Yiğidoların ayrı bir güven duyduğu ve inandığı Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz,yeni sezonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
Spor yazarımız Abdullah Yiğit'in sorularını cevaplayan Otyakmaz,geçen sezon yaşananları düşünmek bile istemediğini,ancak gerekli derside çıkardıklarını belirterek " Aslında geçtiğimiz sezona fazla takılıp kalmamak gerekir. Ancak bir şeyler söylemek gerekirse, o kabus gibi geçen sezonu hatırlamak bile istemiyorum. Çünkü,iki sezon üst üste Şampiyonluk kovala herkes,Sivasspor'dan övgüyle bahsetsin,sonra küme düşme korkusu yaşa! Bu durum futbolda pek rastlanan bir olay değil,ama biz yaşadık ve geçti. Bu kötü gidişattan bile yeterince ders çıkarttığımızı düşünüyorum. En başta bütün yetkiyi teknik heyete vermemek gerektiğini öğrendik" dedi.
BU SEZON İYİ OLACAK
Bu sezon yine üst sıralar için mücadele eden bir Sivasspor izleyeceklerini söyleyen Başkan Otyakmaz " Geçen sezon takımda başarılı olan hemen hemen bütün isimlerle tekrar anlaştık. Bunlara ilave olarak ihtiyaç duyulan yerlere takviyeler yaptık.Geçen sezon yaşananlar bir daha yaşanmaz.Sivasspor'un başarısı bu sezonda çok konuşulacak,ben buna inanıyorum" şeklinde konuştu.
4 EYLÜL BELEDİYESPOR'A ÇOK SEVİNDİM
Yeni sezonda 3.ligde mücadele edecek olan 4 Eylül Belediyespor içinde görüşlerini dile getiren Otyakmaz,her Sivaslı gibi kendisininde 4 Eylül Belediyespor'un 3.lige çıkmasına çok sevindiğini,Sivasspor olarak maddi ve manevi deseteklerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.
Hürdoğan