Cumartesi günü NTV'de yayınlanan 'YİĞİDO' adlı belgeseli zevkle izleme şansına sahip olduk. Sivasspor ile ilgili yapılan bu güzel belgesel için NTV Spor'a Sivassporlu taraftarlar olarak Teşekkurü bir borç biliriz. Takımımız ile ilgili bir satır bile haber yapmaktan uzak olan bir kısım yanlı medyaya inat böyle bir belgeseli hazırlamak gercekten büyük başarı.
Bu arada benim yaptığım "Kupayı Gördüm" afişi de göründü pek mutlu oldum
Bu arada NTVSPOR'un müdürü Fuat Akdağ'ı ben eski yöneticilerimizden ve Sivasspor'un kurucularından Hüseyin Yıldırım'ın damadı olarak biliyorum bunun da etkisi vardır kanımca...
Bu arada NTVSPOR'un müdürü Fuat Akdağ'ı ben eski yöneticilerimizden ve Sivasspor'un kurucularından Hüseyin Yıldırım'ın damadı olarak biliyorum bunun da etkisi vardır kanımca...
abi gördüm babama gösterdim bak bizim lider yaptı diye futbolcularda balili ile dalga geçiyorlardı
Bu Konuda GokhanTurna'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
burak abi bende cok mutlu oldum gorunce kendim yapmisim gibi gururlandim
bu arada ertugrul abiii sende meshur oldun birkez daha medyatik insanin hali baskaa
ayrica osman dostum tesekkurler bu konu icin yolladik mailimizi
bu ntvspor yayin hayatina basladigi gunden beri evimizin bir parcasi oldu. bir arastirma yapsalar galiba en cok bizim evde izlniyordur
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...