Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Sonuç Ne olursa Olsun, Hepinize Helal Olsun
Alt 19.05.2009, 10:02   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sonuç Ne olursa Olsun, Hepinize Helal Olsun

Nail SERTAKAN / Sivaspostası

İnanır mısınız ben son yılarda böyle bir lig mücadelesi hatırlamıyorum. Üç takım şampiyonluk mücadelesi verirken hata yapıp UEFA kupası dışında kalmak ta istemiyorlar. Yendiğinde şampiyonluk yenildiğinde Avrupa dışında kalma riski her alınan 3 puanı , her atılan golü de çok kıymetli hale getiriyor. Bu şekilde baktığımızda şu anda Sivasspor'un UEFA kupası garanti. Şimdi sıra şampiyonluk veya şampiyonlar ligine katılma hesaplarında.

Hacettepe maçında alınan galibiyet hem Sivasspor'u hem de taraftarları kendine getirdi. Bu saatten sonra iyi oyuna, kimse bakmıyor. Sadece hedef bir olsun bizim olsun. 3 puan cebimde olsun. Doğrusuda bu zaten. Fazla üretken olmak çok pozisyona girmek de fazla önem arzetmiyor. Sivasspor hemen hemen Hacettepe maçında olduğu gibi çok pozisyon yakalayıp hiç pozisyon vermiyor ama rakipleri belkide girdikleri yarım pozisyonla bile maç kazanıyor. Bu şanssızlıklarıda gözönüne aldığımızda Hacettepe galibiyeti hem 3 puan hem de moral motivasyonu açısından çok iyi oldu.

Bu hafta sonu oynanacak Beşiktaş Galatasaray maçı hem liğin kaderini hem de iki takımın sıralamadaki yerleri açısından çok önemli. Bu maçtan çıkacak her sonuç bu yarışta birisini safdışı bırakacak. Eskişehir'in ligdeki konumun ise oynayacağı Trabzon maçı belirleyecek. Belki rahatlayacak, belki de son haftaya sıkıntılı girecek. Tabii ki burada hep Trabzonlu yorumcuların ve yazarların hep hakem hatalarının Sivasspor lehine olduğunu ağızlarına sakız yaparak yazarken Bursa'yı nasıl yendiklerini Sivasspor'un İstanbul Belediye ve Hacettepe maçlarındaki hakem hatalarını da görünce sevinmişlerdir herhalde. Sezon içerisinde bu hataların telafisi mümkün ancak; ligin kırılma maçları olan son haftalarda olursa, "anlat derdini Marko Paşa'ya". Zaten her kanalda oturup ahkam kesen kimsemizde yok çok şükür. Herşey Allah'a kalıyor, anlıyor musunuz?

Yine söylüyorum ve yazıyorum. Sivasspor bu sezon şampiyonda olsa, 3. de olsa bu futbolculara teknik kadroya ve yönetime helal olsun. Birileri Sivasspor'un önünü nasıl kestim veya keserim diye düşüneceğine, nasıl Sivasspor gibi başarılı olurum demeleri zamanı. Yıllarca taraftarlarını nasıl kandırdıklarını camialarını nasıl borç batağına soktuklarının hesabını vermeleri zamanı geldiğini düşünüyor ve herkese söylüyorum. Yoksa bu kafayla Edirne'den öteye gidemeyeceklerini de şimdiden açıklıyorum.

Benden Söylemesi!

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SivasSpor.Com'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Sonuç Ne olursa Olsun, Hepinize Helal Olsun
Alt 19.05.2009, 10:04   #2
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 951 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Sonuç Ne olursa Olsun, Hepinize Helal Olsun

İNŞALLAH SON 2 MAÇIMIZIDA KAZANIP ŞAMPİYONLUK VEYA ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDERİZ GÖNÜL İSTERKİ ŞAMPİYON OLALIM TABİ ÖNCE BİZ MAÇLARIMIZI KAZANALIM SONRA EZİKTAŞIN PUAN KAYBINI BEKLEYELİM.
Alt 19.05.2009, 13:00   #3
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

aynen katılıyorum ve yine yazıyorum

bu takım 3. de 4. de olsa anlamsız eleştiri yapanlar hayindir..
Alt 19.05.2009, 13:15   #4
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1067 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick

Bizim takımın ilk 4e girmesi benim için bi başarıdır. Şampiyonluk olsun isterim tabi ama yinede olamadık mı takımı eleştirmem haksız yere
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.05.2009, 13:15   #5
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
aynen katılıyorum ve yine yazıyorum

bu takım 3. de 4. de olsa anlamsız eleştiri yapanlar hayindir..

Noktasına kadar katılıyorum ...
2 dk once takıma sovenler takım sampıyon olduqunda ne dıyecekler acaba merak ediyorum
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58_SEMİH_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.05.2009, 13:20   #6
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

seneye de sampiyonluk sonhaftada kacarsa bgün bu hocayi ve oyunculari elestirenler acaba seneye baska hocami isteyecekler
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 19.05.2009, 14:03   #7
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Kerameti kendinde Görmek .....

Insan Kusurlarini Eksiklerini Gördükce büyür. basari ve basarisizlik kazanmakla ilgili bir kavramdir. 1.kazanirsandan basaridir 100 kazanirsanda basaridir.

ben kendi adima söyleyeyim 20 yil sivasda yasadim 21 yildirda gurbetteyim
Sivasli olamak bir Sivasli gibi yasamak beni hep mutlu etti. Ekonomik anlamda unutulmus bir sehir olmasina,insanlarin ekonomik zorluklardan sehrini terk etmesine ragmen inaniyorumki tüm gurbettekiler Sivasada Sivas insaninada sevgisini Kaybetmedi. Ama 41 yillik yasamim Boyunca hicbir sey beni Sivas Sporun özellikle bu yil Ligde 15 hafta lider kaldigi süre kadar mutlu etmedi.
Tüm hemsehrilerim gibi bende bu mutlulugu yasadim. sampiyonluk istedim halada istiyorum. cünki bu beni hic olmadigi kadar mutlu edecek.

Bizlere Tepeden bakan Sehrimiz insanlarini asagilayan anlayislari yaklasimlari Istanbulda ve yurt disinda yasan insanlarimiz iyibilir. 50 yildir ligde istanbul holdinglerinin destekledikleri ve siyaset icine soktuklari yandaslarinin hizmet ettigi bu takimlarin saltanatina bizim saon verme sansimiz vardi. neden bu gururu yasamak istemek hayinlik yada abtallik oluyor. ada birilerilerini dedigi gibi 5 yil öcesine bak bunu isteme deniyor. bunu anlamis degilim. bir arkadasimiz bu sitede yazmisti ben bu sevinci 40 yilda bir yasarim 40 yildaha ömrüm yok demisti. gercektende. bu arkadasima ayni duygu ile katiliyorum.

Hic bir onurlu sivaslinin sivas in kötülügünü isteyecegine inanmiyorum.
bazi yaklasimlar gercekten cok incitici. elestiri olacak iyiliginide isteyen daha iyi yapman icin elestirecek kötülügünü isteyende elestirecek. ama aralarindaki far biri daha iyisini yapmaya senni zorluyacak digeri batirmaya . ama ikiside zaaflari ortaya koyacak. elestirinin muhatabi herkese herkesime laf yetistirmek yerine sapkasini önüne koyup bu eksiklikleri ortadan kaldiracakki. daha iyisi ortaya ciksin.

Kimsenin verilen emekleri inkar,hice saymak gibi bir yaklasimi olamaz her elestiride bunun arkasina siginmak gerceklerden kacmaktir.Eksik hata varsa elestiri olacak.

Tabiki ben kendi adima kuruldugundan bu güne. Sivas sporun basarisi icin forma terleten tüm sporcularimiza cani gönülden tesekkürü borc biliyorum.

Ayrica Su an bu basariyi zirveye tasiyan tüm sporcu kardeslerime binlerce tesekkürler.

Gecmisten bu güne Sivas Sporun basarisi icin hizmet etmis tüm yöneticilerimize Binlerce tesekkürler. Ve Bu basariyi Dogru kararlarla zirveye tasimis.geregini yerine getirmis. Sayin baskanimiz Mecnun Otyakmaz ve ekibine milyonlarca tesekkürler.

Gecmisten bu güne Teknik kadroda yer almis hocasindan mazemecisine masörüne kadar herkese binlerce tesekkürler. son yasadigimiz basarida rol alan BÜlen Uygun ve ekibine Binlerce tesekkürler.

Sivasimizin degerli siyasilerine Sivas ve Sivas Spor un haksizliga hukuksuzluga ugramasini engel teskil eden büyüklerimiz.hicbir siyasi ayrim yapmadan.
ayri ayri binlerce tesekkür.

Abdüllatif ŞENER AKP Sivas
Muhsin Yazicioglu BPP Sivas
Osman KILIÇ AKP Sivas
Ömer KULAKSIZ AKP Sivas
Nurettin SÖZEN CHP Sivas
Orhan TAŞ AKP Sivas
Selami UZUN AKP Sivas
Sami Aydin Sivas Eski Belediye Baskani

Yagmur camur demeden Takimina Her konuda Destek veren Taraftar gruplarina sivas halkina ve takimini desdekleyen tüm sivaslilara bnlerce tesekkürler.

Bütün bunlara ragmen Eksikleri görecem yanlis olani Sivas ve spor icin söyleyecem. tarihinde ilk defa 15 hafta üst üste ligde lider olmani sevincini yasadiktan sonra ikici. ücüncü. dördüncü olmak basarimidir. basadir.tabiki ama ezici cogunluk gibi beni mutlu etmiyecek. kaybettirilen sampiyonluga yanacagiz. üzülecegim.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
helal, hepinize, olsun, olursa, sonuç