“Buraya puan almaya geldik, son 3 haftada mağlubiyetimiz yoktu. Rakiplerimizden kritik maçlarda 3’er puan alıp morallenmiştik. Aslında mağlubiyetin nedenin de çok aramamak lazım. Maç ortada geçerken talihsiz bir frikik golü yedik. Sonra da ikinci yarıda arka arkaya oyuna konsatre olmadan gol gelince maç koptu zaten. Bursaspor’u tebrik etmek lazım. Net bir skorla bizi mağlup ettiler. Artık önemli olan kendi sahamızda kendi rakiplerimizle maçlarımızda oynayıp alt sıralardan kurtulmak”
“YAN HAKEM 38 NUMARALI OYUNCUYU AT DEDİ”
“Hiçbir zaman hakem hakkında konuşmak istemiyorum. Bu mağlubiyete de kılıf aramıyoruz ve Bursaspor’u kutluyoruz. Ancak bu maçta seyirci yoktu ve konuşulanları net fark ediyorduk, ben de bu olayın çok yakınındaydım ve net duydum. Yan hakem kendisine yapılan sözlü bir tepkiden sonra, orta hakeme ‘kesinlikle 38 numara (İbrahim) atılmalı’ dedi. 3 defa da bunu tekrar etti. Sonra pozisyon geçti ve orta hakem Abdullah hoca İbrahim’i yanına çağırıp sarı kart gösterdi. Bence neden gösterdiğini bilmiyor. Bana faul yapsa sarı kart doğru ama yan hakeme sözlü bir eylemi varsa bunun cezası kırmızı karttır. Bunun sarı kartla geçiştirildiğini ilk kez gördüm. Sonradan öğreniyoruz; yan hakem ‘atlama’ demiş.. Bir yan hakem orta hakeme neden ‘atlama’ der onu da anlamadım. ‘Kırmızı kart olsa biz kazanacaktık’ veya ‘Bursa bizi hakemle yendi’ demiyoruz. Ama zor durumda olan takımlar da bu kadar ezilmesin. Bir karar uygulanacaksa eşit uygulansın.”