Sezar'ın hakkı Sezar'a!
2011-05-27

Abdullah YİĞİT
Sivasspor-Fenerbahçe maçından önce,Fener'in Sivas derneği tarafından özürlüler için dağıtılan araçların töreninde Fenerbahçe yöneticisi Ali Koç'a “ Ben Sivasspor'dan başka hiçbir takıma ilgi duymam,ama bu konuda sizleri tebrik ediyorum. Ayrıca Sivasspor gibi Anadolu takımlarına kötü(!) örnek oluyorsunuz” diyerek kendisini kutladım. Ne olursa olsun neticede bir hayır işi yapılıyor ve çok sayıda ihtiyaç sahibinin yüzü güldü. Bunun için yapana değil,yapılana bakarım. Ali bey'de özellikle başkan Aziz Yıldırım'ın bu konularda çok hassas olduğunun altını çizdi. Daha sonra Belediye Başkanı Sayın Doğan Ürgüp'te gelip sohbete katıldı,konu 1.lige çıkan 4 Eylül Belediyespor voleybol takımına geldi.Sohbet bitip herkes ayrılınca yanıma bir bayan yaklaştı ve bana aynen şunları söyledi “ Bir süredir sizi takip ediyorum,Fenerbahçe düşmanı olarak Ali beyle ne konuştunuz”
Bu kardeşim Sivaslı,ancak tıpkı eşi gibi Fenerbahçe hastası! Tabi olaya böyle yaklaşan,bu şekilde algılayan insana ne denebilir ki? Sadece,beni anlayamayacaklarını,çünkü her zaman Fenerbahçe penceresinden bakıldığını söyledim.
Hep yazdım,hep söyledim! Ben Sivaslıyım,onun içinde yalnızca ve yalnızca Sivasspor'u desteklemem,ondan başkasına sempati duymamam,başka takımlarının ilgimi çekmemesi gayet normaldir. Tekrar ediyorum, sizin gözünüzde büyük olan,ancak benim için 4 Eylül Belediyespor kadar bile değeri olmayan bu takımları hiçbir zaman ilgi duymadım,duymamda. Ancak şunu yaparım,bu tür hayır ve güzel işlerde bulundukları zamanda takdir ederim. Keşke,sürekli ve daha büyük yardımlar yapsalarda bizlerde bunu seve seve söyleyip yazsak.
Sonuçta şunu söylemek istiyorum. Sivasspor varken,Fener'e veya bir başka takıma ilgi duymamak,peşinden koşmamak düşmanlıksa,ölene kadar düşman kalacağımdan emin olabilirsiniz!...
Hürdoğan