Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Sivas`ın İlgi Odağı Oldu!
Alt 28.04.2009, 10:57   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivas`ın İlgi Odağı Oldu!

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Trabzonspor ile şampiyonluk yarışında zorlu bir karşılaşmaya çıkan ve 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılan Sivasspor'da 2'inci golün pasını veren top toplayıcı 14 yaşındaki Ömer Faruk Uzunoğlu, kentte ilgi odağı oldu.

Trabzonspor ile karşılaşan Sivasspor galibiyetin sevincini doyasıya yaşıyor. Trabzonspor galibiyeti ile şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan kırmızı-beyazlı ekipte herkes 2'inci golün pasını veren top toplayıcı 14 yaşındaki Ömer Faruk Uzunoğlu'nu konuşuyor. 20'inci dakikada taca çıkan topu hemen Mehmet Yıldız'a atarak oyunu başlatan ve Trabzonspor savunmasını hazırlıksız yakalatarak 2'inci golü attıran Mehmetçik İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi ve aynı zamanda Sivasspor'un yıldız takımının futbolcusu olan Ömer Faruk Uzunoğlu yaşananları DHA'ya anlattı.

Ömer Faruk Uzunoğlu, "Sol kanata top toplayıcılık yapıyordum. Karşılaşmanın 20'inci dakikasında bana doğru gelen topun taca çıkacağını anladım. Baktığım zaman Trabzonspor takımının defansı tam yerleşmemişti. Sivasspor'un hücuma kalabalık çıktığını görünce topu hemen oyuna sokmak için Mehmet abiye attım. O da verdiğim bu topu iyi değerlendirdi ve Sivasspor'un 2'inci golü geldi. Gol olduğu zaman çok sevindim çünkü gol olacağı içime doğmuştu. Atılan 2'inci golde benimde katkım var diye çok mutluyum" dedi.

Ömer Faruk Uzunoğlu, "Zaten her karşılaşma öncesi Bülent Uygun ve Ahmet Bingöl hocamız bizim ile bir toplantı yaparak neler yapmamız gerektiğini anlatıyor. Bülent hoca bize çok değer veriyor. Bizim ve Sivasspor'un gelişmesinde çok önemli bir faktör, bize karşılaşma öncesi 'Kesinlikle size verilen görevi en iyi şekilde yapın. Futbol sahada güzel, topu oyuna ne kadar erken sokarsanız o kadar iyi" diyerek karşılaşmayı güzeleştirmek için neler yapacağımızı anlatıyorlar" diye konuştu.

Yıldız takım oyuncusunu maçın skoruna yaptığı katkıdan dolayı kulübün ödüllendireceği öğrenildi.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 9 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Sivas`ın İlgi Odağı Oldu!
Alt 28.04.2009, 11:00   #2
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1625 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivas`ın İlgi Odağı Oldu!

sevgili ömer faruk kardeşimizi canı gönülden kutluyorum onu yetiştiren bu günlere getirenlerede sonsuz saygı ve selamlarımı yolluyorum
genç yiğidom benim
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Salim58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.04.2009, 11:01   #3
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

DİKKAT ÇEKERİM SADECE SİVASTA DEGİL TÜRKIYENIN HER YERİNDE İLGİ ODAGI OLMUŞTUR VE SİVASTA SADCE FUBOL DEGİL HERKES TEK YÜREK TEK YUMRUK
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı carizma0658'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.04.2009, 11:04   #4
carizma0658
Usta Yiğido

carizma0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 479 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 carizma0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

AYRICA TOP TPLAYICI COCUK DİCEM CÜNKİ O HEP OYLE ANILDI OÇOCUK 3 GOLÜN DE SAHİBİDİR ANLINDAN ÖPÜYORUM
carizma0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda carizma0658'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.04.2009, 11:05   #5
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1083 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick

Ömer Faruk Uzunoğlua sivassporun attığı golde katkılardan dolayı teşekkür ederim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda altuntas58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.04.2009, 11:18   #6
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 759 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Kardesim benim allahina kurban senin.Yigidimiz bir ödül hak ediyor tabi
Alt 28.04.2009, 11:40   #7
gül5858
Usta Yiğido

gül5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

662 Mesajına 1.291 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 gül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKgül5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ömer Faruk Uzunoğlu, "Saha dışındaki top toplayan kardeşimize sonsuz teşekkürler geleceğin yiğidosu

Ben Türküm, Türk esir olmaz.
Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz.
Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
gül5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda gül5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.04.2009, 11:45   #8
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Helali hoş olsun aslanıma.Verilen ödül bence biraz diğer kardeşlerimizi de heveslendirecek yönde olmalı.Orjinal forma veya ürünle değil biraz daha geleceğine yönelik olur inşallah.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yener_sahin'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.04.2009, 11:52   #9
spainloco
Yiğido

spainloco - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

77 Mesajına 127 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 spainloco isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ömer Faruk Uzunoğlu, "Zaten her karşılaşma öncesi Bülent Uygun ve Ahmet Bingöl hocamız bizim ile bir toplantı yaparak neler yapmamız gerektiğini anlatıyor. Bülent hoca bize çok değer veriyor. Bizim ve Sivasspor'un gelişmesinde çok önemli bir faktör, bize karşılaşma öncesi 'Kesinlikle size verilen görevi en iyi şekilde yapın. Futbol sahada güzel, topu oyuna ne kadar erken sokarsanız o kadar iyi" diyerek karşılaşmayı güzeleştirmek için neler yapacağımızı anlatıyorlar" diye konuştu.

Çok Güzel ya..
spainloco isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
`AsisT BuduR`
Alt 28.04.2009, 13:04   #10
GLoBe-Y-Gençlik
Usta Yiğido

GLoBe-Y-Gençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.205 Mesajına 2.535 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 967 GLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer AnblickGLoBe-Y-Gençlik ist ein wunderbarer Anblick
Standart `AsisT BuduR`

Sivasspor'a asist yapan top toplayıcı çocuk: Gol içime doğmuştu

HALİFE YALÇINKAYA - SİVAS / DHA

Süper Lig'in 29'uncu haftasında Trabzonspor ile şampiyonluk yarışında zorlu bir karşılaşmaya çıkan ve 3-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrılan Sivasspor'da 2'inci golün pasını veren top toplayıcı 14 yaşındaki Ömer Faruk Uzunoğlu, kentte ilgi odağı oldu.

Trabzonspor ile karşılaşan Sivasspor galibiyetin sevincini doyasıya yaşıyor. Trabzonspor galibiyeti ile şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan kırmızı-beyazlı ekipte herkes 2'inci golün pasını veren top toplayıcı 14 yaşındaki Ömer Faruk Uzunoğlu'nu konuşuyor. 20'inci dakikada taca çıkan topu hemen Mehmet Yıldız'a atarak oyunu başlatan ve Trabzonspor savunmasını hazırlıksız yakalatarak 2'inci golü attıran Mehmetçik İlköğretim Okulu 8'inci sınıf öğrencisi ve aynı zamanda Sivasspor'un yıldız takımının futbolcusu olan Ömer Faruk Uzunoğlu yaşananları DHA'ya anlattı.

Ömer Faruk Uzunoğlu, "Sol kanata top toplayıcılık yapıyordum. Karşılaşmanın 20'inci dakikasında bana doğru gelen topun taca çıkacağını anladım. Baktığım zaman Trabzonspor takımının defansı tam yerleşmemişti. Sivasspor'un hücuma kalabalık çıktığını görünce topu hemen oyuna sokmak için Mehmet abiye attım. O da verdiğim bu topu iyi değerlendirdi ve Sivasspor'un 2'inci golü geldi. Gol olduğu zaman çok sevindim çünkü gol olacağı içime doğmuştu. Atılan 2'inci golde benimde katkım var diye çok mutluyum" dedi.

Yıldız takım oyuncusunu maçın skoruna yaptığı katkıdan dolayı kulübün ödüllendireceği öğrenildi.

MiLLiyet.com.Tr KaYNaK

Etiketler
odağı, oldu, sivas`ın, İlgi