Böyle futbol terbiyesizliğini ancak bunlar gibi kendini futbolcu sayan adamlar yapar. Yazıktır, ayıptır, günahtır sizin şu yaptığınız. Yazıklar olsun size... Galip geldiniz diye taraftar çok mu memnun sanıyorsunuz. İşin tek güzel tarafı 3 puan almak. Onu da son dakikada yediğimiz buz gibi golü gerek haklı gerek haksız saymayarak Hüseyin GÖCEK hediye etti.
Ben 3-1 olduktan sonra yaptığınız laubalilikten ve vurduymazlıktan utanç duydum. Neden mi? Çünkü, başka takımlar bizi bulmuşken altı - altı atıyor. Bizde yakalamışız oyundan kopan bir takım, biraz daha ciddi oynasanız Samsunspor'un gardı zaten düşmüştü averaj düzelteceğiz derken, fark gelecek diye beklerken siz futbol şebekliği yaptınız. Top süren Mehmet Nas topu ortada bırakıyor Kadir gelip alacakmış gibi yapıyor almıyor Ziya gelip son anda yetişen Bance'nin önünden topa zorla dokunuyor o da rakibe gidiyor. Yav, tam bir komedi !..
Atağa kalkıyoruz Mehmet Nas, herkes ileri koşarken etrafına bakmadan oynamaya çalışıyor arkadan gelip Samsunsporlu topu alıyor.
Yav, say say bitmiyor ki? Ekran başında bizleri kanser ettiniz. Rıza hoca kenarda çıldırıyor. Palavra !...
Hocam bak yazmayayım yazmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Sen bu PEDRİEL ile MEHMET NAS'a güveniyorsan ben SANA GÜVENMİYORUM o zaman. Mehmet Nas golün dışında ne yaptı? Pedriel sahada varmıydı? Yok yok yazmıyorum. 1 senedir aynısın.
Eğer son dakikada yan hakem ve Hüseyin GÖCEK olmasaydı şimdi hepiniz bavulunuzu topluyordunuz. Akıllanın, futbol 1 devrelik veya 1 yarı sezonluk değil. 2. yarıda tüm takımlar daha dişli olacak. Birde bizim 25 puan civarı puanımızın silineceğini düşünürseniz ligde kalamayacağımız aşikar. UYANIN BEYLER, UYANIN ARTIK !...
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Futbolu böyle laubali oynarsan SON DAKİKADA adamın aklını böyle alırlar.
Maçın en iyisi kimdi : ? ZİYA, o da ilk yarıda ki oyunuyla..
Maçın en kötüsü kimdi : ? PEDRİEL, MEHMET NAS !..
Maçta göze çarpanlar : ? Laubalilik=Terbiyesizlik
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? İlk defa bir hakem bize 2 puan hediye etti..
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ? Hoca delirtecek bizi. Bu PEDRİEL ile MEHMET NAS'ta ne bulmuş Allah aşkına biriniz öğreniverin !.. Hocam sen bu ikisine güveniyorsan halen ben sana GÜVENOYU vermiyorum ..
.