Yarı Çok iyi Transferler Gerekli Ama ilk Önce Takımdan Gönderilecekler Belirlenmeli ;
Akın Vardar
Abdurrahman Dereli
Erman Kılıç
Ferhat Bıkmaz
Sedat Yeşilkaya
Sedat Bayrak
Uğur Kavuk
Mehmet Nas
İbrahim Şahin
Alioum Saidou
Mehmet Yıldız
Bu 10 tane oyuncunun durumu gözden geçirilmeli en azından
Akın Vardar
Saidou
ibrahim Şahin
ugur Kavuk
Sedat Yeşilkaya
Ferhat Bıkmaz
Erman Kılıç
Mutlak Suretle Gönderilmeli ve yerlerine banko ilk 11 oyuncusu alınmalı ve Geri Kalan
Mehmet Yıldız
Mehmet Nas
Sedat Bayrak
Abdurrahman Dereli Yedeğe Çekilmelidir tabi biz takımın içini tam bilemiyoruz Yıldız,Nas,Sedat,Apo'nunda Takımda huzursuzluk vb. bir durumları varsa onlarda gitmeli.
Yerine Alıncak Oyuncular gönderdiklerimizle denk olacak bedava Bank asya topcuları olacaksa boşboşuna transfer yapmalım
Şuan Her Bölgeye İhtiyaç var
Kale:1 yedek kaleci
Defans

efansın Ortasına,sağına 1 er ilk 11 oyuncusu ve sola alternatif bir yedek alınmalı
Orta Saha:Ön liberoya ayağı pas yapabilen top kaybetmeyen ve top çalabilen mücadeleci bir futbolcu,sağ açık ve sol açığa hızlı iki yönlü 1 er futbolcu lazım
Forvet:Kamananın önümüzdeki haftalardaki performansına göre Hızlı bir Forvet ve Kafa vuruşları iyi ve tekniği iyi bir forvete ihtiyaçımız var bana göre...
Yani toplam 2 yedek 7-8 tanede as futbolcu almamız gerekli.Bu Transferleri Tabiki Şuanki performanslara göre dedim Haftadan haftaya performaslar değişebilir.Rıza Çalımbay takımın durumunun farkında çok iyi transferler yapacağından eminim çünkü son basın toplantısında bazı şeylerin farkına vardığı belliydi ve takımın içinde çok değişik entirikalar döndüğüne inanıyorum Mehmet Yıldız ve Keita'nın dövüşünün mutlaka bir öncesi vardır eğer ilk yarıyı en az 14 puanla bitirirsek inşallah Sivasspor Ligde Kalacaktır,Ligde Kaldık diyelim ondan sonrada yapılacak çok iş var,Sivasspor yönetimi Zihniyetini değişmeli,kovulmuş futbolcularla bir yere gelinemiyeceklerini anlamış olmalılar eğer hala anlamadılarsa her sene bu sıkıntıları yaşarız.inşallah Sivasspor ve Sivaslılar layık olduğu yerlere geri dönecektir.ÖLÜME SİVAS