Ayrılığın güzeli olur mu?
2011-06-01
Abdullah YİĞİT
Önceki akşam Abdurrahman Dereli, Sedat, Mehmet Yıldız ve Erman Kılıç'ı aradım. Erman İzmir'de ailesiyle birlikte, diğer futbolcularda B diploması için Antalya daydı. Öncelikle Erman'la neler konuştuğumuzu belirteyim. Erman'a transfer teklifi olup olmadığını sordum. Hatta isimde vererek şunu sordum “Trabzon'dan teklif geldiği söyleniyor doğrumu?” Aldığım cevap “Hayır, böyle bir şey asla olmadı, gündeme de gelmedi. Ben Sivasspor'da yeni yeni kendimi buluyorum” oldu.
Abdurrahman'la ise son derece duygu yüklü bir konuşmamız oldu. Sedat ve kendisinin yeni sezonda Sivasspor'da olmayacağını, ancak Sivas'tan kesinlikle kırgın ayrılmayacağını söyledi. 3 sezondur Sivasspor'da güzel günler yaşadığını ve her zaman Sivas halkından destek gördüğünü söyleyen Abdurrahman'ın birde isteği vardı.
“Ne olur abi! Benim adıma bütün Yiğidolara selam söyle, onları çok seviyorum, herkesten Allah razı olsun, bunu ne olur taraftarlara ilet” dedi.
Ayrılığın güzeli olmaz derler ama Abdurrahman öyle güzel şeyler söylediki, ona iyi dileklerde bulunmamak elde değil. Bende şunu rahatlıkla söyleyebilirim, Sivasspor taraftarı her zaman Abdurrahman'ı sevdi, bağrına bastı. Zaten o da bunun farkında olduğu için böyle konuştu.
Mehmet Yıldız'a gelince. Sadece biz değil bütün Türk spor kamuoyu Mehmet Yıldız'sız bir Sivasspor, Sivasspor'suz da bir Mehmet Yıldız düşünemeyiz herhalde.
Mehmet Sivasspor'la o denli bütünleşti, özdeşleşti. Mehmet Yıldız'ın bu takıma neler verdiğini bilmeyen yok. Böyle bir futbolcunun Sivas'tan ayrılacak olmasına en fazla üzülenlerden biriside benim herhalde.
Ancak şunu da bütün samimiyetimle söylüyorum. Gitmesi kendi için daha hayırlı olacaktır. Zira Rıza hocanın artık Mehmet'i istemediğini biliyoruz.
Sivasspor'a hizmet eden herkese binlerce teşekkür!
Ama hizmet edene!
Hürdoğan