Geçtiğimiz hafta sonu Amasya'da yapılan Gençler Türkiye Karate Şampiyonası'nda Sivas'a ikincilik kazandıran başarılı karateci Gökhan Filiz, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü ziyaret etti.
Antrenörü Oğuz Ökten'le birlikte Türkiye 2.'si Gökhan'ı makamında kabul eden Başkan Ürgüp, 4 Eylül Belediyespor kulübünün her dalda faaliyet gösteren bir spor kulübü olduğunu ifade ederek, bu faaliyetleri artırarak sürdürmeyi planladıklarını kaydetti.
Başkan Ürgüp, “Oğuz Ökten hocamız böylesine güzel sporcularımızın yetişmesinde yardımcı olmuş, emeğini hiç esirgememiştir. Bundan dolayı hocamızı da ayrıca tebrik ediyorum” dedi.
Müsabakalara Sivas'ı temsilen 5 sporcuyla katıldıklarını belirten Başkan Ürgüp, bu sporculardan 3 tanesinin 4 Eylül Belediyespor karatecilerinin olduğunu söyledi.
Ürgüp, “55 kilo kumitede yarışan sporcumuz Gökhan Filiz kilosunda 31 sporcuyu geride bırakarak finale çıkmayı başardı. Finalde ise, 1-0 rakibine yenilerek Türkiye ikincisi oldu. Sporcumuzu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
4 Eylül Belediye Spor Kulübü Karate Antrenörü Oğuz Ökten de konuşmasında, “4 Eylül Belediyespor Kulübü olarak faaliyetlerimizi aralıksız devam ettirmekteyiz. Spor faaliyetlerimizin devamında Sayın Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp'ün katkıları büyüktür. Bize vermiş olduğu destek sayesinde daha ileri noktalara taşımak için gereken gayreti gösteriyoruz” dedi.
Ökten, “Sporcularımız gerek hazırlık maçlarında, gerek gruplarda, gerekse Türkiye şampiyonluklarında ciddi dereceler almaya başladılar. İnşallah önümüzdeki günlerde diğer kategorilerde iyi dereceler alıp, milli takımda ülkemizi iftiharla temsil etme hakkına sahip olacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Türkiye ikincisi Gökhan Filiz'e madalyasını taktı.
Hürdoğan Gazetesi