ben oguz çetinli bir milli takimi nasil destekleyebilirim ki ? ruhsuz adamlari toplamislar ! adamlarda istek yok sabri sarioglu-selçuk sahin-gokhan zan (ve daha niceleri) gibi zaatlar nasil aliniyor bu milli takima on secenek nedir bunlar torpilli mi ? milli takima girmek için performansa bakilmiyor bu kesinlesti artik 3 buyuklerde oynamalari gerekli

serdar aziz-necip uysal-neçati ates-alper potuk-emrah bassan-olcan adin-mehmet topal-caner erkin-ozan ipek... bunlar ilk aklima gelenler milli takimi fazlasiyla hakkediyorlar ozellikle sol kanattaki problemimizi olcan adin çozebilir mesela hata gokçek vederson da olabilir bu isim yani alternatif çok ama nedense hep ayni isimler!
hadi diyelim azerbaycani yendik almanya da muhtemelen belçikayi yenecek ama biz almanlara mi kul olacagiz biz kendimiz biraz becerikli olabilseydik basitçe kaybedilen puanlari toplayabilirdik su an 2.idik simdi isimizi zora soktuk bosu bosuna
barajlarda cok zor isimiz bu performansla hic bir yere varamayiz ermenilerin takimi bile daha iyi bize gore
irlanda
ermenistan
sirbistan
cek cumhuriyeti
bosna hersek
hirvatistan
... gibi guclu takimlar bekliyor bizleri hadi diyelim barajlari da geçtik finallerde ne yapabilecgiz bunu bana soyleyin
acilen hiddink, *********** oguz çetin ve ekibi gitmeli istifa etmeli ama oguz çetinde nerde o gurur fatih terim gitti o hala burada nasil oluyor bu merak ediyorum sonunda ersun yanali da kovdurdu zaten bu oguz çetin milli takimin kanseri !!!
acilen abdullah avci gibi disiplinli turk futbolunu bilen iyi bir teknisyene ihtiyacimiz var.