Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Hepsiyle Gurur Duyuyorum !
Alt 22.04.2009, 12:32   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Hepsiyle Gurur Duyuyorum !

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Fenerbahçe karşısında futbolun gereklerini yaptıklarını belirtirken, futbolcularıyla gurur duyduğunu belirtti, ve Trabzonspor maçı için konuştu..

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Fortis Türkiye Kupası adına Sivasspor'un, futbolun tüm güzelliklerini sahada sergileyen bir oyun ortaya çıkardığını söyledi.

İstekli, coşkulu ve finale çıkmak için bir futbol oynadıklarını vurgulayan Uygun, şöyle konuştu:
''Tarihinde ilk defa böyle bir başarıyı yakalayacak olan Sivasspor, sahanın her yerinde basan, bastığı gibi birçok pozisyonu, şutu, herşeyi denedikten sonra maalesef direklere takılan Sivasspor vardı. Ben, futbolcu kardeşlerimin hepsiyle gurur duyuyorum. Onlar, yüklendikleri misyonu harfiyen yerine getiriyorlar.''

Sivasspor'un Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini gösterdiğini ifade eden Uygun, ''Doğru planlama, doğru sistemle birlikte birçok kulübümüz artık bu hayalleri kuruyor. Dolayısıyla Sivassporlu bu futbolcu kardeşlerimin bu yaptıkları güzelliklerden dolayı tek tek alınlarından öpüyorum. Onlar benim arkadaşlarım. Başarmaya devam ediyoruz. Hiçbir başarı da tesadüf değildir'' diye konuştu.

Taraftarlarından ligde kendilerini desteklemeyi sürdürmelerini isteyen Uygun, ''Kalan 6 maçın 4'ünü galibiyet, 1'ini de beraberlikle sonuçlandırırsak eğer, onların karşısına Anadolu'nun şampiyonu olarak çıkmak istiyoruz. İnşallah da Allah bunu nasip eder. Ve hamdolsun ki bunu sahada başarmak adına sahada mücadele eden Sivasspor camiası ve futbolcularım var'' diye konuştu.

Uygun'un maç sonu açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler ise şu şekilde:
"Seyirciler futboldan dolayı mutlu olmuştur. Oynun tüm gereklerini yapan, birçok pozisyona giren, topları direkten dönen topları olan bizdik. Futbol şansı yanımızda değildi. Futbolcularımla gurur duyuyorum. Bize yakışanları yaptıkları için tebrik ediyorum. Taraftarımızdan finale çıkamadığımız için de özür diliyoruz. Trabzonsopor'la çok önemli bir maçımız var. Sivasspor'a yakışan arzumuzu, coşkumuzu sahaya yansıtmak istiyoruz. Taraftarımızın da karanfillerle gelmesini, sonuç ne olursa olsun alkışlarla uğurlamasını istiyoruz. Kalan haftalarda 4 galibiyet 1 berabertlik alıp başarma arzusu içindeyiz. İnşallah başarırırz.

Maçta erken sonuca gitme arzusu birçok pozisyonun heba olmasına neden oldu. Fenerbahçe'nin ofsayt taktiği üzerine çalıştık. Ama erken sonuca gitme arzusu birçok pozisyonumuzun ofsaytla kesilmesine neden oldu. Direkten dönen toplar yapılan varyasyonlar çok önemliydi."

-YÖNETİCİLER-
Öte yandan Sivasspor İkinci Başkanı Mehmet Oflaz ise,
"Çok iyi futbol oynadık, turu da atlamamız çok mümkündü ama top bugün bizi sevmedi. Bir tane bulsak ikinciyi bulmamız çok kolaydı. Kısmette yokmuş, artık lig maçlarımıza bakacağız" diye konuştu.

Kulüp asbaşkanı Erdal Sarılar da kupadan elendikleri için üzgün olduklarını, ligdeki Trabzonspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Hepsiyle Gurur Duyuyorum !
Alt 22.04.2009, 12:39   #2
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Hepsiyle Gurur Duyuyorum !

YAPMA BE HOCAM, eğer Şampiyon TAKIM bırakırsan HEYKELİNİ dikerler,
100 sene unutulmazsın. YOKSA çok sevdiğim SAKIP ÖZBERK HOCA gibi ( Gaziantep 3 FB 4 ) unutulur gidersin.

BİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ,
BİRAZ DA SEN KENDİNİ SEV.
Alt 22.04.2009, 13:08   #3
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Artık bırakalım fb macını.önümüzde cok önemli bir ts macı var.Allah aşkına gömelim şunları 4 eylüle!
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı oNuR'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.04.2009, 14:15   #4
ÇATAYAZBUZGIŞ
Acemi Yiğido

ÇATAYAZBUZGIŞ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 142 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 593 ÇATAYAZBUZGIŞ FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bülent hoca futbolcularımızı alnından öpüyor, biz taraftarlar da futbolcuları ve bülent hocayı alınlarından öpüyoruz.YİĞİDİN ALNINDAN ÖPÜLÜR...aslında iki peş peşe direkten dönen topu bir gol sayacaklar yazık oluyor...
yalnız mutlaka ve mutlaka trabzonu hırpalamamız lazım...hırpalarsak şampiyonluğa beş adım daha yaklaşmış olacağız...
ÇATAYAZBUZGIŞ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ÇATAYAZBUZGIŞ'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.04.2009, 14:41   #5
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1603 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

bülent hoca bitane ikincisi yok trabzon trabzon duy sesimizi bu gelen sivasın ayak sesleri
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.04.2009, 14:56   #6
Mursallı yiğido
Tecrübeli Yiğido

Mursallı yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 144 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 718 Mursallı yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Fener maçı için hiç üzülmedim.Yiğitler gibi savaştık.Futbol bir şans oyunu sonuçta.
Bu arada Fener de maçı oyalamak için yapmadığını bırakmadı.Aynı durumda biz olsaydık olay olurdu.
Alt 22.04.2009, 15:03   #7
siyach
Yeni Yiğido

siyach - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 siyach ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

FB maçının ikinci yarısında oynanan oyun, trabzonu yenmemize yeter. dün gördük ki, Uzun paslarla çabuk çıkmada başarısızdık. ayaga garanti paslar kalan haftalarda oynamamız gereken oyundur, ki bunu ne kadar iyi yaptıgımızı fb maçında gördük...
siyach isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda siyach'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.04.2009, 15:08   #8
mearic
Yeni Yiğido

mearic - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mearic FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
ÇATAYAZBUZGIŞ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent hoca futbolcularımızı alnından öpüyor, biz taraftarlar da futbolcuları ve bülent hocayı alınlarından öpüyoruz.YİĞİDİN ALNINDAN ÖPÜLÜR...aslında iki peş peşe direkten dönen topu bir gol sayacaklar yazık oluyor...
yalnız mutlaka ve mutlaka trabzonu hırpalamamız lazım...hırpalarsak şampiyonluğa beş adım daha yaklaşmış olacağız...

++++++++mearic
seni seviyoruz sivasspor

Biz SİVAS lıyız
susarsak güneş doğar, konuşursak ay yanar..
mearic isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2009, 15:13   #9
rebelife58
Acemi Yiğido

rebelife58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 615 rebelife58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hocam iyi de baliliyi görmek istiyoruz bu maçda balili yattara kapışması olması lazım balilinin şovlarını özledik
rebelife58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.04.2009, 15:22   #10
hiko58
Usta Yiğido

hiko58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

425 Mesajına 728 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 hiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDIhiko58 TAM BIR BEYEFENDI

fener maçı bitti onu konuşmanın artık bir gereği yok. şimdi sırada trabzon maçı var. ona çok iyi hazırlanmamız lazım.inanıyorumki bu maçı alırız almalıyız. bana göre balili ve sergio ilk onbirde sahaya çıkmalı. çünkü trabzonda çok tenik olan yattara gibi bir futbolcu var.önlem alınmalı ve hızlı oynanmalı. mehmet yıldız eğer istenilen performansı veremezse kamanan balili ikilisi ile çıkılmalı maça. ama yinede bülent hoca iyisini bilir. ama sakın haaa muhammet aliyi oyuna sokmasın. bu maçı kaldıramaz.
hiko58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
duyuyorum, gurur, hepsiyle