Sivasspor Kulübü son gelişmelerle ilgili olarak resmi internet sitesinden açıklama yaptı.
Tertemiz geçmişi ile bugüne kadar hiçbir şaibeye karışmayan kulübümüzün son olaylarla ilgili durumdan alnının akı ile çıkacağından en ufak bir endişemiz yoktur.
Sivasspor Kulübü olarak gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Hukuka ve hukukun üstünlüğüne olan güvenimiz tamdır. Hukuka ve kurallara saygılı bir Kulüp olarak Başkanımızın ve Kulübümüzün aklanarak çıkacağına yürekten inanıyoruz.
Kulübümüz yeni sezon hazırlıklarına ve transfer çalışmalarına eskiden olduğu gibi aynı hızla devam etmektedir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Sivasspor Kulübü Yönetim Kurulu
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
ama ya guclu bir iftira atsalar sucsuz oldugumuz halde bizi suclu gosterbilirler mi mesela vallaha aklima 1001 turlu sey geliyor
İlk haberin (Sivassporda şok) yorumuna Mecnun Başkanın 4 işareti yaptığı fotoğrafı 2. yorum olarak koyan arkadaşı (calipso)tanıyan varmı acaba? Adam yememiş içmemiş böyle bi haber beklemiş herhalde. Elinin altında mı duruyordu o fotoğraf... Sivasspor sitesine hemen o fotoğrafı yapıştırınca ne kazandın yada buna nasıl müsade ediliyor anlayamadım ilgililere duyurulur.
Allahın izniyle hiç bir şey çıkmaz bu işten....
KEŞKE bütün takımlar SİVASSPORUMUZ kadar tertemiz olsa buligde tertemiz olur.son maç FB ile oynanmamış olsaydı adımız böyle kirli işlerle anılırmıydı ?birileri şampiyonluğu katbetmenin acısıyla fb eskişehir sivası düşman takım ilan etmiş ve siyasi güçlerini devreye sokmuşlardır ihbar etmişlerdir herkes önce gö...ki kazığı çıkartsın sonra başkalarının gözündeki çapaklarla uğraşsın herkes layık olduğunu yaşayacak .
Bu Konuda 58MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Ey yönetim bu saaate kadar nerdeydiniz de açıklamayı yeni yapıyorsunuz ? Fenerbahce taraftarını sokağa döktürdü, eskişehir saatler öncesinden açıklama yaptı siz yeni açıklama yapıyorsunuz. Uyumayın hala durumun farkında değilsiniz !!!
Ey yönetim bu saaate kadar nerdeydiniz de açıklamayı yeni yapıyorsunuz ? Fenerbahce taraftarını sokağa döktürdü, eskişehir saatler öncesinden açıklama yaptı siz yeni açıklama yapıyorsunuz. Uyumayın hala durumun farkında değilsiniz !!!
kardesim gec olsun guc olmasin
Neye göre yapalım hak var nizam var adamlar 8 aydır teknik takiptelermiş elimizzdeki neye göre gidelim? Elimizde bir belge olsa hiç durmazdık zaten b bile ayaklanmadı Allah korusun ya haklılarsa sadece şüpheliler var 50 kişi var gözaltında olan elbet her şey ortaya çıkacak klubumuzun tertemiz olduğu da.
çok şükür açıklama yapmışlar. ben davanın bitmesini bekliyorlar sanıyordum (!)
bir de bu olaylara gaziantep'in adı nasıl karışmamış onu merak ediyorum. türkiyede en şaibeli takım hangisidir diye sorsanız türkiyenin yarısı fenerbahçe gerisi de gaziantep der. 21 nisandan sonraki yeni kanundan sonraki maçlar takibe alındı deniyor, bir de 1 yıllık soruşturma var deniyor. biraz bilgi karmaşası var..
bir de sivasspor olarak çok şansız takımız hakikaten. ligin son maçını biz oynayacağız, şampiyonu biz belirleyeceğiz, türkiye sivasspor'u seyredecek diyorduk. hakikaten türkiye sivassporu izliyor. çok üzücü..