MOHAMMED MUHTEŞEM DÖNDÜ
Sivasspor’un golcü futbolcularından Mohammed Ali, uzun bir aradan sonra Diyarbakır maçı ile tekrar sahayalara döndü
Sivasspor’un bu noktalara gelmesinde büyük katkıları bulunan Mohammed Ali Diyarbakırspor maçı ile tekrar yeşil sahalara döndü.
Yaklaşık 5 haftadır sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayan golcü futbolcu Mohammed Ali, Diyarbakırspor maçında ilk onbir de sahaya çıkarken, takımdaki yerini aldığını herkese gösterdi. Diyarbakırspor filelerini ard arda iki kez havalandıran Mohammad Ali, maçtan sonra formasına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirtti. M. Ali konuşmasında, “Takımımız çok başarılı. Bendi bu takımdaki yerimi almak istiyorum. Biraz suskun gittim ama dönüşüm gerçekten çok güzel oldu. İki gol attım takımımız galibiyet kazandı. Bundan sonra da başarımız davem edecektir. Çünkü takımımızda çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Herşeyimizi paylaşıyor ve yardımlaşarak yapıyoruz. Kesinlikle takımı-mız da şuanki konunumuz nedeniyle bir gevşeme veya motive bozukluğu yaşanmayacak ve başarımız devam edecektir”
|