Chramosta ile bu sene ilgilenmistik. Transferi ama takip edilmedi. Yerine ortasahaya takviye yapmistik. Milan Cerny transferi böyle kaynaklandi. Yabanci oyuncu statüsü daha erken kalksaydi, belkide suan Sivasliydi.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı münihliyigido58'a Teşekkür Ediyor...
okan salmaz güzel topçu bence değerlendirilmeli bende böyle bir haber açmıştım yazmıştım yetenekeri kim siliyorsa siliyor açtığım konuları benle ne alıp veremedikleri varsa artık anlamadım.
artik ben transferden konusmiyacagim ve beklemiyecegim eskisi gibi ben dersimi aldim artik bir oyuncu ne zaman sivasspor formasi ile imza atarsa o zaman inanirim kardesim !
Rıza hocanın sevdiği oyuncu tipi.Kaliteli yerli oyuncuların az bulunduğu bugünlerde kaçırılmaması gereken bir oyuncu.Grosickiyi sağda Ferhatı solda kullanabiliriz.
Boluda okuduğum için ara sıra maçlarına gidiyorum Ferhat Kiraz gerçekten çok yetenekli ve başarılı bir futbolcu gittiği her takımda kendisini gösterecek bir tip
SAKARYA SPORDA ORTASAHADA YUNUS DİYE GENÇ BİR ÇOCUK VAR İKİNCİ YARLARI GİRİYOR ŞU AN ÇOK KALİTE BİR TOPÇU YUSUF ŞİMŞEK GİBİ ÇALIMLARI ARA PASLARI GELECEĞİN YILDIZ ADAYI
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kaptann58'a Teşekkür Ediyor...