05.12.2010, 17:37
|
|
Usta Yiğido
587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 
|
Final Maçımızda Herkes Stada..!
Bu hafta bilidiğiniz üzere Konyaspor ile yapacağımız çok ama çok önemli bir dönüm maçımız var.Gerçekten Sivassporumuzun dönüm maçlarından biri, yenen takımın büyük bir avantaj yakalacağı bu önemli sınavda tüm Sivaslıları takımına tam destek olması için stada bekliyoruz.Ama stada gelmek yetmiyor, neden diyecek olursanız stadı doldurup takıma itici güç olmayıp, ufak tefek hatalarda homurdanmalar olursa bu takım üzerinde olumsuz bir etki yaratacaktır.Bunun için 90 dk büyük bir sabırla hata yapsak dahi Sivassporumuzdan desteğimizi esirgemeyelim.Gelen taraftarlardan ve özellikle gençlerden ricamız ya yanımıza gelip bizimle birlikte destek versinler yada biz tezahurat yapınca ara sıra da olsa alkışlada olsa bi şekilde bize katılsınlar.Unutmayın ki bu tür final maçlarının kazanılmasında ki en önemli faktör taraftardır, seyirci değil..!Baskı ile destek ile ne olursa olsun bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmamız lazım.
Bir önemli ricamda bu maçlıkta olsa yaşı ilerlemiş ve tezahurat yapacak yaşı geçmiş abilerimiz amcalarımız biletini alıp çocuklarına yeğenlerine versin.Biliyorum onlarda en az bizim kadar Sivassporu çok seviyorlar ve gerçekten sevenler her zaman fedakârlık yapar.
İlla ki gelirim ben maçı izlemeden yapamam derseniz ben burdan Yiğido Gençlik grubu adına bir kampanya başlatmak istiyorum herkes en az bir tane öğrenci yada yakın tanıdığı bir gence bilet alsın.Şimdi bu kampanya ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum.
Maçtan öncede Yiğido Gençlik ve bizimle gelmek isteyen tüm Yiğidolarla birlikte stada toplu şekilde yürüyüp şehri uyandırmak istiyoruz.Bizimle gelmek isteyen arkadaşlarımızı Pazar günü saat 10:30 da Atatürk Heykeline bekliyoruz.
ECELİMİZ GELSEDE SON NEFESTE HAYKIRIRIZ SENİNLE..!

|
|
|