En büyük hatamız Uğur'du'
Sivasspor Kulübü Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ise yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, ''Trabzonspor'u tebrik ediyorum. Ama iki tane büyük hata, birinci hata hakemin böylesine serin havada, tam maç hızlanmışken su molası vermesi maça damgasını vurdu. Bizim hatamız da sağbekimizde oynayan Uğur. Yani anlamadık gitti, bizim en büyük hatamız Uğur'du. Maç boyunca takımı bozdu, hepimiz izledik gördük'' dedi.
Hakemin böyle serin bir havada 2 kez su molası vermesine bir anlam veremediğini belirten Ünsal, ''Bu havada su molası verilir mi?'' diye konuştu.
Teknik direktör Bülent Uygun'un sağbekte Uğur'da ısrar etmesine anlam veremediğini ifade eden Ünsal, bu konuda takdirin de Uygun'a ait olduğunu bildirdi.
Sivassporlu futbolcu Ersen Martin ise yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini, ancak yenildikleri için üzgün olduklarını kaydetti.
http://www.tumspor.com/haber/2009080...miz-Ugurdu.php
Biri bu sayın! yöneticimizin ne demek istediğini bir tercüme edermi lütfen. Maç bitmiş yenilmişiz. Maçı izleyemedim ama kötü oynamışız. Ben bir taraftar olarak bile bunu söylemem ama işte sayın basın sözcümüz böyle buyurmuş