Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Sezar'ın hakkı Sezar'a!
Alt 26.05.2011, 23:09   #1
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 915 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt
Standart Sezar'ın hakkı Sezar'a!

Sezar'ın hakkı Sezar'a!
2011-05-27

Abdullah YİĞİT

Sivasspor-Fenerbahçe maçından önce,Fener'in Sivas derneği tarafından özürlüler için dağıtılan araçların töreninde Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'a “ Ben Sivasspor'dan başka hiçbir takıma ilgi duymam,ama bu konuda sizleri tebrik ediyorum. Ayrıca Sivasspor gibi Anadolu takımlarına kötü(!) örnek oluyorsunuz” diyerek kendisini kutladım. Ne olursa olsun neticede bir hayır işi yapılıyor ve çok sayıda ihtiyaç sahibinin yüzü güldü. Bunun için yapana değil,yapılana bakarım. Ali bey'de özellikle başkan Aziz Yıldırım'ın bu konularda çok hassas olduğunun altını çizdi. Daha sonra Belediye Başkanı Sayın Doğan Ürgüp'te gelip sohbete katıldı,konu 1.lige çıkan 4 Eylül Belediyespor voleybol takımına geldi.Sohbet bitip herkes ayrılınca yanıma bir bayan yaklaştı ve bana aynen şunları söyledi “ Bir süredir sizi takip ediyorum,Fenerbahçe düşmanı olarak Ali beyle ne konuştunuz”
Bu kardeşim Sivaslı,ancak tıpkı eşi gibi Fenerbahçe hastası! Tabi olaya böyle yaklaşan,bu şekilde algılayan insana ne denebilir ki? Sadece,beni anlayamayacaklarını,çünkü her zaman Fenerbahçe penceresinden bakıldığını söyledim.
Hep yazdım,hep söyledim! Ben Sivaslıyım,onun içinde yalnızca ve yalnızca Sivasspor'u desteklemem,ondan başkasına sempati duymamam,başka takımlarının ilgimi çekmemesi gayet normaldir. Tekrar ediyorum, sizin gözünüzde büyük olan,ancak benim için 4 Eylül Belediyespor kadar bile değeri olmayan bu takımları hiçbir zaman ilgi duymadım,duymamda. Ancak şunu yaparım,bu tür hayır ve güzel işlerde bulundukları zamanda takdir ederim. Keşke,sürekli ve daha büyük yardımlar yapsalarda bizlerde bunu seve seve söyleyip yazsak.
Sonuçta şunu söylemek istiyorum. Sivasspor varken,Fener'e veya bir başka takıma ilgi duymamak,peşinden koşmamak düşmanlıksa,ölene kadar düşman kalacağımdan emin olabilirsiniz!...

Hürdoğan
Cevap: Sezar'ın hakkı Sezar'a!
Alt 26.05.2011, 23:20   #2
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sezar'ın hakkı Sezar'a!

Yine döktürmüşsün abeyyyy
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.05.2011, 23:21   #3
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Böse Cevap: Sezar'ın hakkı Sezar'a!

________ SİVASLI olupta 2. takım tutanlara fb gs bjk vs,lafım yok benim 2. takımım hiç olmadı olmayacak, sadece sivasspor için atar kalbim ,yalnız başka takımları tutupta sivassporla maç yapıldığında rakip seyirciyle memleketinin takımına küfreden ,ıslıklayan yuhlayan ,kendi tribününe değilde tuuttuğu takımın tribününe gidenlere lafım, nüfusumuzda kalabalık etmeyin.
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.05.2011, 23:28   #4
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 815 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Bizde yıllardır ve heryerde bunu anlatmaya çalışıyoruz.SİVAS lı sadece SİVASSPOR u tutmalıdır.
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şarkışla 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.05.2011, 00:29   #5
kumyurtlu58
Yeni Yiğido

4 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kumyurtlu58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Cani gönülden destekliyorum. Sivasli olupta diger takimlari destekleyenleri kiniyorum.Sampiyon olmamizi engelleyenler onlar degilmiydi.Cocuk kandirir gibi bir kac hediye is oldu bitti bizde yedik ya.onlarin saibeli sampiyonlugundansa bizim kümede kalmamiz beni daha mutlu eder.Ey sivasimin insani sapkanizi önünüze koyun ve düsünün eger sivasspor istanbulda fb yi yenip sampiyon olsaydi fb liler sivastaki fb lilerin sevindigi kadar sevinirmiydiler.EY SIVASLIM AYAGA KALK VE DOGRUL ,SENI SON YOLCULUGUNA YINE SIVASLILAR YOLLAYACAK.SELAMLAR GURBETCI YIGIDOLAR....
kumyurtlu58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kumyurtlu58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.05.2011, 02:25   #6
threestar58
Yiğido

threestar58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 583 threestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblickthreestar58 ist ein wunderbarer Anblick

eskiden sivasspor birinci ligde yoktu ama simdi var eski tuttugunuz takim gs,bjk,fb,ts olabilir ama simdi sivasspor,u tutma zamani sivasspor,u ilgilendiren maclar,da eski takiminizi tutmamali artik hersey sivasspor icin
threestar58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2011, 07:40   #7
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick

Fenebaç yalakalarına ,kuşcularına ve şak şakçılarna en güzel cevabı vrmişin.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2011, 10:48   #8
kadirakin58
Tecrübeli Yiğido

kadirakin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

328 Mesajına 596 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kadirakin58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sivaslının, sivasspor dururken gidip istanbul takımı tutması özentilikten başka birşey değil.

benim için sivaslının istanbul takımını tutması, türkiyede yaşayan birisinin sadece bizden güçlüler diye türkiyenin de katıldığı bir dünya kupasında brezilya veya ispanyayı desteklemeleri kadar üzücü..
kadirakin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2011, 11:57   #9
Örükcülü
Tecrübeli Yiğido

Örükcülü - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

518 Mesajına 1.289 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 Örükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer AnblickÖrükcülü ist ein wunderbarer Anblick

Süper bir yazı olmuş. Ağzına, kalemine sağlık Abdullah Yiğit...

Seninle doğdum, seninle öleceğim... Kefenim kırmızı-beyaz olsun... Mezartaşım da arman, toprağımda forman olsun... Ama, illada başucumda kırmızı-beyaz bayrağın olsun..
Örükcülü isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.05.2011, 12:07   #10
kral yasin
Yeni Yiğido

5 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 kral yasin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

öncelikle Abdullah Yigitì ictenlikle tebrik ediyorum aciklamasindan dolayi....
Ben Sivasli olmanin gururunu,Sivassporumuzu her yerde tasiyorum ve yasiyorum.
SIVAS,GEMEREK,KEKLICEK..bana Paris`i verseniz degismem,dogdugun yere memleketine ihanet etmeyeceksin,iyi günündede kötü günündede hep Sivasli,Sivassporlu kalacaksin.
Sivasspor birinci lige cikana kadar Galatasaray futbolkulübünün taraftariydim ama Istanbullu degil Sivasliyim..Sivassporu hep takip etmesimdir,TRT maclari verirken bir baska heyecanla izlemisimdir(Sivassporun ikinci lig maclarini).Bu heyecani Galatasarayin maclarini seyrederken hicbir zaman yasamadim...
Ama icimde bir burukluk her zaman vardi,Sivas yani biz öyle büyük olmamiza ragmen neden Sivassporumuz birinci ligde degiliz diye...Ve sonunda birince lige ciktigimiz saniyede benim icin Galatasaray sadece bir rakip olmustu...Galatasaray ürünlerini Sivasli olmayan bir arkadasa hemen ertesi gün hediye ettim....Simdi evimin,isyerimin her tarafinda Sivasspor ürünleri vardir...Sivasliyim,Sivassporl uyum,öylede kalacam....
Ben sahsen Sivasspor birinci lige cikmadan önce baska takimlari tutanlara kizmiyorum velhasil birinci lige ciktiktan sonra halen yüreklerini o baska takimlar icin verenlere,ne cikar ugruna olursa olsun,her kim olursa olsun kiniyorum vede vatan haini ilan ediyorum....
UYARI::::::
Sevgili hemserilerim hala icinizde baska takimlara gönül vereniniz varsa eminimki vardir,bunu en son Fenerbahce macinda canli canli gördük.Vazgecin bu sevdadan...Sivaslinin tek sevdasi vardir oda SIVAS,SIVASSPOR:....
Egerki birlik olursak,hepimiz gercekten Sivassporlu olursak ne onlarin yardimina nede destegine ihtiyacimiz olur...Onlar bizim kapimizda köpek olamazlar....
YALVARIS::::
Yedi milyon Sivasli dile kolay::::
Ey Sivas halki,yalvariyorum size Sivasli kalin,cevrenizdekileri uyarin,birlik olalim.
Suna kanaat getirinki biz onlardan daha büyügüz birligi yasadigimiz takdirde..
Saygilarla Yasin Özmen
kral yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
hakkı, sezara, sezarın