Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Diallo 4 ay yok!
Alt 07.01.2011, 01:44   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Diallo 4 ay yok!

Sivasspor için kötü haber önceki gün geldi.
Sakatlığı nedeniyle İstanbul'a tedaviye giden Diallo'nun yapılan kontroller sonrasında çapraz bağlarında kopma olduğu tespit edilirken,en az 4 ay sahalardan uzak kalacağı da belirtildi. Bu şok haber üzerine harekete geçen Sivasspor,bir yabancı kontenjanı daha açmak için Diallo'nun sözleşmesini dondurdu. Sivasspor şimdi hesapta olmayan iyi bir stoper transfer etmek zorunda kaldı.

Hürdoğan

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Diallo 4 ay yok!
Alt 07.01.2011, 01:45   #2
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Diallo 4 ay yok!

Büyük şanssızlık ,umarım bu Blica ile ilgili olumlu bi durum oluşurda Blica' yı alabılırız.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.01.2011, 01:51   #3
yiğidobaytar58
Yiğido

yiğidobaytar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

111 Mesajına 193 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI

Hala bi tane bile oyuncuya imza attırmamış yönetim , bunların cezasını umarım bize çektirmez...
Defansta İVANOVS la çok iyi anlaşan ve buna rağmen hala DİALLO yu kesip SEDAT a direten teknik heyet artık bu gidişle stoper olarak MEHMET YILDIZI oynatır.... Mehmet son haftalarda forvet değil nerdeyse ön libero oynuyo gidiydi.... bide tutmuş farklı özelliklerini kullanıyorum diyodu RIZA hocamız...artık şimdide defansa koyar MEHMET YILDIZ ı....DİALLO da yok transferde yok ....

ALLAH sonumuzu hayretsin...
Alt 07.01.2011, 01:56   #4
GuVeN
Usta Yiğido

Alıntı:
yiğidobaytar58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hala bi tane bile oyuncuya imza attırmamış yönetim , bunların cezasını umarım bize çektirmez...
Defansta İVANOVS la çok iyi anlaşan ve buna rağmen hala DİALLO yu kesip SEDAT a direten teknik heyet artık bu gidişle stoper olarak MEHMET YILDIZI oynatır.... Mehmet son haftalarda forvet değil nerdeyse ön libero oynuyo gidiydi.... bide tutmuş farklı özelliklerini kullanıyorum diyodu RIZA hocamız...artık şimdide defansa koyar MEHMET YILDIZ ı....DİALLO da yok transferde yok ....

ALLAH sonumuzu hayretsin...
Bi yarını bekleseydınız,eleştri bombardımanına tutmadan önce teknık heyetle yönetımı.Yakın zamanda transferler acıklanacak büyük ihtimal,bu sessizlik hayırlı bir sessizlik,gereksiz eleştrilere bence şu dakıkada hıc gerek yok.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.01.2011, 02:04   #5
yiğidobaytar58
Yiğido

Tecrübe Puanı: 673 yiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISIyiğidobaytar58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bi yarını bekleseydınız,eleştri bombardımanına tutmadan önce teknık heyetle yönetımı.Yakın zamanda transferler acıklanacak büyük ihtimal,bu sessizlik hayırlı bir sessizlik,gereksiz eleştrilere bence şu dakıkada hıc gerek yok.
eleştiri bi haktır değil mi, sence yazdıklarımın hangisi yanlış....atı alan üsküdarı geçti , sadece biz transfer yapamadık....Ben bugüne kadar yönetimin yaptığı transferleri göz önüne alarak yaptım eleştirimi... yaptım ki bi tane sivasspor yöneticisi görürde sivassporun taraftarı takımı için çabalıyo....bizimde artık keseyi biraz zorlamımız lazım desinler..

HER ŞEY HOŞ HER ŞEY GÜZELL dimi ,ELEŞİRİLECEK HİÇ BİŞEY YOK....

ONDAN SONRA 4 EYLÜLE GİDİP YIKILIP EVİMİZE DÖNEN BİZ OLUYORUZ...
Alt 07.01.2011, 02:06   #6
YİGİDOKENTLİ
Tecrübeli Yiğido

193 Mesajına 247 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 652 YİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDIYİGİDOKENTLİ TAM BIR BEYEFENDI

valla bu habere cok üzüldüm diallo defans büyük işler yapiyordu diallonun yerine kaliteli bir isim alimali.
YİGİDOKENTLİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YİGİDOKENTLİ'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.01.2011, 02:16   #7
GuVeN
Usta Yiğido

Alıntı:
eleştiri bi haktır değil mi, sence yazdıklarımın hangisi yanlış....atı alan üsküdarı geçti , sadece biz transfer yapamadık....Ben bugüne kadar yönetimin yaptığı transferleri göz önüne alarak yaptım eleştirimi... yaptım ki bi tane sivasspor yöneticisi görürde sivassporun taraftarı takımı için çabalıyo....bizimde artık keseyi biraz zorlamımız lazım desinler..

HER ŞEY HOŞ HER ŞEY GÜZELL dimi ,ELEŞİRİLECEK HİÇ BİŞEY YOK....

ONDAN SONRA 4 EYLÜLE GİDİP YIKILIP EVİMİZE DÖNEN BİZ OLUYORUZ...
Konuyu saptırmayın,eleştirilecek birşey yok demıyorum,bende kendımce bu kadar mutlu haberler almışken yarının heyecanını yaşasak daha ıyı olur dıye fıkrımı belırttım,yoksa size eleştirmeyın dıye uyarıda bulunmak gıbı bı nıyetım oldugundan degıl Belki yarın açıklanacak isimlerden sonra boşuna yüklenmişiz diye düşünebiliriz. Sizin mesajınızı alıntıladım ama bu eleştrim aslında genel bi eleştri,sitede gereksiz bir panik havası var gerçekten. ilk yarı bitmeden ikinci yarı gerekli bütün takviyeler yapılacaktır diye bastıra bastıra demeç veren teknik heyet ve yönetim şu an suskunsa bu, işini gizlilikle kararlı bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor bana göre.
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.01.2011, 02:16   #8
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1103 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt

Bilhassa bu yil defansda cok basariliydi.Cok yazik oldu.Alinacak olan kisinin birde uyum sorunu olacak.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 07.01.2011, 02:29   #9
yiğidobaytar58
Yiğido

Alıntı:
GuVeN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konuyu saptırmayın,eleştirilecek birşey yok demıyorum,bende kendımce bu kadar mutlu haberler almışken yarının heyecanını yaşasak daha ıyı olur dıye fıkrımı belırttım,yoksa size eleştirmeyın dıye uyarıda bulunmak gıbı bı nıyetım oldugundan degıl Belki yarın açıklanacak isimlerden sonra boşuna yüklenmişiz diye düşünebiliriz. Sizin mesajınızı alıntıladım ama bu eleştrim aslında genel bi eleştri,sitede gereksiz bir panik havası var gerçekten. ilk yarı bitmeden ikinci yarı gerekli bütün takviyeler yapılacaktır diye bastıra bastıra demeç veren teknik heyet ve yönetim şu an suskunsa bu, işini gizlilikle kararlı bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor bana göre.
bak sayın hocam eleştirenler transfer yok diye mi eleştiriyo sizce,,bence eleştirilerin kökenini incelemek lazım...herkez biliyoki transfer yapılacak... AMAA öyle gözden düşmüş ve yaşı kemale ermiş( çok yetenekli olabilir o ayrı ) uyuncular alınmasın diye çabalıyor millette...

Bundan önceki transferlerimize bak ,alınan oyuncu SAİDO VE SEDAT YEŞİLKAYA ... ...
Bu yüzden bu kadar eleştiri yapılıyo....yani burada objektif bakmak lazım...
Alt 07.01.2011, 02:42   #10
58isML58
Acemi Yiğido

58isML58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 587 58isML58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bak sayın hocam eleştirenler transfer yok diye mi eleştiriyo sizce,,bence eleştirilerin kökenini incelemek lazım...herkez biliyoki transfer yapılacak... AMAA öyle gözden düşmüş ve yaşı kemale ermiş( çok yetenekli olabilir o ayrı ) uyuncular alınmasın diye çabalıyor millette...

Bundan önceki transferlerimize bak ,alınan oyuncu SAİDO VE SEDAT YEŞİLKAYA ... ...
Bu yüzden bu kadar eleştiri yapılıyo....yani burada objektif bakmak lazım...
Bak arkadasim bu konuda sana katiliyorum, transfer yapmak icin transfer yapilmamali.........

Etiketler
diallo