Bu sezona çok kötü başlayan,aldığı başarısız sonuçlar kadar ortaya koyduğu futbollada eleştirilen Sivasspor’un Gaziantep maçından sonra başlayan iyi futbolu Kayseri maçında da devam etti.
Geçen sezon oynadığı futbolla ve aldığı skorlarla taraflı-tarafsız herkesin taktirini kazanan Sivasspor’un bu durumu şehirde de olumlu havanın esmesini sağladı.
Son oynanan Kayserispor maçında takımlarını yalnız bırakmayan Yiğidolar,Kadir Has stadında adeta gövde gösterisi yaparken,verilen bu destek Kırmızı-Beyazlı futbolcuları da ayrıca motive etti.
Sivaslılar, takımlarına olan güvenlerinin her geçen hafta arttığını ve futbolcuların oyunundan çok memnun olduklarını belirttiler.
OYUNDAN DÜŞMÜYOR
Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın gelmesinden sonra Sivasspor’da dikkat çeken bir diğer özellikle,takımın geriye düştüğü maçları da çevirmesi oldu. Gaziantep,Galatasaray ve Kayseri maçlarında geriye düşmesine rağmen oyundan kopmayan Sivasspor,bunun karşılığını da alarak rakiplerine yenilmedi.