Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Suarez: Bulduğum fırsatı iyi değerlendirdim
Alt 23.11.2010, 12:18   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Suarez: Bulduğum fırsatı iyi değerlendirdim

Karabükspor maçında 3 gol birden atarak dikkatleri üzerine toplayan Bolivyalı golcümüz Suarez ile yapılan röportajı sizlerle paylaşıyoruz.

Karabükspor maçında 3 gol birden atarak dikkatleri üzerinize çektiniz. İlk kez 11’de sahaya çıktığınız maçta böyle bir başarı bekliyor muydunuz?
Pedriel Suarez: Ben açıkçası bir fırsat bekliyordum. Bu imkanı buldum ve değerlendirdim. Bu şansı değerlendireceğimi biliyordum. Burada uzun zamandır iyi antrenmanlar yapıyoruz, iyi çalışıyoruz. Ben de ekstra çalışıyorum. Gerçekten iyi çalıştığıma inanıyordum ve bulacağım ilk fırsatta iyi şeyler yapabileceğime inanıyordum ki çok şükür öyle de oldu. Şimdi önemli olan insanların dikkatine çektim, bu çok sevindirici, mutluluk verici. Ama yapmam gereken bundan sonra ki maçlarda da bunu devam ettirmek. Daha da iyi bir performans sergilemek. Öncelikle takımımız bulunduğu durumun farkındaydı. Üç puan alabilmemiz için yapabildiğimizin daha da ekstrasını yapmamız gerekiyordu. Bunun için çalıştık, mücadele ettik. Sadece biz değil burada bizimle birlikte olan ailelerimiz, teknik heyetimiz… hepimiz gerçekten elimizden gelenin daha fazlasını yaptık haliyle ortaya böyle bir sonuç çıktı.

Kariyeriniz boyunca resmi bir müsabakada daha önce 3 gol atma başarısı gösterdiniz mi?
Pedriel Suarez: Daha önce Bolivya Ligi’nde de 3 gol atmıştım. Ancak Avrupa’da ilk kez 3 gol atma başarısı gösterdim. Ve şu da var Türkiye’de ilk kez 3 gol atan Bolivyalı futbolcu da benim.

Sezonun ilk haftalarında kadroya girme şansı bulamadınız. Ancak ilerleyen haftalarda yavaş yavaş daha fazla şans bulmaya başladınız. Bu dönemi anlatabilir misiniz?
Pedriel Suarez: Sezonun ilk maçlarında neden forma şansı bulamadığımı açıkçası ben de bilemiyordum. Bu dönemde de ben elimden gelenin en iyisi yapıyordum şans bulmak için. Beklide eksiklerim vardı o dönemde kadroya almamıştır hocamız. Mesut Bakkal döneminde de fırsat buldum ama açıkçası pek iyi değerlendiremedim. Kendimi her zaman oynayacakmış gibi hazırlıyordum. Şimdi bulduğum fırsatları daha iyi değerlendirmeye başladım.

Spor Toto Süper Lig’de 13 haftayı geride bıraktık. Kulübümüz açısından nasıl geçti?
Pedriel Suarez: Lige başlarken bir hedefimiz vardı. Lige iyi başlamak üst sıraları zorlamaktı. Bunun için sezon öncesi çalışmalarımızı gerçekten iyi yaptık. Ardından lige Galatasaray galibiyeti ile iyi de başladık. Daha sonra nedense bizim için bir takım zorluklar başladı. Bu zorlukları bir şekilde aşamadık sıkıntılı bir dönem yaşadık. Yavaş yavaş bu zorlukları aşmaya başladığımıza inanıyorum ki en son oynadığımız Kardemir Karabükspor maçında alınan sonuç ve futbolda bunun bir kanıtıydı. Önümüzdeki maçlarda da aynı başarıyı göstererek sezon başında koyduğumuz hedeflere ulaşmaya çalışacağız.

Yaklaşık 1 aydır takımımızın başında teknik direktörümüz Rıza Çalımbay var. Hocamız hakkında neler söylersiniz?
Pedriel Suarez: Önceki hocamız hakkında da bir şeyler söylemek isterim. O dönemde de biz iyi bir takımdık, iyi oyun oynuyorduk anlayamadığımız şey bir şanssızlık vardı üzerimizde pozisyonlara o dönemde giriyorduk ama değerlendiremiyorduk. Rakip takım ise bir kez geliyordu golü buluyordu ve mağlup oluyorduk. Yeni hocamızla da çok iyi gidiyoruz şanssızlığımızı kırdığımıza inanıyoruz. Takımımızdaki futbolculara öz güven geldi. Birebir yapılan toplantılarla, konuşmalarla kendimize güven geldi ve yeni hocamızla da iyi sonuçlar almaya başladık.

Sivas şehri ve Kulübümüz hakkında neler söylemek istersiniz?
Pedriel Suarez: Sezon başında başkanımız Mecnun Otyakmaz beni getirdi. Bana böyle bir imkan sağladı sağ olsun. Sivas, küçük, sakin bir şehir. Bir futbolcu için bence son derece ideal bir şehir. Şehrin sakinliği insanı daha çok dinlendirip daha çok işine odaklanmasını sağlayabiliyor. Bence Sivas futbolcu için çok ideal bir kent. Kulüp olarak değerlendirdiğim zaman Sivasspor çok iyi bir kulüp. Bir futbolcunun ihtiyacı olabilecek her şey karşılanabiliyor. İnan kendini bu kulüpte konforlu hissedebiliyor. İyi çalışma imkanları sağlanıyor. Bir futbolcunun aradığı her şey Sivasspor’da var.

Sivasspor’da ki hedefleriniz nelerdir bunlardan bize bahseder misiniz?
Pedriel Suarez: Her futbolcu gibi benimde oynadığımdan daha iyisini oynamak, daha büyük kulüplere transfer olabilmek gibi hedeflerim tabi ki benimde var. Tabi benim şu anki en büyük hedefim bulduğum bu forma şansını kaybetmemek, Sivasspor’un ligi daha rahat bir şekilde bitirebilmesi için elimden geleni yapmak şuan ki en büyük hedeflerim.

Boş zamanlarınızda neler yaparsınız?
Pedriel Suarez: Antrenmanlardan sonra kalan boş zamanlarımda ben fitnessa salonunda özel çalışmalar yaparım. Bazen akşamları çarşıya çıkıp hava almak isterim. Bir yerlerde oturup kahve içerim. Bilgisayar oyunları oynarım zaten daha fazla yapacak bir şey de yok. Bu şekilde geçiririm zamanımı.

Karabükspor maçında penaltı pozisyonunda bir sakatlık geçirdiniz. Şu an her hangi bir sakatlık durumunuz var mı?
Pedriel Suarez: Penaltı pozisyonunda rakip oyuncu elime basıp boynuma düştü. Bu pozisyonda hem elimde, hem de boynumda bir sıkıntı oluştu. Şu an boynumu çevirirken bir sıkıntı yaşıyorum. Her gün fizyoterapi görüyorum. Çok önemli bir sıkıntımın olduğuna inanmıyorum.

Son olarak Taraftarlarımıza neler söylemek istersiniz?
Pedriel Suarez: İyi bir taraftarımız var. Bizi iyi destekliyorlar. İyi günde, kötü günde bize sürekli destekliyorlar hep yanımızdalar. Böyle devam etmelerini istiyorum. Bizi motive etsinler, desteklesinler ki biz de bu destekle Sivasspor’u daha iyi yerlere getirelim.

Röportaj: Erhan Erdoğan
Tercüman: Melih Biçer
sivasspor.org.tr
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı SivasSpor.Com'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: suarez rüpörtajı
Alt 23.11.2010, 12:58   #2
suçatı58
Acemi Yiğido

21 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 590 suçatı58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: suarez rüpörtajı

Duruşu ile asaletini gösteriyor zaten. Sürekli olarak takımda oynaması en büyük beklentim . Umarım hoca sürekli şans verir. Güzel oyun önemli ama şuan punlara ihtiyacımız var.
suçatı58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda suçatı58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.11.2010, 14:02   #3
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 858 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

akilli oyuncu herzaman iyi olur gollerdeki gollerden onceki hareketlerine bakin cok akillica hareketler ediyor iyi yer tutuyor boyle biroyuncumuz olmasi harika eminim uzerine koyarak devam edecek bu basari haydi yigido suarez golculugunu zirveye tasi
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı mucahitbaba58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.11.2010, 16:09   #4
cılgınsivas58
Usta Yiğido

cılgınsivas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

558 Mesajına 760 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 873 cılgınsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

gollerinin devamını bekliyoruz...
cılgınsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.11.2010, 16:21   #5
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1601 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
58akif34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor’da ki hedefleriniz nelerdir bunlardan bize bahseder misiniz?

Pedriel Suarez: Her futbolcu gibi benimde oynadığımdan daha iyisini oynamak, daha büyük kulüplere transfer olabilmek gibi hedeflerim tabi ki benimde var.
Seni seviyoruz Pedriel Suarez Sivassporda büyük kulüp bunu böyle bil.

Sen güzel futbolunu ve güzel gollerini sıralamaya devam et,Hem Sivasspor kazansın hem sen kazan hemde bizler kazanıp mutlu olalım..
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Suarez Ropörtajı
Alt 23.11.2010, 20:20   #6
58akif34
Usta Yiğido

58akif34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

791 Mesajına 2.261 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein58akif34 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Suarez Ropörtajı

senden daha iyi şeyler bekliyoruz inşallah başarılarının devamını beklıyoruz
58akif34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Suarez: Bulduğum fırsatı iyi değerlendirdim
Alt 23.11.2010, 22:04   #7
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suarez: Bulduğum fırsatı iyi değerlendirdim

İnşallah başarılarının devamını ankara'da da görmek isteriz.Sizler böyle oynadıkça şuna canı gönülden inanın ki bu taraftar sizinle ölüme gelir.Yeter ki kalpler bir olsun yeterki siz bizlerin boynunu bükük bırakmayın biz hep sizlerin yanındayız.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.11.2010, 22:05   #8
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

tilki gibisin suarez golü kokluyon adeta..Allah nazarlardan korusun devamı gelir insallah..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.11.2010, 22:18   #9
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 871 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

mesut bakkal kendi ipini kendisi çekti. suarez gibi bir adamı doğru düzgün oynatmadı, mehmet yıldız'ı tek forvet oynattı, bizi de yaktı kendisini de....

rıza hocam, öyle tahmin ediyorum ki bundan sonra bütün maçlarda suarez'e 90 dk görev verecektir. özellikle içerideki maçlarda mehmet yıldız'ı suarez ve kamanan'ın arkasında oynatarak tıpkı karabük maçında olduğu gibi bir çok galibiyete ve bol gollü zaferlere imza atacağız inşallah.

bu hafta gençler maçında da mehmet yıldız kamanan ve suarez ikilisinin arkasında ceyhun'un mevkisinde oynatılabilir. ceyhun ise son yarım saatte değerlendirilebilir. yanlız kamanan formsuz gözüküyor, rıza hocanın bir an evvel kondüsyon yüklemesi lazım kamanan'a, adam toplara çok aciz vuruşlar yapıyor, sanki ölü gibi...
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 23.11.2010, 22:26   #10
ZiDaNe58
Usta Yiğido

ZiDaNe58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

723 Mesajına 1.502 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 731 ZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekanntZiDaNe58 ist jedem bekannt

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mesut bakkal kendi ipini kendisi çekti. suarez gibi bir adamı doğru düzgün oynatmadı, mehmet yıldız'ı tek forvet oynattı, bizi de yaktı kendisini de....

rıza hocam, öyle tahmin ediyorum ki bundan sonra bütün maçlarda suarez'e 90 dk görev verecektir. özellikle içerideki maçlarda mehmet yıldız'ı suarez ve kamanan'ın arkasında oynatarak tıpkı karabük maçında olduğu gibi bir çok galibiyete ve bol gollü zaferlere imza atacağız inşallah.

bu hafta gençler maçında da mehmet yıldız kamanan ve suarez ikilisinin arkasında ceyhun'un mevkisinde oynatılabilir. ceyhun ise son yarım saatte değerlendirilebilir. yanlız kamanan formsuz gözüküyor, rıza hocanın bir an evvel kondüsyon yüklemesi lazım kamanan'a, adam toplara çok aciz vuruşlar yapıyor, sanki ölü gibi...
katılıyorm sana mesut bakkal neredeyse hic fırsat vermedi suareze mehmeti tek forvet oynattı düsündükce kahroluyo insan..kamananda zamanla eski kimliğine kavusacaktr benm hic bi süphem yok kendisi hakkında..
ZiDaNe58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
bulduğum, değerlendirdim, fırsatı, iyi, ropörtajı, rüpörtajı, suarez