Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Sivasspor bir adım önde!
Alt 10.03.2011, 06:52   #1
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1618 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Sivasspor bir adım önde!

Sivasspor'un yarışta olduğu 3 takım var. Bunlar Konya,Buca ve Kasımpaşa. Tabi bu kağıt üzerinde böyle.Ancak,gerçekte ve gelişen olaylara bakıldığı zaman Sivasspor'un sadece Bucaspor'la yarışacağını tahmin ediyorum. Konyaspor gerek oynadığı futbolla,gerekse takım içerisinde yaşananlarla sanki şimdiden ligi bırakmış gibi. Şehirde böyle bir hava var. Zaten bu işin en kötü taraflarından birisi ,taraftarın umudunu kaybetmesidir. Taraftar umudunu kaybederse bu kesinlikle futbolcuyada yansır. Konyaspor'da oynayan birkaç futbolcuyla görüştüm,konuşmalarından ne kadar umutsuz olduklarını anladım. Hatta birisi “Biz düştükte inşallah siz düşmezsiniz” dedi.
Kasımpaşa'dada benzer görüntüleri görmek mümkün. Son oynanan maçta 3-2 yenilen Kasımpaşa ile taraftarlar arasında çıkan olaylar,taraftar-futbolcu arasındaki huzursuzluğu gün yüzüne çıkardı. Hatta,maçın son saniyelerinde gol yiyen kaleci Murat Şahin'e seyircilerin bir bölümü maçı sattı gibi ithamlarda bulunmuş.
Bu iki takımın kafası rahat olsa bile oynadıkları futbol ve bundan sonra oynayacakları maçlara bakıldığı zaman işlerinin hiçte kolay olmadığı ortada.
Gelelim Sivasspor'a.
Son oynanan Gaziantep maçını çık,Sivasspor ligin ilk yarısının sonlarına doğru oynadığı başarılı futbolu,ikinci yarıda da sürdürdü. Bunun içinde,yukarıda adı geçen iki takımın taraftarının aksine Sivasspor taraftarının takımlarına olan güveni bir hayli fazla. Öyle ki,ligin en formda ve en iyi futbolunu oynayan takımlarından birisi olan Gaziantepspor'a yenilmeyi bile içlerine sindiremiyorlar.
Taraftar son oynanan Gaziantep maçını artık “ oynanmamış” sayıyor,saymakta zorunda! Ben zannetmiyorum ki,Sivasspor o maçtaki kötü futbolunu bir daha tekrarlasın.
Ayrıca bir şeyinde altını çizmekte yarar var. Gaziantep maçı öncesi tribünlere gelmeyerek,yiğidoları üzen ve futbolcularına mu anlamda kırgın olan taraftarların,Kayseri maçında takımlarını hiçbir şey olmamış gibi destekleyeceklerini öğrendim,buda beni ayrıca mutlu etti. Böylede olması gerekir. Şu içinde bulunduğumuz dönem,ne protestoyu,nede futbolculara karşı ağır eleştiriyi kaldırır.

Abdullah YİĞİT
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Sivasspor bir adım önde!
Alt 10.03.2011, 07:01   #2
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivasspor bir adım önde!

Alıntı:
Konyaspor'da oynayan birkaç futbolcuyla görüştüm,konuşmalarından ne kadar umutsuz olduklarını anladım. Hatta birisi “Biz düştükte inşallah siz düşmezsiniz” dedi.
Bu bana hic inandirici gelmiyor. Hic bir profesyonel futbolcu sadece 3 puan geride ve lig bitimine 10 mac kala biz düstük demez.
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Çılgın Türk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.03.2011, 07:19   #3
Rallim58
Gast

Yerinde bir tesbitle analiz...

Sezonun son karşılaşmasının son dakikasına kadar, yiğidoların Sivasspora olan desteği sürmelidir, süreceğine de inanıyorum. Yiğidolar, öyle bir iki yanlış tavırda bulunan futbolcu yüzünden takımına küsmez.

Şimdi destek zamanı, karşılıksız sevginin sürmesi zamanı, stadyumu tıklım tıklım doldurma zamanıdır. Bu uygulamaya da Kayserispor karşılaşması ile başlanılmalıdır.

Abdullah kardeşim rakip takım futbolcularına problem yaşatacak, onları zan altında bırakacak "görüştüm, bilgi aldım" yerine "gelen bilgiler" gibi muğlak cümlelerle geçiştirse idi, daha iyi olacaktı diye düşünüyorum. Malum Konya denilince akla gelen hedef isim bellidir.
Alt 10.03.2011, 07:36   #4
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Pazartesi günü bende Kon tv'yi izledim. Oradaki konuşmacılarda benzer şeyleri söylediler,hatta içlerin birisi " Bu sene geçtide biz senenin hazırlıklarını yapalım" dedi. Onlarda Konyasporlu futbolcuların artık bu işi bırakttığını söyledi.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2011, 07:53   #5
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok

Hocam biz güveniyoruz.inşALLAH bu takım ligden düşmeyecek.

Ama diğer rakiplerin pes ettiğini sanmıyorum.

Onlarda savaşacaktır.

Kasımpaşa aradaki puan farklarını kapatıyor.Sanmıyorum bırakacaklarını.
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Yusuf Çevik'a Teşekkür Ediyor...
Alt 10.03.2011, 07:59   #6
adalı harun
Yiğido

167 Mesajına 318 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 628 adalı harun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

tesbit dogru biz iyi takımız en azından saglam bir yönetimimiz var son haftalarda fenada oynamıyoruz bucaya konyaya yenilmediğimiz takdirde rahat kalırız seyircimiz ik,nci yarı bütün maçlarda stadı fullüyor bizim düşme olasılıgımız düşük ama futboldachakemlerin rolü çok büyük adamlar istedkleri kararları veriyorlaryinede biz futbol oynuyoruz fikstür sansımız var
bu senede düşmeyecegiz
adalı harun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adalı harun'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 10.03.2011, 08:04   #7
Rallim58
Gast

Diğer takımların ne yaptıkları ya da yapacakları bizleri ilgilendirmemelidir. Biz, sahaya çıktığımız her karşılaşmanın, bir final niteliğinde olduğunu düşünerek, puanları hanemize yazdırmaktan başka düşüncemiz olmamalıdır.

Hep destek tam destek, ebedi destek...

Her hafta sabit slogan, "BU MAÇI ALACAZ BAŞKA YOLU YOK" olmalıdır.
Alt 10.03.2011, 08:44   #8
Türkoğlu58
Yeni Yiğido

Türkoğlu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 Türkoğlu58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Abdullah abinin söylediklerine aynen katılıyorum.Hiç kimse korkmasın eleştirinin dozunu iyi ayarlasın takıma güvensin.Başka çaremiz yok.Kayseri maçı bizim için çok önemli.Stad ful olmalı.Bu maçı atlatalım sonra önümüzün açılacağını tahmin ediyorum.
Türkoğlu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2011, 08:49   #9
Respect58
Usta Yiğido

Respect58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

772 Mesajına 1.547 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 754 Respect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende ZukunftRespect58 hat eine strahlende Zukunft

Bu hafta galip geldiğimizde kasımpaşa ve konyanın umutları tükenecektir.Bir sonraki haftada bucayı yenersek onlarlada puan farkı 7 olur..Önümüzdeki iki maç bizi şuan ki durumdan çıkmamıza yeterli.İnşallah ikisinide kazanacağız..
Respect58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10.03.2011, 09:46   #10
SİVAS ULAN 58
Acemi Yiğido

SİVAS ULAN 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

52 Mesajına 82 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 538 SİVAS ULAN 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bende öyle düşünüyorum ankaragücü,gençler,kasımpaşayl a evimizde oynuyoruz bu 3 maçı kazansak bile ligde kalıcaz çok güzel bi fikstür var
SİVAS ULAN 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
adım, sivasspor, önde