Sivasspor'un başarılı futbolcuları Fenerbahçe karşısında ellerinden geleni yaptıklarını ama şansın yanlarında olmadığını belirtdiler..
Dağaşan: ''İyi oynadık..''
Sivasspor'un başarılı orta saha oyuncusu İbrahim Dağaşan, Fenerbahçe karşısında iyi oynadıklarını söylerken, Trabzon maçını kazanıp şampiyon olmak istediklerini söyledi..
İbrahim'in maç sonu açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Kötü oynadığımız söylenemez. İyi oynadık, pozisyonlara girdik, toplartamız direkten döndü ve kazanamadık. Kupaya veda ettik Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum. Trabzon maçını kazanıp sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. İyi bir mücadele oldu, seyirciler zevk almıştır."
Sezer: ''Şans yanımızda değildi..''
Sivasspor'un başarılı futbolcusu Sezer Badur, Fenerbahçe karşısında ellerinden geleni yaptıklarını belirtirken, "Ama şans yanımızda değildi" dedi..
Sezer'in maç sonu açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. 6 tane net pozisyon yakaladık, direkten toplarımız vardı ama şans yanımızda değildi. Bu maçı kapatmamız gerekiyor. Trabzonspor maçı var önümüzde. Çok önemli bir maç, final maçımız sayılır. Fenerbahçe'ye başarılar diliyorum."
''Futbolun meyvesi golü atamadık!''
Sivassporlu Hayrettin Yerlikaya, Fenerbahçe maçında çok iyi mücadele sergilediklerini söylerken, "Ama futbolun meyvesi golü atamadık" dedi..
Hayrettin'in maç sonu açıklamalarından Ajansspor için derlenenler şu şekilde:
"Güzel futbol için mutluyuz. Kazanmayı istedik şans yanımızda değildi. Çok çok iyi mücadele sergilediğimizi düşünüyoruzm. Ama futbolun meyvesi golü atamadık, kupaya veda ettik. Trabzonspor ile çok önemli bir maçımız var. Dönüm maçımız diyebiliriz. En iyi şekilde hazırlanıp, Trabzonspor maçını kazanmak istiyoruz."