Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Anketimiz: SİZCE SİVASSPORUN SON HAFTALARDAKİ FOR DÜŞÜKLÜĞÜNÜN NEDENİ NE
A- YORGUNLUK 1 14,29%
B- KONDİSYON EKSİKLİĞİ 0 0%
C-TEKNİK ADAM HATASI 0 0%
D-FUTBOLCULARIN KONSANTRASYON KAYBI 4 57,14%
E- HEPSİ OLABİLİR 2 28,57%
Katılımcı sayısı: 7. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 26.10.2004, 20:27   #1
lionheart58
Yeni Yiğido

lionheart58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 lionheart58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaşlar benim adım emre kocaelide oturuyorum 19 yaşındayım sivassporun alt yapı seçmelerine katılmak istiyorum ama ne zaman olduğunu bilmiyorum tesisleri arıyorum onlarda doğru dürüst cevap vermiyor. lütfen siz bir açıklama yapın
lionheart58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.10.2004, 09:19   #2
eker
Acemi Yiğido

eker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 eker ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Valla kesin bi bilgim yok benim ama haberim olursda yazarım buraya. Soralım bi arkadaşlara. Ama yaştan kayebtmiş olabilirsin :cry:
eker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
SİVASIMIZIN DURUMU NE
Alt 01.11.2004, 11:00   #3
ers58
Yeni Yiğido

ers58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ers58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart SİVASIMIZIN DURUMU NE

slm tüm sivaslıklara lige fırtına gibi giren fakat son haftalarda sıkıntılı günler yaşayan sivassporumuza camia olarak sahip çıkalım. mardin maçı hem rakip hemde sivas için dönüm olabilecek bir maç mardin ligde zor durumda bu nedenle sivas maçında ellerinden geleni yapacaklar tıpkı yaralı bir hayvan gibi sivas dikkatli sabırlı ve sakin olmalı futbolun gözelliği üç ihtimalli olması ben fanatik sivaslıyım mardin maçında kısmetse tribündeki yerimi alacam ama galibiyet kadar deplasmanda alınacak beraberlikte iyi sonuç. ben şu an mardindeyim emin olun ki sivasımızın işi zor. mardin sahaya sivasa süpriz yapmak için çıkıyor ayrıca lige en iyi başlayan takım biz olmamız rakibin avantajı çünkü onlar daha temkinli ve konsantre olcaklar biz ise herkese yenilen mardini havada karada ve denizde yeneriz dersek sivas namağlup unvanını fener bahçe gibi çimlere gömer. AMAN DİKKAT[/i]
ers58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 01.11.2004, 23:43   #4
b1glord
Acemi Yiğido

b1glord - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 b1glord ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ers58 Nickli Üyeden Alıntı
slm tüm sivaslıklara lige fırtına gibi giren fakat son haftalarda sıkıntılı günler yaşayan sivassporumuza camia olarak sahip çıkalım. mardin maçı hem rakip hemde sivas için dönüm olabilecek bir maç mardin ligde zor durumda bu nedenle sivas maçında ellerinden geleni yapacaklar tıpkı yaralı bir hayvan gibi sivas dikkatli sabırlı ve sakin olmalı futbolun gözelliği üç ihtimalli olması ben fanatik sivaslıyım mardin maçında kısmetse tribündeki yerimi alacam ama galibiyet kadar deplasmanda alınacak beraberlikte iyi sonuç. ben şu an mardindeyim emin olun ki sivasımızın işi zor. mardin sahaya sivasa süpriz yapmak için çıkıyor ayrıca lige en iyi başlayan takım biz olmamız rakibin avantajı çünkü onlar daha temkinli ve konsantre olcaklar biz ise herkese yenilen mardini havada karada ve denizde yeneriz dersek sivas namağlup unvanını fener bahçe gibi çimlere gömer. AMAN DİKKAT[/i]
kardes mardinin stadi nasil ? taraftar nasil ? biraz bu konulara aciklik getirsene madem mardindeysen..
b1glord isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır