Alıntı:
yiğidobaytar58 Nickli Üyeden Alıntı
eleştiri bi haktır değil mi, sence yazdıklarımın hangisi yanlış....atı alan üsküdarı geçti , sadece biz transfer yapamadık....Ben bugüne kadar yönetimin yaptığı transferleri göz önüne alarak yaptım eleştirimi... yaptım ki bi tane sivasspor yöneticisi görürde sivassporun taraftarı takımı için çabalıyo....bizimde artık keseyi biraz zorlamımız lazım desinler..
HER ŞEY HOŞ HER ŞEY GÜZELL dimi ,ELEŞİRİLECEK HİÇ BİŞEY YOK....
ONDAN SONRA 4 EYLÜLE GİDİP YIKILIP EVİMİZE DÖNEN BİZ OLUYORUZ...
|
Konuyu saptırmayın,eleştirilecek birşey yok demıyorum,bende kendımce bu kadar mutlu haberler almışken yarının heyecanını yaşasak daha ıyı olur dıye fıkrımı belırttım,yoksa size eleştirmeyın dıye uyarıda bulunmak gıbı bı nıyetım oldugundan degıl

Belki yarın açıklanacak isimlerden sonra boşuna yüklenmişiz diye düşünebiliriz. Sizin mesajınızı alıntıladım ama bu eleştrim aslında genel bi eleştri,sitede gereksiz bir panik havası var gerçekten. ilk yarı bitmeden ikinci yarı gerekli bütün takviyeler yapılacaktır diye bastıra bastıra demeç veren teknik heyet ve yönetim şu an suskunsa bu, işini gizlilikle kararlı bir şekilde yürütüldüğünü gösteriyor bana göre.