Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

Küme Düşme Yok
Alt 15.03.2010, 10:21   #1
ShabbatShalom
Tecrübeli Yiğido

ShabbatShalom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

311 Mesajına 647 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 ShabbatShalom Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Küme Düşme Yok

Süper Lig tarihinde bir ilk yaşanacak. Bu yıl Turkcell Süper Lig'de düşen takım olmayacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, bu yıl Turkcell Süper Lig'de bir ilke imza atacak. Peki yeşil sahalardaki devrim niteliğindeki değişiklik nasıl olacak? İşte bu sorunun yanıtı: Ankaraspor'un sezon başında düşürülmesiyle 17 takıma inen Süper Lig'de bu yıl başka takım düşürülmeyecek.

2. Lig'ten 3 takımın çıkmasıyla beraber Türkiye Birinci Ligi'nde mücadele eden takım sayısı 20'ye yükselecek. Böylece takım sayısı İngiltere-Premier Lig, İtalya-Serie A, İspanya-La Liga ve Fransa-Lique 1'de olduğu gibi 20'ye çıkacak. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu girişimiyle Süper Lig'de daha fazla ilin temsili de sağlanacak. Karar kesinleşirse en çok, düşme korkusunu enselerinde hisseden Diyarbakır, Sivas ve Manisasporlular sevinecek. Çünkü düşme tehlikesinde olan bu takımlar, yerlerini garantileyecek. Değişiklik, naklen yayın ihalesini kazanan yayıncı kuruluşa da yarayacak ve 36 değil 40 hafta maç yayımlayacak.

Futbol Federasyonu, söz konusu değişikliği bu sezon uygulamazsa, Ankaraspor'a ilave olarak iki takım daha Süper Lig'e veda edecek. Onların yerine Bank Asya Birinci Lig'den 3 takım Süper Lig'e yükselecek. Bu takımlardan biri, büyük ihtimalle Banka Asya Ligi'nin rakiplerine puan farkı atan lider Kardemir Karabükspor olacak.
ShabbatShalom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı ShabbatShalom'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Küme Düşme Yok
Alt 15.03.2010, 10:31   #2
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Küme Düşme Yok

Sadece Diyarbakırsporu kurtarmak için böyle bir karar alacaklar. Eğer böyle bir karar çıkarsa Allahını sivyorsa bu yönetime tek şey düşüyor. İlk 11 de forma giyen futbolcuların sözleşmesini fesh edecek bir kaç futbolcu hariç geriye kalanların üzerine gençlerden takviye yaparak yola devam edecek hemende hocayı gönderecek.
Canları istediği zaman oynamak istmediği zaman oynamamak neyimiş görsünler. Ağbetu hariç bütün yabancıları gönderecek ilk öncede hocayı, Musa Faruk,İbrahim şahin, Kadir Sedat Yasin bunları kadro dışı bırakması lazım
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 10:32   #3
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1608 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

bu uygulama olacakmı peki.?

ne günlere geldik federasyonun alacağı kararamı sevinelim rakiplerimizin kaybetmesinemi sevinelim hep olacaklara diktik gözümüzü.hiç demiyoruzki takım düzelsin bizi kimse kurtarmasın biz kendi yerimizi kendimiz ayarlayalım,ama her hafta hüsran bakalım ne olacak.Çıkmayan candan ümüt kesilmez bende ümidimi kesmiyorum zaten.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 10:33   #4
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Süper Ligde 20 takım olması lazaım Örnek İngiltere,ispanya bu yüzden takım düşmemesi normalde ben bunu Diyarbakırdan dolayı yapıldığını düşünüyorum
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 15.03.2010, 10:38   #5
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

tek bi açıklaması var diyarbakır hiç konusu bile olmayan yıllardır nedense bu olaylar sonrası gündeme geliyor valla diyarbakırı düşürmezlerde bu olay olmasa bile biz kendimizi nasıl kurtaracaz onu düşünüyorum kara kara...
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 10:46   #6
mishka
Tecrübeli Yiğido

321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK

Spora bu kadar siyaset karıştırışmaması gerekiyor. Senelerdir diyarbakırı süper lige çıkarmak ve ligden düşürmemek gibi bir siyasi tavır var. Sİyaset futboldan el çekmediği sürece futboldaki olumsuzluklar devam edecektir.

İşim olumlu yanına bakarsak gerçekten iyi mücadele eden iyi bir kadro kuran fakat çeşitli sebeplerle düşme riski taşıyan Manisa, Ankaragücü, Dİyarbakır Denizli gibi takımlar düşmemiş olacak. Bu takımlar sıkıntılarını aştıktan sonra lige keyif katacaklar diye düşünüyorum. Fakat Dİyarbakırspor düşürülmezse gelecek sene futbol faciaları izleme olasılığımız yüksek. Bizim açımızdansan en önemlisi bu sene düşme sıkıntısından kurtulmış olacağız. Ancak süper lig ayarında futbol oynamayan tek takımın da Sivasspor olduğu bir gerçek .
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 10:49   #7
ShabbatShalom
Tecrübeli Yiğido

ShabbatShalom - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

311 Mesajına 647 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 ShabbatShalom Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Daha Önce diyarbakırın Ligden Düşeceği Zamanda Bu 20 Konusu Gündemdeydi Yine kekolar Düşeceği Zaman Çıktı 20 konusu
ShabbatShalom isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 10:52   #8
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 954 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

VALLA İYİ OLUR ÇOKTA SEVİNİRİM AMA,DİYARI LİGTEN DÜŞÜRECEKLERİNİ HİÇ SANMIYORUM,SİYASET GİRERSE ÖYLE BİŞEY YAPMAZLAR AMA GEREKEN NEYSE KURALLAR MADDELER NEYİ GÖSTERİYORSA ONU YAPSIN FEDERASYON.....
Alt 15.03.2010, 11:08   #9
fatihtuztas
Tecrübeli Yiğido

fatihtuztas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 182 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 682 fatihtuztas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

olmaz böyle bir şey, ben inanmıyorum bu arda da düşecekler arasında en büyük favorim ne yazık ki üzülerek söylüyorum; sivasspor.
fatihtuztas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.03.2010, 11:54   #10
hanedan58
Acemi Yiğido

hanedan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 613 hanedan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ARKADAŞLAR BU OLAY DİYARBAKIRSPORLA ALAKA LIBİR DURUM DEĞİL 20 TAKIM OLMASI FİFA TARAFINDAN TFF SUNULMUŞ BİR DURUMDUR BEN BU OLAYI İSTANBULDAN TANIDIĞIM BİR GAZETECİ ABİMDEN AYLAR ÖNCE ÖĞRENMİŞTİM VE OYUNCULARIN DA BİLDİĞİNİ DÜŞÜNEREK BU UMARSIZ TUTMLARINI BUNA BAĞLIYORUM TFF % 90 BU İŞİ GERÇEKLEŞTİRECEK AMA BİZ BU ŞEKİLDE OYUN OYNARSAK LİĞDE KALSAKTA HİÇBİR KAR ELDE EDEMEYİZ
hanedan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda hanedan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
düşme, küme