Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Bari siz yapmayın!
Alt 22.07.2011, 17:10   #1
Yusuf Çevik
Usta Yiğido

Yusuf Çevik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

778 Mesajına 1.676 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 Yusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yokYusuf Çevik Fazla söze gerek yok
Standart Bari siz yapmayın!

Gaziantepspor'un Taraftar Derneği, dün akşam oynanan Gaziantep- FC Minsk maçı öncesinde taraftarlarına siyah kurdele dağıtmış. Nedeni de, malum şike olaylarını protesto etmek içinmiş. İlk bakışta bunu yapan derneğe veya kişiye “Bravo, çok iyi yaptın” demek gerekir,ama ben demiyorum,diyemiyorum..

Çünkü futbolda ayak oyunları dendiği zaman benim ve bütün Sivasspor taraftarının aklına ilk olarak,3 sezon önceki Gaziantep-Sivasspor maçı geliyor. Hatırlanacağı gibi, Gaziantep'in ligde hiçbir iddiası yokken, şampiyonluğa koşan Sivasspor o maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlamış, devre arasında Gaziantep Başkanı soyunma odasına girerek, futbolcularına galibiyet priminin 3-5 kat artırdığını söylemiş, canını dişine takan Gaziantepli futbolcular sahadan 2-1 galip ayrılarak, Sivasspor'a şampiyonluk yolunda çok büyük darbe vurduğu gibi, çekiştiği Beşiktaş'a da inanılmaz avantaj sağlamıştı.

Daha sonra, Gaziantepspor Başkanın Beşiktaş Başkanıyla iş ortaklığı olduğu öğrenildi.

Bu maç için söyleyecek fazla bir şey yok. Her şey ortada. Buna rağmen kimse hiçbir şey yapmadığı gibi ciddi manada gündeme bile getirmedi. Sadece bağrı yanan Sivaslılar isyan etti, fakat kimse duymadı!

Sivasspor'un şansızlığı o zaman sporda şiddet yasanının yürürlükte olmamasıydı.
Dün “Temiz futbol” istediklerini belirterek taraftarına siyah kurdele dağıtan, dernek başkanı da, söz konusu maçta neler olduğunu, maçtan sonra duymuştur. Gaziantepli bu dernek başkanının,hiçbir iddiası olmayan takıma kulübün primi 3-5 kat artırmasının ne anlama geldiğini bilecek kadar da zekası vardır herhalde!!

Türkiye'de şike operasyonu başladığı günden sonra yazılan ve çizilenlere bakıyorum da, adı bu olaylarla fazla anılmayan kulüpler kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışıyorlar.

Keşke, 14 Nisan 2011'den öncesi de mercek altına alınsa da hep beraber görsek, bakın o zaman neler çıkar neler!..
Yusuf Çevik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Bari siz yapmayın!
Alt 22.07.2011, 18:03   #2
stain
Usta Yiğido

stain - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

571 Mesajına 1.189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 692 stain FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bari siz yapmayın!

katılmamak elde değil yine nokta atışı bir yorum bravo abdullah abi
stain isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2011, 18:17   #3
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Gaziantepli bu dernek başkanının,hiçbir iddiası olmayan takıma kulübün primi 3-5 kat artırmasının ne anlama geldiğini bilecek kadar da zekası vardır herhalde!!

şuraya benim kafam takıldı arkadaşlar kusura bakmayın şimdi maç oynanırken sivasspor klubü başkanı soyunma odasında sivasspor lu futbolculara sizinkide 10 katına çıkarıldı deselerdi bizimkiler dahamı çok bastıracaklardı yani oraya çıkarken tmm paranın önemi var ama armanın önemi yokmuydu bizim oyuncularımız niye gaziantep sporlu futbolcular kadar bastırmadı... buraya takıldım beni anlamışssınızdır umarım...
Alt 22.07.2011, 18:24   #4
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok

DİNİME KÜFREDEN MÜSLÜMAN olsa bari derler bari siz konuşmayın anteplilerşike dendimi ilk akla gelecek şehir takımısınız bjk yle ne fırıldak çevirdiğinizi herkes biliyor hala o parayı yiyorsunuz yuh derler adama benim takımım 44 yıllık tarihinde şikeye filan bulaşmadı bulaşmazda medyada konuşanlar kıskançlıktan dolayı sivasspora saldırıyor çekemiyorlar sizin gibi .
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.07.2011, 19:11   #5
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
YuSuF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Gaziantepspor'un Taraftar Derneği, dün akşam oynanan Gaziantep- FC Minsk maçı öncesinde taraftarlarına siyah kurdele dağıtmış. Nedeni de, malum şike olaylarını protesto etmek içinmiş. İlk bakışta bunu yapan derneğe veya kişiye “Bravo, çok iyi yaptın” demek gerekir,ama ben demiyorum,diyemiyorum..

Çünkü futbolda ayak oyunları dendiği zaman benim ve bütün Sivasspor taraftarının aklına ilk olarak,3 sezon önceki Gaziantep-Sivasspor maçı geliyor. Hatırlanacağı gibi, Gaziantep'in ligde hiçbir iddiası yokken, şampiyonluğa koşan Sivasspor o maçın ilk yarısını 1-0 önde tamamlamış, devre arasında Gaziantep Başkanı soyunma odasına girerek, futbolcularına galibiyet priminin 3-5 kat artırdığını söylemiş, canını dişine takan Gaziantepli futbolcular sahadan 2-1 galip ayrılarak, Sivasspor'a şampiyonluk yolunda çok büyük darbe vurduğu gibi, çekiştiği Beşiktaş'a da inanılmaz avantaj sağlamıştı.

Daha sonra, Gaziantepspor Başkanın Beşiktaş Başkanıyla iş ortaklığı olduğu öğrenildi.

Bu maç için söyleyecek fazla bir şey yok. Her şey ortada. Buna rağmen kimse hiçbir şey yapmadığı gibi ciddi manada gündeme bile getirmedi. Sadece bağrı yanan Sivaslılar isyan etti, fakat kimse duymadı!

Sivasspor'un şansızlığı o zaman sporda şiddet yasanının yürürlükte olmamasıydı.
Dün “Temiz futbol” istediklerini belirterek taraftarına siyah kurdele dağıtan, dernek başkanı da, söz konusu maçta neler olduğunu, maçtan sonra duymuştur. Gaziantepli bu dernek başkanının,hiçbir iddiası olmayan takıma kulübün primi 3-5 kat artırmasının ne anlama geldiğini bilecek kadar da zekası vardır herhalde!!

Türkiye'de şike operasyonu başladığı günden sonra yazılan ve çizilenlere bakıyorum da, adı bu olaylarla fazla anılmayan kulüpler kendilerini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermeye çalışıyorlar.

Keşke, 14 Nisan 2011'den öncesi de mercek altına alınsa da hep beraber görsek, bakın o zaman neler çıkar neler!..
Abim senden Allah razı olsun yerden göğe kadar haklısın.
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2011, 19:37   #6
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1301 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

benim icin gaziantepspor coktan bitmistir hatta gaziantepli bir arkadasim vardi onla bile gorusmuyorum artik allah belalarini verecek
Alt 22.07.2011, 20:00   #7
oguzhan58 sivas
Acemi Yiğido

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 oguzhan58 sivas Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

cok guzel bir konu bende bunu hep soylerdim simdi bizim sike yaptimizi soyluyorlar besiktas anteple sike nin alaasini yapti
oguzhan58 sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2011, 20:04   #8
HaKaN
Yiğido

HaKaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 547 HaKaN FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Aynen dediklerine katılıyorum Abdullah abi.

Hayırlısı olsun bakalım.
Alt 22.07.2011, 20:12   #9
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
yigido_halil_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim icin gaziantepspor coktan bitmistir hatta gaziantepli bir arkadasim vardi onla bile gorusmuyorum artik allah belalarini verecek
abartma istersen
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.07.2011, 20:19   #10
alemdarlar
Tecrübeli Yiğido

alemdarlar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

369 Mesajına 799 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 752 alemdarlar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Antep,Kayseri,Trabzon demeyin arkadaşlar.Yoksa ceza alıyorum sitede.
Bakarız icaplarına.

Etiketler
bari, siz, yapmayın