Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Sivas yine mahcup edecek!
Alt 11.06.2009, 17:39   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Sivas yine mahcup edecek!

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Sivasspor’un Şampiyonlar liginde oynayacak olması, kulüpleriyle sorunu olan, ya da değişiklik arayan futbolcuların rotasını Sivas’a çevirmiş görünüyor.
Öyle ya, Türkiye’de hangi futbolcu Şampiyonlar ligi maçlarında forma giymek istemez? İşte bu açıdan bakıldığı zaman Sivasspor almak istediği futbolcularla sıkıntı yaşayacağını pek düşünmüyorum. Fakat kulüpler bu olaya nasıl bakar onuda bilmiyorum.
Sivasspor’un transfer gündeminde Galatasaray’lı Ümit Karan,Kocaelispor’lu Taner Gülleri, Gençlerbirliği’den Engin Baytar, Antalyaspor’dan Uğur Kavuk ve İstanbul Büyükşehirspor’dan Erman Kılıç olduğu söyleniyor. Bu isimlerin bir kaçını Sayın Başkan Mecnun Otyakmaz’da doğruladı. Hasan Saş’ın “Sivas’a seve seve gelirim” dediği bildirildi. Taner Gülleri ile herhangi bir görüşme yapmadıklarınıda söyleyen Otyakmaz,Gülleri’nin gündemde olmadığınında altını çizdi.
Diğer isimler içinde “Hocamız isterse alırız” demekle yetendi.
Sivasspor’dan gidecek futbolcularıda sordum. Diallo, Sylla, Balili ve Mohammed Ali gibi futbolculara başka takımlardan teklifler olduğunu ve bunları değerlendireceklerini söyleyen Başkan “Biz gücümüzden güç kaybetmeyip, daha güçlü olmak için çalışmalar yapıyoruz”dedi.
Aslında Sivas taraftarı da Başkan gibi düşünüyor. Yani, Diallo ve Sylla başta olmak üzere kimsenin gitmesi istenmiyor. Taraftarın söylediği şu; “Eğer Sivasspor,orta sahaya,forvete ve ikide kanatlara iyi adam alırsa Şampiyonlar liginde de başarılı olur”
Bu sezon lig ve kupada 40’ın üzerinde maç oynayan Sivasspor’da zaman zaman orta alan ve kanatlardaki aksamalar dikkat çekti.
Bülent hoca ve yönetimde bunun bilincinde. Öyle zannediyorumki,asıl nokta transferler buralara yapılacak.
“ Sivasspor Şampiyonlar liginde fazla bir şey yapamaz” diyenlerede bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Sezon başında Sivasspor için “Geçen sezonki başarısı tesadüf oldu, bu sezon aynı başarıyı tekrarlayamazlar” demiş ve mahcup olmuştunuz.
Aman bu defa dikkatli konuşup yazın! Yine mahcup olmayın!...

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Sivas yine mahcup edecek!
Alt 11.06.2009, 17:47   #2
58ÖREN58
Tecrübeli Yiğido

58ÖREN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 58ÖREN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas yine mahcup edecek!

ABDULLAH YIGIT ABIMIZ TAM DIGRULARI YAZMIS TEŞEKKURLER KENDISINE EVET SAG KANAT VE SOL KANATA BIRER FTBOLCU LAZIM IKI DE ORTA SAHA BIRDE FORVET KADRO MUKEMMEL HASAN ŞAŞI ALMASINLAR YASI YETMIS ISI BITMIS
58ÖREN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Sivas yine mahcup edecek!
Alt 11.06.2009, 17:58   #3
sivaslimete
Tecrübeli Yiğido

sivaslimete - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

163 Mesajına 263 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 sivaslimete Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Sivas yine mahcup edecek!

Hasan Sas futbolu birakmis.Taner Gülleri İstanbul B.S.B ile anlasti engin baytar süper olur takim icinde arkadasligi bozar diyorlar bülent hoca onuda adam eder.Sol kanada engini aldik saga G.Emreciksin iyi olurdu ama o kayseriye verildi denizliden bangoura da olabilir cok teknik bir futbolcu cok begeniyorum.forvete yine fbden burak yilmaz fb de degeri bilinmiyor ama alinirsa cok büyük katki saglar.
Alt 11.06.2009, 23:06   #4
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt
Standart Mahcup olmayın

Mahcup olmayın

Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması, kulüpleriyle sorunu olan, yada değişiklik arayan futbolcuların rotasını Sivas'a çevirmiş görünüyor. Öyle ya Türkiye'de hangi futbolcu Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giymek istemez? İşte bu açıdan bakıldığı zaman Sivasspor almak istediği futbolcularla sıkıntı yaşayacağını pek düşünmüyorum. Fakat kulüpler bu olaya nasıl bakar onu da bilmiyorum! Sivasspor'un transfer gündeminde Galatasaray'dan Ümit Karan, Gençlerbirliği'den Engin Baytar, Antalyaspor'dan Uğur Kavuk ve İstanbul Büyükşehirspor'dan Erman Kılıç olduğu söyleniyor. Bu isimlerin bir kaçını sayın başkan Mecnun Odyakmaz da doğruladı. Diğer isimler için de "Hocamız isterse alırız" demekle yetendi. Sivasspor'dan gidecek futbolcuları da sordum. Diallo, Sylla, Balili ve Mohammed Ali gibi futbolculara başka takımlardan teklifler olduğunu ve bunları değerlendireceklerini söyleyen başkan "Biz gücümüzden güç kaybetmeyip, daha güçlü olmak için çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Dört iyi transfer işi bitirir
Aslında Sivas taraftarı da başkan gibi düşünüyor. Yani, Diallo ve Sylla başta olmak üzere kimsenin gitmesi istenmiyor. Taraftarın söylediği şu: "Eğer Sivasspor, orta sahaya, forvete ve kanatlara iki iyi adam alırsa Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olur." Bu sezon lig ve kupada 40'ın üzerinde maç oynayan Sivasspor'da zaman zaman orta alan ve kanatlardaki aksamalar dikkat çekti. Bülent hoca ve yönetim de bunun bilincinde. Öyle zannediyorum ki asıl nokta transferler buralara yapılacak. "Sivasspor, Şampiyonlar Ligi'nde fazla bir şey yapamaz" diyenlere de bir hatırlatmada bulunmak istiyorum. Sezon başında Sivasspor için "Geçen sezonki başarısı tesadüf oldu, bu sezon aynı başarıyı tekrarlayamazlar" demiş ve mahcup olmuştunuz. Aman bu defa dikkatli konuşup yazın! Yine mahcup olmayın.

FOTOMAÇ
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyupk'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Mahcup olmayın
Alt 11.06.2009, 23:21   #5
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mahcup olmayın

dogru lafa ne diyelim. basının sözde yazarları artık sivassporun başarısını gölgeleyemez buna gücü yetmiyecek.dünya sivassporu tanıdı taktir etti siz etseniz ne yazar etmeseniz ne yazar.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Mahcup olmayın
Alt 11.06.2009, 23:35   #6
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Mahcup olmayın

Dogru Yazmissiniz, Insallah O Diyenleri Mahcup Edecegiz !!
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda furky.b'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
edecek, mahcup, mahcup olma, olmayın, sivas