Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Uygun`dan Medyaya Gönderme
Alt 09.04.2009, 10:02   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Uygun`dan Medyaya Gönderme

Haftalardır liderlik koltuğunu kimselere kaptırmayan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun, son günlerde kamuoyunda çıkan eleştirel haberlerle ilgili göndermede bulundu.

Sivasspor olarak geçen sene elde ettikleri başarıdan sonra bunun olabileceğini gösterdiklerini, bu sezon da şampiyonluğun en güçlü adaylarından birisi olduklarını vurgulayan Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Olayı objektif yorumlayan, gerçek anlamda sporu seven ve herhangi bir şekilde takım tutmadan yazı yazan arkadaşlar gayet güzel bir şekilde Sivasspor'un başarısını en güzel şekilde dile getiriyor. Sadece bu işin içerisinde bir tek Bülent hocayı eleştirebilme mantalitesine sahip olanlar da bizim söylediğimiz sözlerin içinden cımbızla çekilmiş olan bir iki kelimeyi alıp kamuoyunun önüne taşıyor. Öyle bir ortam oluyor ki, Sivasspor'la alay edilen bir soruya cevap veriliyor, bizim alay edilmesine izin vermemiz bekleniyor. Ya da İstanbul'daki gece hayatıyla, Sivas'ta gece hayatının olmadığını anlatıp, benim futbolcularımın istediği zaman izin günlerini gidip yapabileceğini anlattığım bir ortamda bununla ilgili tenkit yazıları yazıyorlar. Ama ben hiç görmedim yaptığımız başarılarla, olabileceklerle ilgili yazdıklarını. Bu da onların demek ki başka bir niyetle, art niyetle yazdıkları yazılardır. Benim için, ‘40 fırın ekmek yemesi gerekir' demelerinden tutun da giydiğimiz takım elbiseye kadar eleştiren, her söylemimde her türlü hakareti eden, bu tarz yazı yazan insanları da ben de zaten çok fazla dikkate almamam gerektiği düşüncesindeyim.''

“HİÇBİR YERE AYRILMAYI DÜŞÜNMÜYORUM''
Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabilmesi için mücadele eden bir insan olduğunu bildiren Uygun, “Ben Türk sporuna hizmet etmeyi, Anadolu'dan bir takımın ki bu takımların çok olabileceğini düşünüyorum artık; onların şampiyon olabilmesi için mücadele eden bir insanım'' diye konuştu. Görevinin başında olduğunu, hiçbir yere ayrılmayı düşünmediğini ifade eden Uygun, “Tek hedefim var takımımı finale götürmek. Yeni sezonda da buradayız, yeni sezonun planlamalarını da yapıyoruz. Sivasspor camiasının menfaati için ne gerekiyorsa onu en iyi şekilde yerine getiriyorum'' dedi.

Sivas`ın Sesi Gazetesi

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Uygun`dan Medyaya Gönderme
Alt 09.04.2009, 11:03   #2
Yadigar Barcin
Acemi Yiğido

38 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 Yadigar Barcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Uygun`dan Medyaya Gönderme

Basinin en büyük Sampiyon adayi olan ve 12 haftadir liderlik koltugunu birakmayan Sivassporumuza, Hocamiza ve teknik kadromuza Camurla yaklasmasindaki tek gaye, moral bozup Inancimizi kirmak istemesidir...
Ama sunu bilmiyolarki biz kenetlenmisiz birbirimize ve inancimiz cok büyük ve Allahin izniyle basaracagizda...
Zaten bu tür yazi yazilari ve demecleri yayinlayan medyanin kimlerin Usagi oldugunu tahmin etmemek mümkün degil, onlar Milyonlarca parayi harcayarak, bizim kisitli imkanlarimizla basardiklarimizi, basaramayip madara olmaktan korkuyorlar ve aslinda oldular bile, rezil oldular ve olacaklar daha cünkü su anki durumumuz bile bizim icin coooooook büyük bir basaridir.....
Madem bize medyanizda fazla yer vermiyorsunuz, Serefinizi ve haysiyetinizi daha cok alcaltmayin ve camur atmayi birakin en azindan...
Olaki Sampiyon olamazsak bile bunu tahmin bile etmek istemiyorum ama sunuda bilinki biz Yigidolar her zaman takimimizin arkasindayiz sizler gibi Tribünlerden istifa diye bagirip küfür etmeyiz takimimiza veya kulüpten cikan oyuncularimiza saldirmayiz cünkü biz Anadolu ve Sivas halkiyiz....
Havasi sert insani Mert, Yigidin Harman oldugu memleketteniz, kulaklariniza küpe olsun............
Yadigar Barcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Yadigar Barcin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.04.2009, 11:19   #3
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Satılık kalemler sizin moralinizi bozmasın doğru bildiğiniz yoldan emin adımlarla ilerleyin seni seviyoruz bülent hocam
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2009, 11:45   #4
MERİTHAN58
Acemi Yiğido

MERİTHAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 594 MERİTHAN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hocam bunların çoğu futboldan anlamayan futbolu bıraktıktan sonra kendilerinden bir halt olmayacağını anlayanlar ve şarkıcıyken, dizi oyuncusuyken, dayıları sayesinde spor yazarı olduklarını sanan satılık kalemlerdir. hangi gazate para verirse çıkar onda yazarlar belli görüşleri yoktur nerede menfaat onun için yazı yazarlar.

BUnlar ürüyüp dursun bırakın kurdukları rant krallığı başlarına yıkılacak telaşları ondan.

ALLAH'ın izniyle ŞAMPİYON SİVASSPOR.
Alt 09.04.2009, 11:59   #5
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Hocam yeter artık şu medyayla polemige girme huyundan vazgeç
Alt 09.04.2009, 12:24   #6
MTS
Acemi Yiğido

MTS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 MTS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Sonuna kadar sizinleyiz sivassporun yanındayız inşallah şampiyon olup kupayı kaldırdığımızda artık eğilip itaat etme zamanları gelecek çok yakında bekleyin.
MTS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2009, 12:29   #7
ÇATAYAZBUZGIŞ
Acemi Yiğido

ÇATAYAZBUZGIŞ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 599 ÇATAYAZBUZGIŞ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bizim Sivas da bazı çok haksız konuşanları kızdırmak için VIRRRRRRR derler bende taraflı medyaya VIRRRRRRRRRR diyorum.

Hocanın başarısını küçümseyen, giydiği elbisesini eleştiren ********, onun bunun uşağı medyayı okumuyorum bile...Hadi işinize ******** medya maymunları.

Bülent Hoca , biryerlere gidiyim deme,,, gittikleri yerde kimler harcanmadı ki.
Oğuzlar, rızalar, ertuğrullar,rıdvanlar...Ertuğr ul tuttu bj ye gitti.nooldu adamı hemen bozuk para gibi harcadılar, niye kayseride kalsaydı, hem değeri olurdu, hemde şampiyonluğa oynardı. Kayserideyken açmı kaldıydı , susuzmu kaldıydı..
Oğuz neydiyor şimdi,, hiç sevmediğim terimin yamaklığını yapıyor,pardüsesini tutuyor...yazık çok yazık...
İstanbul un o çirkef, beşpara etmez ortamına tühhh...

Bizim parolamız daima - UYGUNLA ŞAMPİYONLUĞA UYGUN ADIM MARŞ MARŞ-..............
ÇATAYAZBUZGIŞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ÇATAYAZBUZGIŞ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 09.04.2009, 13:11   #8
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 711 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspor'un başarılı olması birilerini çıldırtıyor, Bu iki yıldır şampiyonluğa oynaması üç büyültülmüş yalakalarını bozuyor.
Çünkü S.SPOR liderliği kimseye kaptırmıyor.ve bazı kesimleri rahatsızlık veriyor
''VE biliyoruzki bunu hazmedemiyor onlarda
MEDYA
HAKEMLER
VE 3 BÜYÜTÜLMÜŞ LER
Para var oyuncuları var satın alınmış hakemleri var ve medyaları var
Zirvenin de kendi hakları olduğuna inanıyorlar.
Bizi sadece bu ligde yem olarak görmek istiyorlar.
Ama biz S.SPOR HERKEZE RAHATSIZLIK VERDİK Bülent Hocamıza hareketlerini hangi yüzle yapıyorlat UTANMIYORLAR
Unuttuklar birşey var bizler S.spor ve hocamızın her konuda yanındayız
'EVET ÖZÜRDİLERİZ LİGDEYİZ
'EVET ÖZÜR DİLERİZ LİDERİZ
Bunumu bekliyorlar bunlar
SUSMA ANADOLU SUSMA SESİNİ ÇIKAR BU HAKSIZLIKLARA HAVASI SERT İNSANI MERT TOPRAĞIN EVLATLARIYIZ VE SONUNA KADAR S.SPOR YÖNETİMİNİN YANINDAYIZ

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı gül5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 09.04.2009, 13:37   #9
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

acı verıyor acıııııııııııııııııııı ama çekilmaz acı bu şampiyon sivas
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.04.2009, 14:19   #10
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

meyvesi olan ağaç taşlanır, hocam boşver sen onları, biz işimize bakalım

Etiketler
gönderme, medyaya, uygun`dan