Sivasspor’umuzun golcü futbolcusu Pini Felix Balili, bugün düzenlenecek olan törenle dünya evine giriyor.
Dört sezondan beri Sivassspor forması altında başarılı bir performansla takımın başarısında büyük paya sahip olan Sivasspor’umuzun İsrailli golcüsü Pini Felix Balili bugün Tel Aviv Kiriat Sdeh Teufa Avenue’de düzenlenecek olan törenle Hila Elkoby ile evlenecek Pini Felix Balili’nin düğün törenine Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Sivasspor Asbaşkanı Erdal Sarılar, Genel Koordinatör Faruk Taşseten ve bazı yönetim kurulu üyeleri ile Sivasspor Antrenörü Esat Karaberberoğlu,Sefer Yılmaz ve bazı sporcularında katılıyor.
ÇOK MUTLUYUM
Düğün öncesinde nişanlısı Hila Elkoby ile birlikte sitemize görüşlerini açıklayan Sivassporlu Balili “Düğün törenini sezon sonrasında almıştım. Önce şampiyonluk, ardından evlilik hesaplamıştım .İki mutluluğu birlikte yaşamak istedim “dedi.
Balili, Sivasspor’un Şampiyonluğu kıl payı kaçırdığını ancak, Şampiyonlar Liginde mücadele etme hakkını elde ettiğini ve bununda çok önemli bir başarı olduğunu da dile getirerek İki ki mutluluğu birlikte yaşayacağım. Şampiyonlar liginin ardından ikinci mutluluğumda evliliğim olacak.beni bu mutlu günümde başkanım, yönetim kurulu üyelerim ve sporcu kardeşlerimin yalnız bırakmamasından çok mutluluk duydum” dedi.
SİVAS YERİNE SİVASSPOR
Sivasspor’un Tel Aviv’de çok tanındığını, gezerken İsrail’lilerin kendisine Sivasspor’u sorduğunu ve başarı dileklerini ilettiğini de sözlerine ekleyen Balili “Sivas’ın nerde olduğunu kimse bilmiyor ama Sivasspor’u herkes tanıyor. İsrail’de çıkan günlük gazeteler, internet siteleri her gün mutlaka Sivasspor’dan bir habere yer veriyor. Sivasspor sevgisi burada bambaşka. Sivas ve Sivasspor benim için çok önemli. Türkiye ikinci vatanım” dedi.
sivasspor.org.tr