Cevap: Sivasspor ve Beşiktaşın Son 5 hafta fikstür
Trabzon takimina bakmayin cokdan havlu atmisti, Ridvan DİLMEN'in deyisiyle de Sivas'a havlu atmaya gelmisti. Takimi dedim cunku takim havlu cokdan atmisken seyircisi hayal aleminde, sampiyonluk hesaplari yapiyor, son kalan 5 haftada 21 puan bile toplariz gibi matematiksel yanlis hesaplarla avutuyordu kendini, sanki takimini bilmiyormus gibi. Hocayla takimiyla bu kadar aralarinda ucurum ancak bu kadar olur. Seyircisini dinleseniz sanirsiniz Milan geliyor Sivas'a. Ruyalara devam eder bu Trabzion dedim ki , hakli da ciktim; hocasi halen sampiyonluk umudumuz var diyor ki kovulmanin cokdan esigine gelmis Ersul Yanal kendini kurtarmaya calisiyor.
Gel gelelim GS ye. Haftalardir rezil oynuyorlar zaten, takimin bir gram ruhu yok. Dun maci izleyenler gormustur 89 da golu yiyorlar, daha nerden baksan hakemde 3 dakika uzatsa 4 dakika var onunde; topu kaleden alip santraya koyacak oyuncu olmadi sahada. Kosturucaksin yapacaksin ki Sivas'i sonra cok gormuyeceksin. GS seyirciside kendini bugday ambarinda goruyor, yapilan anketlere komik rakamlarla sampiyon oluruz neticesi yantiyorlardi. Bkz: milliyet.com anlatine: GS:%36 Takimimiz Sivas Spor:%18
Seyicisiyle yorumcusuyla duygusal davraniyor bu takim sampiyon olur derken; GS takiminda oynayan ruhsuzlari gormuyorlardi. Biz biliyorduk bunlardan sampiyon olmayacagini.
Simdi BJK. Arkadaslar ayni sey bu takim icinde gecerli, izliyoruz goruyoruz, BJK zar zor mac aliyor. Bastonlu Yusuf'a baglamislar kendilerini ki bu bastonlu bizle berabere kaldiklari mac kritik bir pas vermisti. Bu hafta dugumleri cozulecek cozulmesede Ankara Takimlari BJK yi bitirecektir. BJK nin seyircisinden yorumcusuna bir ruyada onlar goruyorlar ama icden icden biliyorlar ki takimlarinin havlu atmasina sadece bir veya iki hafta kaldi. Yazik bunlara yahu.
Bizde biliyoruz ki saygi deger yigido arkadaslarim; sivas sporumuz sampiyon oldu ve gelecek sene Milan'i Chelsea'yi agarliyacagiz. Onlarda gorecek, dunyanin en lezzetli koftesiyle doneri Sivas'da.
Bizim farkimiz takim olmamiz. Sampiyon tartismasiz biz oluruz; puan farki bile olur en az 5 puan hatta daha fazla.
|