmeleri. Malum buda yasak. İnşallah ört bas edilir ama maalesef bu ceza 1 hafta daha uzayacak görünüyor. Ne olursa olsun artık biraz frene basmalıyız agresiflikde. Gerçi küfür olayı yok ama ne yapacaksın kesilmiş ceza.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.03.2009, 00:51   #9
subasi29
Usta Yiğido

subasi29 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.826 Mesajına 2.777 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1106 subasi29 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

sendemi secime alet oldun hocam ben tv den izlemekten biktim insallah akazanan olmaz kazanacagiz diye meydan meydan dolasiyorlar turkiyeye has bir olay
subasi29 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda subasi29'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.03.2009, 17:45   #10
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1143 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

vallahi maçları tek tek sayıyorum az kaldı hocam sabret...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
diye, ruhsatsızdı, tekmeledim