Ankaraspor’un küme düşürülmesiyle haftayı bay geçen Sivasspor, Beşiktaş karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Mesut Bakkal yaptığı açıklamada kimseden çekinmediklerini söyleyerek, her maça aynı hava ile çıktıklarını ve rakiplerinden korkmadıklarını belirtti.Ligden düşürülen Ankar aspor nedeniyle bu hafta maç yapmayan kırmızı beyazlılar Turkcell Süper Liginin 31. haftasında karşılaşacağı Beşiktaş müsabakasının hazırlıklarını sürdürüyor.
Kayserispor karşılaşmasın sonrasında 2 günlük izin yapan ve izin sonrasında tesislerde bir araya gelen Sivassporlu futbolcular çalışmalarına devam ediyor.
Teknik Direktör Mesut Bakkal yönetiminde zorlu Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Sivasspor'da çalışmalar hafta sonu da devam etti.
Sivasspor'un hafta sonu yaptığı antrenman ve hazırlık maçlarına tüm oyuncuların katıldığı görüldü.
Hafif bir sakatlık geçiren Sedat'ın bir süre takımdan ayrı çalıştığı daha sonra ise yeniden takımla çalışmalara katıldığı gözlenirken, futbolcuların sahadan sonra kondisyon salonunda çalışmalarını sürdürdükleri gözlendi.
İdmanda futbolcuların oldukça neşeli gözükmeleri dikkatleri çekti.
Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, "oyuncularımın hepsinin güvenleri yerine geldi. Son haftalarda yakaladığımız olumlu hava takıma da yansıdı. Önümüzdeki Beşiktaş karşılaşmasını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.
Ligde hiçbir takımdan çekinmediklerini dile getiren Bakkal, "Karşılaşma öncesinde herkes istediği yorumu yapabilir. Galatasaray maçında herkes yenileceğimizi düşünüyordu. Aslanlar gibi top oynadık ve berabere kaldık. Şansımız yaver gitseydi beklide kazanacağımız bir karşılaşma olacaktı. Beşiktaş maçı da yine öyle. Rakibimizden korkmuyoruz. Maça çıkıp oynayacağız. İki sezonda başarılı işler yapan bu futbolcular bugün yine başarıyı kovalıyacaklar" dedi.
“YÖNETİMİN DESTEĞİNİ HİSSETTİM”
Teknik Direktör Mesut Bakkal, "Sivasspor'da yönetimin desteğini sürekli hissettim" dedi.
Kısa bir süre önce takımın başına geldiğine işaret eden Bakkal, “ama gördüm ki Sivas halkı mert. Yönetim dik. Arkamızda duruyor. Bu sıkıntılı günleri inşallah hep beraber atlatacağız” dedi. Teknik Direktör Bakkal, çalışmalara bir hafta boyunca devam edeceklerini ve Beşiktaş karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanacaklarını da sözlerine ekledi.
Sivas`ın Sesi Gazetesi